[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

EnverYigit

EnverYigit

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness

burak_102

burak_102

Üye
Valla ortamı özleyip uğruyorum ben :)Ayrıca evde 2 wonder daha olunca romlardan kopmadım :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
genco15

genco15

Üye
Şu anda elime iyi bi para gectı hemen gıdıp discovery 2 mi alsam yoksa uıyemı saklasam :D cok kararsızım ayrıca dıscovery2 hala iyi bi telefon mu emın değilim sizce iyi mi

T.serdar

Üye
Şu anda elime iyi bi para gectı hemen gıdıp discovery 2 mi alsam yoksa uıyemı saklasam :D cok kararsızım ayrıca dıscovery2 hala iyi bi telefon mu emın değilim sizce iyi mi
Fiyati 888 tl ozellikleri fiyatina gore cok super bana gore bu telefonu ayni ozellikte samsung yapsaydi 1500 tl den asagi olmazdi

eren2934

eren2934

Üye
Ama mtk kart

• Beğen
Tepkiler: genco15
spazmol

spazmol

Üye
One plus one eğer yurt dışından getirecek birini bulursan gözün kapalı al

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar benim de telefonumun ekranı kırıldı ve artık telefonu değiştirmeye karar verdim. Bu aralar Asus Zenfone 5 markalı telefona takıldım ve çok hoşuma gitti telefon ve fiyatıda iyi gibi geldi bana.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Şuan zone 5 kullanıyorum 699 TL Intel işlemci 4 çekirdek 2 GB RAM 8mp kamera android 3

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
1 Ağustos sürümünü çok beğendim, Android L temasıyla harika oluyor. Sanki 5.0 kurmuştum gibi, seslerden animasyonlara herşey on numara olmuş. Siz ne dersiniz, üstüne yeni bişeyler kurdunuz mu?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Şuan zone 5 kullanıyorum 699 TL Intel işlemci 4 çekirdek 2 GB RAM 8mp kamera android 3
Hocam nasıl güzel mi alayım mı? Bir de görüntülü görüşme yokmuş onun dışında iyi gibi geldi bana ama kullanan birinden bilgi alamak daha iyi olur. :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Turkcell maxiplus 5 için neden böyle güzel romlar yok :(

genco15

genco15

Üye
1 Ağustos sürümünü çok beğendim, Android L temasıyla harika oluyor. Sanki 5.0 kurmuştum gibi, seslerden animasyonlara herşey on numara olmuş. Siz ne dersiniz, üstüne yeni bişeyler kurdunuz mu?
hocam bır kaç ss atar mısısnız merak ettım tel gelınce dırek atcam guzelse:D

ofds1905

Üye
Arkadaşlar bana tamamen şarj dostu bir rom soyler misiniz?Performans onemli degil.

sir mordred

sir mordred

Üye
Omni omni omni omni :bira:

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, burak_102 ve 1 kişi daha

Üst Alt