burak1553
Üye
Kişiden kişiye değişirnote 4 romlari hikaye blekota s5 in üstüne yok bi optimize edilirse ufak bi güncellemeden sonra hic bir sorunu kalmaz![]()
Bu rom daha iyi gibi
Kişiden kişiye değişirnote 4 romlari hikaye blekota s5 in üstüne yok bi optimize edilirse ufak bi güncellemeden sonra hic bir sorunu kalmaz![]()
Bluetooth problemini Blekota ya söyledim, ilgileneceğini söylemiş.

Bunu sormuşlar ama kesin bir cevap vermemiş. Lolipop kaynaklarına ulaşırsa öyle bişeyler yapacakmış.kardeşim sana zahmet s5 romunu ne zaman güncelleneceginide sorabilirmisin ?
Teşekkürler![]()
Orijinal olmayan romlarda genelde çalışmıyor ama biri seni ararsa çalışırgörüntülü konuşma çalışmıyor çözümü var mı

Ama ses yokOrijinal olmayan romlarda genelde çalışmıyor ama biri seni ararsa çalışır
Değişik değişik işler işte![]()

Bulursan peşinden gelen çok olurAma ses yok
Buda değişik birşey
Bunun İçin Modem deniyorum az kaldı bulmama..!

Note 3 romu derken note 4ü kastediyorsanız boeffla kernelin uygulamasında ses ayarları yapılabiliyor.Sa arkadaşlar Note 3 romunda kulaklıktan az ses geliyor son ses olsa bile sorunun çözümü nedir bir fikriniz var mı acaba ? Blekota yetkilisine ulaştırırsanız sevinirim sırf bu yuzden romdan vazgeçmek istemiyorum açıkçası ben
görüntülü konuşma çalışmıyor çözümü var mı
Telefon rootluysa k tool programını telefona indirip backup efs yaparsınız telefonun hafızasına efs.img ve efs.tar diye 2 dosya gelecek bunları hafıza kartında saklarsınızDostlar s3 e bende atacagim ama imei veya geri donusu olmayan bir yola girermi telefon bu yuzden yuklemek istemiyorum aydinlatirsanis sevinirim tesekkurler
Kardesim tum ekran arama demissin ama anlayamadim ss atma sansin var mi acabaarkadaşlar öncelikle rom v3 olmasına rağmen gayet stabil ve güzel çalışıyor. Ufak tefek hatalar haricinde sorunsuz çalışıyor. Tüm ekran arama yapmak isterseniz verdiğim linkteki dosyayı flaşlayabilirsiniz blekotanın xda daki sayfasında gördüm ben kurdum çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız