Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
Serdar hocam v2 deki özellikli klavye ve rehbere arama tuşları istiyorum ne yapmalıyım?

• Beğen
Tepkiler: Anroid

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar hocam v2 deki özellikli klavye ve rehbere arama tuşları istiyorum ne yapmalıyım?
Rehbere arama tuşu için linkteki others.xml dosyasını indir root explorer tarzı programlarla system/csc içine at. uyarı çıkacaktır üzerine yazılsınmı diye evet de onayla telefonu yeniden başlat.

Özellikli klavye derken ? S5 temalı klavyemi bahsettiğin?
Eğer oysa bahsettiğin S5 temalı klavye

klavyeyi cwmden yükleyeceksiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve morki05
morki05

morki05

Üye
Teşekkür ediyorum

Evet klavye bu şekilde

• Beğen
morki05

morki05

Üye

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır hocam s5 temalı klavyeyi biliyorsun zaten görünümünü

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Evet şimdi Wipe leri yapıp v3.1 geçeyim bari

• Beğen
okanki

okanki

Üye
aRKADAŞLAR S3 ORJİBAL 4.1.2 ROMUNDA OLAN ALFASAYIAL 4*3 KLAVYE Yİ BU ROMA NASIL EKLEYEBİLİRİZ.bEN Bİ TÜRLÜ QUVERTY KLAVYEYE ALIŞAMADIM. yARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aRKADAŞLAR S3 ORJİBAL 4.1.2 ROMUNDA OLAN ALFASAYIAL 4*3 KLAVYE Yİ BU ROMA NASIL EKLEYEBİLİRİZ.bEN Bİ TÜRLÜ QUVERTY KLAVYEYE ALIŞAMADIM. yARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI
olmuyor hocam yapamazsın bende denemiştim onu malesef olmuyor. 3x4 klavye kullanmak istiyorsan Touchpal x klavye var onu öneririm 4.1.2 klavyeden daha çok hoşuna gider.

• Beğen

mercansu

Üye
camera çalışmıyor nasıl düzelttiniz

morki05

morki05

Üye
serdar hocam rehberde arama tuşlarını hallettim fakat klavye olmadı sadece eng. seçildiği zaman istediğim gibi. birte ota dan güncelleme geldi fakat idirdikten sonra ne yapmam gerekiyor install zip wipe data, wipe cache seçiyorum fakatişlem başarısız uyarısı alıyorum

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
serdar hocam rehberde arama tuşlarını hallettim fakat klavye olmadı sadece eng. seçildiği zaman istediğim gibi. birte ota dan güncelleme geldi fakat idirdikten sonra ne yapmam gerekiyor install zip wipe data, wipe cache seçiyorum fakatişlem başarısız uyarısı alıyorum
o gelen güncelleme s5 takvim teması için. yüklemek için inen zip dosyasını hafıza kartına at cwmden yükle wipe data yapıp telefonu komple sıfırlamaya gerek yok. sadece wipe cache yeterli. klavye bende yüklü Türkçe ingilizce sorunu olmadı. normal klavye Türkçede iken yüklersen sorun olmaz diye düşünüyorum. hem ingilizce oldu ise klavye ayarlarından Türkçeyi dil paketini indir

• Beğen
morki05

morki05

Üye
klavyeyi eski haline nasıl getirebilirim ?

• Beğen

mercansu

Üye
serdar hocam birde yükleme nasıl yapılıyor stock karnel nasıl yüklecegiz

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaslar 3.1 yukledim fakat boeffla kernelle beraber bataryam hiç dolmadi stock kernel attim aşırı yavaş sarj oluyor sadece bende mi bu sorun bu arada klon imei yani patchli modem kullanıyorum doğal olarak bunun etkisi olabilir mi,onun dışında rom süper beğendim diyebilirim birde bu ota güncellemesi geldi stok kernel üzerinde de ota yapılabiliyor mu

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar 3.1 yukledim fakat boeffla kernelle beraber bataryam hiç dolmadi stock kernel attim aşırı yavaş sarj oluyor sadece bende mi bu sorun bu arada klon imei yani patchli modem kullanıyorum doğal olarak bunun etkisi olabilir mi,onun dışında rom süper beğendim diyebilirim birde bu ota güncellemesi geldi stok kernel üzerinde de ota yapılabiliyor mu
bende klon imei bir sıkıntım yok boeffla kernel kullanıyorum ayarlarından şarj akımıni yükseltebilirsin hızlı şarj olması için.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bu klavyeyi nerden emin edebilirim
bu linkteki dosyada 3*4 alfasayısal klavye varmı yoksa başka bir şey içinmi?
markette var hocam touchpal yazarsan cıkar
4.1.2 den sonra alfasayısal yok o linkteki normal klavye. su an romda olan klavye o

• Beğen