Haber Nokia & Microsoft Sürpriz Bir Telefon Mu Tanıtacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
TElefon 1020 ye ne kadar benziyor peki sizce? Bence o olabilir :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
TElefon 1020 ye ne kadar benziyor peki sizce? Bence o olabilir :)
Sol altta geri tuşunun simgesi yok, o yüzden değil. Bana daha çok bu haliyle Lumia 735'i anımsatmıştı ta ki arkadaki çıkıntıyı görene kadar.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia Amerika'nın twitter hesabından şöyle bir şey paylaşıldı videonun sonrasında.

Açıklama kısmında " Equipped with Gorilla Glass, yet always peaceful and unassuming #ThatsLumia ;) " yazılmış.
Bana N9 tasarımını anımsattı. Tuşları tamamen kaldırıp N9 gibi bir telefon çıkarsa tadından yenmez derim.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sol altta geri tuşunun simgesi yok, o yüzden değil. Bana daha çok bu haliyle Lumia 735'i anımsatmıştı ta ki arkadaki çıkıntıyı görene kadar.
Bu telefon Lumia 1020. Tuşlar ekran yansıması nedeniyle gözükmüyor. Bilerek bütün ayrıntıları saklayacak bir açıdan çekilmiş fotoğraf. Çünkü üst seviye Windows Phone cihazlarda sanal navigasyon tuşu varsa aşağıdaki çerçeveyi o kadar büyük bırakamazlar. Zaten telefonun ekranı da küçük. :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, beats ve 2 diğerleri
Serhan

Serhan

Üye
Telefon un arkasının yüksek olması bana direk 1020 yi aklıma getirdi Büyük bir kamera odaklı bir kamera telefonu gelebilir buda 1030 gibi geliyor bana :hmmm

beats

beats

Üye
Benzer bir açıdan Lumia 1020:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Onların süprizlerini 1,5 yıldır görüyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O çıkınca kameraysa çizilir o :kotu:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
1020 bu. Ama görüntüye değil anlatılmak istenilen şeye odaklanmamız gerekir. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ismail

ismail

Üye
Nokia Amerika'nın twitter hesabından şöyle bir şey paylaşıldı videonun sonrasında.

Açıklama kısmında " Equipped with Gorilla Glass, yet always peaceful and unassuming #ThatsLumia ;) " yazılmış.
çok çirkin durmuyor mu ya bana mı öyle geldi sadece :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında bu konuda tartıştığımız şeyin cevabı diğer konuda yatıyor.
"Nokia Lumia 1020'nin halefi mi geliyor"

Resimdeki telefon 1020 ama muhtemelen 1020'nin devamı niteliğinde üst düzey bir telefon gelecek. Burada çarpıcı olan nokta ise markanın Microsoft olacak olması. Nokia ismini bundan sonraki lumialarda göremeyebiliriz. "Microsoft Lumia"

• Beğen
Tepkiler: emz ve Basteryus
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu konuda tartıştığımız şeyin cevabı diğer konuda yatıyor.
"Nokia Lumia 1020'nin halefi mi geliyor"

Resimdeki telefon 1020 ama muhtemelen 1020'nin devamı niteliğinde üst düzey bir telefon gelecek. Burada çarpıcı olan nokta ise markanın Microsoft olacak olması. Nokia ismini bundan sonraki lumialarda göremeyebiliriz. "Microsoft Lumia"
Bu konuyla ilgili olarak biraz alakasız olsa da 2014 Basketbol Dünya Kupası'nda Finlandiya formasının sponsoru Microsoft'tu, Nokia'nın satışından önce Nokia'nın reklamı vardı. Asıl ilginç olan formaların arka kısmında " Lumia " yazısının Microsoft fontlarıyla yazılmış olması. Resim bulabilirsem ekleyeceğim.

EDIT: Buldum FIBA'nın sitesinde.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu 1020 nin devamı olabilir. Ama nokia 1520 nin de üstünde bi cihaz çıkarmalı

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve Aybin.Kilic

Emre

Üye
son bir android çıkarıp nokia son görevini yapsın nokia sürizleri sever

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Amerika'nın youtube hesabından iki yeni video daha yayınlandı bu konuyla alakalı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats

Üst Alt