Galaxy S4 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Senin sorununu anladım.
En dışarda bir tane camlı ekran var onun altında da filme sarılı ekran camı var.
O kırılmış.
Belki görmüşsün kuyumcuların camı da filme sarılı.
450-500 tlye değişiyor.
Zaten ekran fiyatı telefonun fiyatı kadar.
Bence hiç yaptırma sat gitsin.
Çünkü ekran devamlı masraf çıkarır.
Bugün yaptın yarın tekrar bozulur.
Çünkü piyasa da orjinal sağlam ekran satan kimse yok.

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Senin sorununu anladım.
En dışarda bir tane camlı ekran var onun altında da filme sarılı ekran camı var.
O kırılmış.
Belki görmüşsün kuyumcuların camı da filme sarılı.
450-500 tlye değişiyor.
Zaten ekran fiyatı telefonun fiyatı kadar.
Bence hiç yaptırma sat gitsin.
Çünkü ekran devamlı masraf çıkarır.
Bugün yaptın yarın tekrar bozulur.
Çünkü piyasa da orjinal sağlam ekran satan kimse yok.
Abi doğru anlamissin da telefon 1700 TL cam 400 TL ne alaka telefon kadar :d Ayrıca ekrani bi yaptirsam jelatin kılıf falan da alicam daha da dikkatli kullanirsam bi sorun cikmaz gibime geliyor niye sürekli sorun cikarsin ki onu anlamadim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
500 tl garantiye rahat gider

frezby1

frezby1

Üye
Kardes dokun matik tellerde ekran olarak iki tip donanim bulunmakta alt katman ekran ust katmanda ise dokumatik dedigimiz lens sen anladigim kadari ile ekrani kirmissin ki onemli olanda bu senin yapacagin servise gondemek 450 tl civarinda yok pahali diyor isen uskudar bir yer var 325 tlye degisim yapiyor ve omur boyu garanti veriyor tabi tekrar dusurup kirmadigin durece

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Abi doğru anlamissin da telefon 1700 TL cam 400 TL ne alaka telefon kadar :d Ayrıca ekrani bi yaptirsam jelatin kılıf falan da alicam daha da dikkatli kullanirsam bi sorun cikmaz gibime geliyor niye sürekli sorun cikarsin ki onu anlamadim
500 tl ekrana vereceğine yeni telefon al daha iyi.
Orjinal ekran satanı zor bulursun.
Çoğu çin malı olduğu için 2 gün sonra ekran bozuluyor görüntü gelmiyor.
Başıma geldiği için biliyorum :)

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Kardes dokun matik tellerde ekran olarak iki tip donanim bulunmakta alt katman ekran ust katmanda ise dokumatik dedigimiz lens sen anladigim kadari ile ekrani kirmissin ki onemli olanda bu senin yapacagin servise gondemek 450 tl civarinda yok pahali diyor isen uskudar bir yer var 325 tlye degisim yapiyor ve omur boyu garanti veriyor tabi tekrar dusurup kirmadigin durece
Uskudara gidemem ya çok uzak orasi da garanti 450 istiyosa garantiye verebilirim. Ama yaklasik 600 civari istiyolarmis ve baya bi duruyomus garantide bi bilgin var mi kardeşim ne kadar durur falan?
500 tl ekrana vereceğine yeni telefon al daha iyi.
Orjinal ekran satanı zor bulursun.
Çoğu çin malı olduğu için 2 gün sonra ekran bozuluyor görüntü gelmiyor.
Başıma geldiği için biliyorum :)
Abi garanti çok istiyor ya çakma taktirsam da bozulur diyorsun satsam kimse almaz ne yapacagimi sasirdim valla. Ama her çakma da bir değildir ya iyi mal satan cikmaz mi dersin servise vermeden telefoncu hallerde daha ucuza?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Uskudara gidemem ya çok uzak orasi da garanti 450 istiyosa garantiye verebilirim. Ama yaklasik 600 civari istiyolarmis ve baya bi duruyomus garantide bi bilgin var mi kardeşim ne kadar durur falan?
Abi garanti çok istiyor ya çakma taktirsam da bozulur diyorsun satsam kimse almaz ne yapacagimi sasirdim valla. Ama her çakma da bir değildir ya iyi mal satan cikmaz mi dersin servise vermeden telefoncu hallerde daha ucuza?

Telefoncu sana acımaz parasına bakar.
En iyisi garantiye gönder.
5 kuruş fazla ver âmâ sağlam olsun.

İstanbulun neresinde oturuyorsun ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam durumunuz vahim keske dis cami kirsaydiniz o ucuzdu ic cama gore. Bizim arkadas daha gecen yaptirdi s2 nin 200 lira verdi ( ic cami yaptirdi) gecen bi arkadasta s3 yaptirdi 100 lira verdi ( dis cami yaptirdi buda) senin ic cam 400-500 arasi tutar

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncu sana acımaz parasına bakar.
En iyisi garantiye gönder.
5 kuruş fazla ver âmâ sağlam olsun.

İstanbulun neresinde oturuyorsun ?
Pendikte abi. Ama tanidik ya telefoncu bi kötülük yapmaz gibime geliyor yani iyi mal satar heralde. Garantiye göndermeyi bende tercih ederdim ama cok para istiyolar ve baya bi orda duruyor telefoncu yapip verir en azından beklenmez o kadar. Samsungun teknik servisi berbat mesela bi arkadas da Nokia lumiasinda boyle bi sorun yaşamisti serviste 1 hafta durdu hem ekrani yaptılar hem de kilif hediye ettiler ama Samsung öyle mi para da para başka bisey dusunmuyolar.. Telefoncu da dandik mal satarsa hem paraya hem de ekrana yazik olur diye düşünüyorum sen boyle dedikten sonra offf off..
Hocam durumunuz vahim keske dis cami kirsaydiniz o ucuzdu ic cama gore. Bizim arkadas daha gecen yaptirdi s2 nin 200 lira verdi ( ic cami yaptirdi) gecen bi arkadasta s3 yaptirdi 100 lira verdi ( dis cami yaptirdi buda) senin ic cam 400-500 arasi tutar
Aynen kardeşim önemli kismini kirmisim ondan çok pahali en az 400 - 500 vericez gibi..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Pendikte abi. Ama tanidik ya telefoncu bi kötülük yapmaz gibime geliyor yani iyi mal satar heralde. Garantiye göndermeyi bende tercih ederdim ama cok para istiyolar ve baya bi orda duruyor telefoncu yapip verir en azından beklenmez o kadar. Samsungun teknik servisi berbat mesela bi arkadas da Nokia lumiasinda boyle bi sorun yaşamisti serviste 1 hafta durdu hem ekrani yaptılar hem de kilif hediye ettiler ama Samsung öyle mi para da para başka bisey dusunmuyolar.. Telefoncu da dandik mal satarsa hem paraya hem de ekrana yazik olur diye düşünüyorum sen boyle dedikten sonra offf off..
Aynen kardeşim önemli kismini kirmisim ondan çok pahali en az 400 - 500 vericez gibi..

Burası çok sağlam.
En yakın Kadıköy.
Ben de Kartal da oturuyorum.
Gerçekten çok kaliteli bir yer.
Uluslararası arası onaylı bir yer.
Kendin götür 1-2 gün içinde alırsın.
Kargo ile gitti mi en az 20 gün gelmiyor

Boğanın orda :)

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Burası çok sağlam.
En yakın Kadıköy.
Ben de Kartal da oturuyorum.
Gerçekten çok kaliteli bir yer.
Uluslararası arası onaylı bir yer.
Kendin götür 1-2 gün içinde alırsın.
Kargo ile gitti mi en az 20 gün gelmiyor

Boğanın orda :)
Kadikoye gittim diyelim gitsem bile bulamam ki orayi. Neyse servise sorucam maks. 450 TL isterlerse servise vericem yoksa bizim telefoncuya yaptiricam artik adama guvenmekten başka carem kalmadı gibi.. Abi yardimlarin icin çok saol da son bisey sorucam kafama takildi net bi cevapta alamadim. Simdi ben diyelim ki bizim telefoncuya yaptirttim telefonu yani orijinal cam taktirmadim o zaman hd super amoled özelliği işlevini yitiriyor mu yoksa devam mi ediyor nasi oluyor bi yaziversen sana zahmet

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Kadikoye gittim diyelim gitsem bile bulamam ki orayi. Neyse servise sorucam maks. 450 TL isterlerse servise vericem yoksa bizim telefoncuya yaptiricam artik adama guvenmekten başka carem kalmadı gibi.. Abi yardimlarin icin çok saol da son bisey sorucam kafama takildi net bi cevapta alamadim. Simdi ben diyelim ki bizim telefoncuya yaptirttim telefonu yani orijinal cam taktirmadim o zaman hd super amoled özelliği işlevini yitiriyor mu yoksa devam mi ediyor nasi oluyor bi yaziversen sana zahmet

Aynı işlevi görür de mutlaka birgün yine bozulacak.
Orjinal diye birşey yok sadece biraz daha kaliteli var.
Orjinal bulmak çok zordur.
Telefoncular sahtekar.
Yan sanayiyi sana orjinal diye verir.
Aynı gün içerisinde bozulursa bile iade almaz yenisini vermez.
Âmâ teknik servis sana garanti de veriyor.
Dediğim gibi en doğrusu servise götürmek.

Dolgu gerçek dişin yerini tutmaz unutma :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Aynı işlevi görür de mutlaka birgün yine bozulacak.
Orjinal diye birşey yok sadece biraz daha kaliteli var.
Orjinal bulmak çok zordur.
Telefoncular sahtekar.
Yan sanayiyi sana orjinal diye verir.
Aynı gün içerisinde bozulursa bile iade almaz yenisini vermez.
Âmâ teknik servis sana garanti de veriyor.
Dediğim gibi en doğrusu servise götürmek.

Dolgu gerçek dişin yerini tutmaz unutma :)
Aynen ya haklisin ben en iyisi biraz daha fazla para verip servise veriyim hem garantisi de gitmez hem de orijinal cam takarlar telefonunda orijinalliği bozulmaz. Neyse yardimlarin için çok sagol abi ben veririm müsait bi zamanda servise. Hadi eyv.

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
frezby1

frezby1

Üye

600 lıra falan degıl 450 tl dır kesın olarak zaten s5 ve not 3-4 cıktı s4 lerın telefon fıyatı dusmeye basladı ekran fıyatı nasıl 600 tele olur 400 - 450 teleye serfvıse yaptıra bılırsın eger bacılar cıvarında ısen ben oralardayım tabya tarafında yardımcı olurum 450 cıvarında yaptırabıllırız tanıdıgım tım kadar buyuk tel bayı arkadas var 20 tl assagı yukarı olur o ayrı ama 600 tele degıl kesınlık le tamam yaptıralım dersen yardımcı ol dersen frezby@gmaıl.com benım maıl adresım bana burdan ulasa bılırsın sunuda soylıyeyım telfoncu falan degılım hıc bır cıkarımda yok bu ısten bılgın olsun asgarı sı 1 hafta yada 15 gundur telefonun tarmır edılıp gerı gonderılmesı ama eger telın 30 ısgunu ıcınde tamır edılıp gerı gelmez ıse ve garantısı de var ıse yerıne yenı telefon vermek zorundalar bu senın teketıcı hakkın dır

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yardimlarin ve verdigin bilgiler için çok saol da ben zaten vericem teli servise onlar halletsin hem gözüm arkada kalmaz hemde tanidik olsun olmasin her telefoncu assa yukari bu fiyati (450 TL) istiyor bende mecburen servise vermek durumunda kaliyorum. Hem zaten pendik tarafında oturduğun için istesemde senin arkadasa yaptiramazdim k.b. Ama yinede yardim etmeye calistigin için saol teşekkürler..

frezby1

frezby1

Üye
Rica ederim kardesimde pendik kadikoy uskudar yakin 450 tl vermektensen git uskudara 325 tly tamir ediyolar ve gezmis olursun ustelik yarim saatte geri veriyolar ben s4 ekranini 1 hafta oldu yapali gayet memnunum istersen vereyim adresi yazik bosun hem 450 tl vercen hem teli beklicen

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardesimde pendik kadikoy uskudar yakin 450 tl vermektensen git uskudara 325 tly tamir ediyolar ve gezmis olursun ustelik yarim saatte geri veriyolar ben s4 ekranini 1 hafta oldu yapali gayet memnunum istersen vereyim adresi yazik bosun hem 450 tl vercen hem teli beklicen
Memnunsan orda yaptirabilirim olabilir ama 325 TL de çok ucuz geliyor ya sanki dandik mal takiyolarmis gibi bi sorun cikmasin sonra en azindan servis sağlam mal takar bidaha bisey olmaz gibi düşünüyorum ama yinede yazarsan iyi olur adresi belki gidebilirim müsait bi zamanimda

frezby1

frezby1

Üye
Memnunsan orda yaptirabilirim olabilir ama 325 TL de çok ucuz geliyor ya sanki dandik mal takiyolarmis gibi bi sorun cikmasin sonra en azindan servis sağlam mal takar bidaha bisey olmaz gibi düşünüyorum ama yinede yazarsan iyi olur adresi belki gidebilirim müsait bi zamanimda
Ben sana internet sitesini vereyim acik adresi falan yazi yor ben sadece yardimci olmak icin soyledim kardesim cunki cikarci serefsizlere kaptirmayin paranizi buyur kardesim sahsen ben memnunun

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana internet sitesini vereyim acik adresi falan yazi yor ben sadece yardimci olmak icin soyledim kardesim cunki cikarci serefsizlere kaptirmayin paranizi buyur kardesim sahsen ben memnunun
Tamamdir kardeşim saol bi dusunuyum eğer kafama yatarsa buraya yaptiricam yatmazsa servise veririm artik. Neyse teşekkürler yine yardimlarin için ben kaciyorum hadi by :D

Üst Alt