Tr_SERGEN
Üye
Banka ile havale
Battaniye yöntemini denicem olmazsa satarım artık içimde kalmasın

Banka ile havale

La kurtul artık şu şeyden habire bildirim geliyoBattaniye yöntemini denicem olmazsa satarım artık içimde kalmasın![]()

La kurtul artık şu şeyden habire bildirim geliyo![]()
![]()

Dene abi Belki çalışır %30 ihtimal
Para yok
Şimdi laptop soğumuştur denicem
İyice mahfolduDene abi Belki çalışır %30 ihtimal
hay a*k Ben böle pc görmedim abiAn itibarı ile laptobumun monitöre bağlanmış hali
Bu ısıtma olayı iyice bozdu
Kank bu pc nin ekran kartı pert sağdece Pc ciye git başka ekran kartı ile dene birdee Tmmıhay a*k Ben böle pc görmedim abiKank bu pc nin ekran kartı pert sağdece Pc ciye git başka ekran kartı ile dene birdee Tmmı
Orasını bilmiyorum Ama kanka benim eski pc de ekran kartı vardı Kasıyodu pervormans arrtgırmak için ayzrlarıyla çok oynzdım mavi ekranlar sonra çizik ekranlzr geliyodu Ama buna benzimiyodu,Sen Pc cide deneme amaçlı başka ekran kartı taksınlar Bence Herşey Ekran kartından .Eğer değiştirilirse daha iyi bi kart takabilir miyim yoksa aynı model mi olmak zorunda yani 7670m mi olmak zorunda yine
Orasını bilmiyorum Ama kanka benim eski pc de ekran kartı vardı Kasıyodu pervormans arrtgırmak için ayzrlarıyla çok oynzdım mavi ekranlar sonra çizik ekranlzr geliyodu Ama buna benzimiyodu,Sen Pc cide deneme amaçlı başka ekran kartı taksınlar Bence Herşey Ekran kartından .
Başkada olur Farketmez :hmmBenim ekran kartım türkiyede yokmuş.
Radeon 7670m 1gb
Başkada olur Farketmez :hmmBenim ekran kartım türkiyede yokmuş.
Radeon 7670m 1gb
Başkada olur Farketmez :hmm
Başkada olur Farketmez :hmm
Kanka İlk baş ekran kartını çıkarda çalıştır pc yi öylede açılır pcO zaman amd yerine Nvidia ekran kartı takarım.
Netten herhangi bir ekran kartı alsam takıp çalışır mı
Kanka İlk baş ekran kartını çıkarda çalıştır pc yi öylede açılır pc
Ya knk Ekran kartında bişy Var bozulmuş ekran kartı Galiba Başkz ekfan kargı ile dene yarın Kanka senle bişet ko uşcam özel Face eklesene Remzi acar İlk karşına çıkanı ekle Özel Konuşcam kız meswlwsıBu laptopların ekran kartlarında fan var mı masaüstüler gibi mi görünümü
Neyse bide şu ısıtma yaparak ekrana görüntü gelecekti hani gelmedi.Acaba bu ekran kartından dolayı mı laptop ekranına görüntü gelmiyor yoksa vga mı bi kablomu bozuk laptopta
Ya knk Ekran kartında bişy Var bozulmuş ekran kartı Galiba Başkz ekfan kargı ile dene yarın Kanka senle bişet ko uşcam özel Face eklesene Remzi acar İlk karşına çıkanı ekle Özel Konuşcam kız meswlwsı
yok patlamaz da max ısınırsa 3 saat açılmaz