Galaxy S4 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Ekran Sorunu
Beyler bişey sorucam ben S4 ümün arka camını yani önemli olan kısmını çatlattım ya da kırdım bilemiyorum şu an telefonun ekranı simsiyah ama gelen aramalar bildirimler falan herşey çalışıyor sadece ekran çalışmıyor. İki sorum var birincisi yaptırsam ne kadara mâl olur? İkincisi de S4 ün ekranı hd super amoled ya ben şimdi arka camı kırdım bu özellik işlevini yitiricek mi yoksa ekranla alakalı değilde telefonun kendinden gelen bişey mi? Acil yardımlarınızı bekliyorum cevap veren herkese şimdiden teşekkürler !!!

Anil-D

Anil-D

Üye
kasa komple degisecek

Anil-D

Anil-D

Üye
arka cam derken sen neyi kasdettin

Anil-D

Anil-D

Üye
on tarafimi kirdin

Anil-D

Anil-D

Üye
soylemi oldu dis tarafi duruyor asil telefonun icindekini kirdin

Anil-D

Anil-D

Üye
icersi catlamissa ısınmadan felan olmustur

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
icersi catlamissa ısınmadan felan olmustur
Ya ne ısınması kardeşim düşürdüm telefonu sonra bi baktım çatlak var dokundum bişey yok içte sorun var ısınmayla alakası yok

Anil-D

Anil-D

Üye
Ya ne ısınması kardeşim düşürdüm telefonu sonra bi baktım çatlak var dokundum bişey yok içte sorun var ısınmayla alakası yok
ekranin catlamasi gerekmezmiydi dusurdugunde içten olduysa servise ver ama suda var distan olasaydi 500 kusur para istiyorlar kasa komple degisiyor

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
ekranin catlamasi gerekmezmiydi dusurdugunde içten olduysa servise ver ama suda var distan olasaydi 500 kusur para istiyorlar kasa komple degisiyor
Neyse sen benim derdimi tam anlayamadın anıl saol yinede. Yardım edebilecek biri var mı lütfen?

furkankaya559758

Üye
Ekranla beraber ön kasa değişiyor. Ben 470 TL'ye orjinal S4 ekranı taktırdım.

furkankaya559758

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KD1907
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Bende teli ilk aldığımda aynı sorunu yasamısdım ortalama 1 metre yükseklikten düşmüştü panel komple degisiyor o zaman samsung 400 tl almışdı s4 ilk cıktıgında su anki fiyatı bilmiyorum

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Bende teli ilk aldığımda aynı sorunu yasamısdım ortalama 1 metre yükseklikten düşmüştü panel komple degisiyor o zaman samsung 400 tl almışdı s4 ilk cıktıgında su anki fiyatı bilmiyorum
Yine aynı kardeşim 400 tl istiyolar. Galiba servis yerine 100 tl ye değiştiren yerler var oralara gidicez başka çaresi yok çünkü. Az bi yükseklikten düştü diye ekran kırılmamalı bence hemde 2000 tl lik telefondan bahsediyosak... Ama anlamadığım şey şu camı değiştirdikten sonra ekran yine hd super amoled olarak mı kalıcak yoksa daha mı kalitesizleşicek bi fikrin var mı bu konuda bi yardım et be kardeşim

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Yine aynı kardeşim 400 tl istiyolar. Galiba servis yerine 100 tl ye değiştiren yerler var oralara gidicez başka çaresi yok çünkü. Az bi yükseklikten düştü diye ekran kırılmamalı bence hemde 2000 tl lik telefondan bahsediyosak... Ama anlamadığım şey şu camı değiştirdikten sonra ekran yine hd super amoled olarak mı kalıcak yoksa daha mı kalitesizleşicek bi fikrin var mı bu konuda bi yardım et be kardeşim
100tl lik camı bilemem ama orjinal cam takıldkdan sonra teli belkide 100 kere düşurdüm hiç bisey olmadı bi cok kisi aynı sorunu yasıyor tel sıfır alındıgında en ufak bi aksilikde iç cam catlıyo samsungun 2bin tl veren 400 daha verir mantığıyla yapdigi bir oyun bence

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
100tl lik camı bilemem ama orjinal cam takıldkdan sonra teli belkide 100 kere düşurdüm hiç bisey olmadı bi cok kisi aynı sorunu yasıyor tel sıfır alındıgında en ufak bi aksilikde iç cam catlıyo samsungun 2bin tl veren 400 daha verir mantığıyla yapdigi bir oyun bence
Bencede kardeşim haklısın. Bilerek dandik mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa sonra bidaha 400 ver bidaha ver derken soyuyolar adamı...

Üst Alt