Xposed / Modüller S5 PowerSavingMode v1.0 + Note3 UPSM-Emergency Mode v3.3 [S5/Note3 ultra güç tasarruf modu]

Sponsorlu Bağlantılar

GlasTes

GlasTes

Üye
Samsung Galaxy Duos Gt-I8552 ve Turkcell Maxi IQ (Fijutsu Romlu) Tabletimde Çalışmadı :(
Acayip Ümitlenmiştim :/
Neyse artık başka xposed modüllerine :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@Bahadir_fb hocam GM Discovery 4 GB LegenD ROM Special V2 KitKat da iş görmedi yükledim uygulamayı açınca cihaz kendi kendine reset atıyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
@Bahadir_fb hocam GM Discovery 4 GB LegenD ROM Special V2 KitKat da iş görmedi yükledim uygulamayı açınca cihaz kendi kendine reset atıyor
Konuda uyumlu cihazları belirtmistim :)
Samsung cihazlarla uyumlu

zUmt

Üye
S3 Mini Cm11 veya Stok romda çalılır mı ? :)

hakancuracii

Üye
Galaxy s4 uyumlu degil reset atiyor cihaz

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Galaxy s4 uyumlu degil reset atiyor cihaz

aynen GM Discovery 4 GB aynı hatayı veriyor :( :( :( Custom ROM a geçtim güç tasarruf modu yok :( önerdiğiniz bi güç tasarruf uygulaması var mı aceba ? ( yanlız doctor battery vs uygulamalar değil bu şekil modül falan olur veya gerçekten çalışan işe yarıyan yöntemler olursa sevinirim )

hasanarda22

hasanarda22

Üye
Hocam bu resimlerdeki üstteki Status Bar'ında internet hızını nasıl gösterdiniz ? 51B/S 0B/S yazıyor mesela. Download hızını gösteriyor herhalde. Onu nasıl açtınız veya nasıl gösterdiniz ? Nasıl yapabilirim o çok işimi görür :(
internet speed meter var playde onu indir full ü de vardır piyasada ara :)

hasanarda22

hasanarda22

Üye
Note 3 te çalıştıramayan var mı hala ? Yada çalıştığı halde + yazan yere program ekleyemeyen var mı ? Ben de hiç sorun olmadı Note 3 upsm mod indirdim kurdum xposed tan seçtim yeniden başlattım sonra upsm ye tıklayıp upsm mod on/off a tıklayıp seçtim daha sonra upsm a giriş yaptı. Lisyeye program eklemek için playden satın almanız gereken bi uygulama var ancak o zaman sağlıklı çalışır.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Bahadir_fb
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 te çalıştıramayan var mı hala ? Yada çalıştığı halde + yazan yere program ekleyemeyen var mı ? Ben de hiç sorun olmadı Note 3 upsm mod indirdim kurdum xposed tan seçtim yeniden başlattım sonra upsm ye tıklayıp upsm mod on/off a tıklayıp seçtim daha sonra upsm a giriş yaptı. Lisyeye program eklemek için playden satın almanız gereken bi uygulama var ancak o zaman sağlıklı çalışır.
Dostum benim note 3 ümde eskiden çalışıyordu ancak şuan başlatıcı durduruldu diyor yani açılmıyor? Sebebi rom olmaması mı?

hasanarda22

hasanarda22

Üye
Şu an hangi romu kullanıyorsunuz ?

hasanarda22

hasanarda22

Üye
hocam benim elimde ki kullandığımı söylediğim apk lar bunlar. Onların içinde key olan var ben onu satın alarak kullandım şuan sorun yok. Siz bi wipe cache ve wipe dalvik yapın yeniden deneyin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hasim38

hasim38

Üye
S3 mini cm11 calismiyor ama yukluyo basinca soft reboot atiyoyor :( :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: root istiyormu

s4 active

Üye