[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bişey değil hocam geçmiş olsun :D Bende değiştirmeyi planlıyorum bi yandanda okul gereği bi laptop almam gerekiyor hangisine para yetiştiricem bilmiyorum galiba 1 sene daha bu telefonla idare edicem :agla2:

genco15

genco15

Üye
Bişey değil hocam geçmiş olsun :D Bende değiştirmeyi planlıyorum bi yandanda okul gereği bi laptop almam gerekiyor hangisine para yetiştiricem bilmiyorum galiba 1 sene daha bu telefonla idare edicem :agla2:
Aynı dert bendede var laptop ısı olmasa dırek tel alırdımda ıste laptop gereklı 2100 u gozden cıkardım o yuzden bugun erdım servıse batarya da sorunlu dedım onu da degıstırlerse benı bıraz daha ıdare eder 15 gün bekleyecez artık :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam siz 2100 ü gözden çıkartmışsınız yine iyisiniz şimdi yanlış anlamayın ama benim bölüm makina olduğu için sağlam bi laptop gerekiyo ne kadar olabileceğini siz düşünün ben daha galiba 2 sene gidicem bu telefonla :'(

genco15

genco15

Üye
Doğrudur hocam ben pek zorlayacagım ıcın pc yı bana 8 ram i7 gt740+gpu yetıo :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hayırlı olsun hocam standart sistem hayli hayli yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: genco15
sir mordred

sir mordred

Üye
Bu sefer inşAllah f2fs desteğini wonder'a getirecem
Herşeyi, f2fs destekli recovery ve kerneli baştan temizce derledim
İnşAllah bu sefer olucak
Yardımları için @stackbyte 'a tekrardan çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, burak_102, eren2934 ve 5 diğerleri
stackbyte

stackbyte

Üye
pm attım bak bi paşam :)

genco15

genco15

Üye
Sonuç nedir hocam ? haberlerinizi bekliyoruz gördüğünüz gibi bi süre daha bu teldeyızve alaınabılecek en ıyı performasn ve uzun sure sarj ıcın beklıyoruz :D

stackbyte

stackbyte

Üye
Boot olmadı arkadaşlar kernel de sorun var galiba açılmadı

spazmol

spazmol

Üye

bu rom hakkında ki düşünceleriniz nelerdir :D

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Bu clash of clans (oyun) ta kitleme sorununa çözüm üretebilecek var mı acaba? ömrümden ömür gitti kapatıp açmakla..

bayfeat

bayfeat

Üye
Bu sefer inşAllah f2fs desteğini wonder'a getirecem
Herşeyi, f2fs destekli recovery ve kerneli baştan temizce derledim
İnşAllah bu sefer olucak
Yardımları için @stackbyte 'a tekrardan çok teşekkür ederim
hocam geldiniz gene herzamanki gibi boş gelmediniz allah başarınızı arttırsın :)

Boot olmadı arkadaşlar kernel de sorun var galiba açılmadı
Geçmiş olsun kardeşim nedir sorun çözebildinizmi ?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
EnverYigit

EnverYigit

Üye
Nasil bir sorun? Aciklarmisin

Oyuna tıklıyorum, oyun açılıyor yükleniyor diyor yüklenme çubuğu tam dolmak üzereyken hep aynı yerde donuyor. Power tuşuna basılı tutuyorum kapatıp açıyorum sürekli. Bazen yapmıyor. Benim gibi olanda yok hiç bir yerde oyunda desen kaç milyon kişi oynuyor hiç mi aynı sorun olmaz valla şaşırdım kaldım, elden de bir şey gelmiyor :)

spazmol

spazmol

Üye
Aynı sorun bende de var da şu aralar olmadı hiç :D

T.serdar

Üye
Oyuna tıklıyorum, oyun açılıyor yükleniyor diyor yüklenme çubuğu tam dolmak üzereyken hep aynı yerde donuyor. Power tuşuna basılı tutuyorum kapatıp açıyorum sürekli. Bazen yapmıyor. Benim gibi olanda yok hiç bir yerde oyunda desen kaç milyon kişi oynuyor hiç mi aynı sorun olmaz valla şaşırdım kaldım, elden de bir şey gelmiyor :)
Romdan kaynakli olabilir birkac romda bende ayni sorunu almistim istersen tavsiye ettigim bir rom var onu dene

stackbyte

stackbyte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende s4 mini aldım oğluma verdim wonderi

hasaneness

hasaneness

Üye
Bizde galaxy w yi arka plana attık s4 mini saolasun galaxy wonder varolsun :)

Üst Alt