Rehbere arama tuşu için linkteki others.xml dosyasını indir root explorer tarzı programlarla system/csc içine at. uyarı çıkacaktır üzerine yazılsınmı diye evet de onayla telefonu yeniden başlat.Serdar hocam v2 deki özellikli klavye ve rehbere arama tuşları istiyorum ne yapmalıyım?
olmuyor hocam yapamazsın bende denemiştim onu malesef olmuyor. 3x4 klavye kullanmak istiyorsan Touchpal x klavye var onu öneririm 4.1.2 klavyeden daha çok hoşuna gider.aRKADAŞLAR S3 ORJİBAL 4.1.2 ROMUNDA OLAN ALFASAYIAL 4*3 KLAVYE Yİ BU ROMA NASIL EKLEYEBİLİRİZ.bEN Bİ TÜRLÜ QUVERTY KLAVYEYE ALIŞAMADIM. yARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI
stock kernel yükle düzelir.camera çalışmıyor nasıl düzelttiniz
o gelen güncelleme s5 takvim teması için. yüklemek için inen zip dosyasını hafıza kartına at cwmden yükle wipe data yapıp telefonu komple sıfırlamaya gerek yok. sadece wipe cache yeterli. klavye bende yüklü Türkçe ingilizce sorunu olmadı. normal klavye Türkçede iken yüklersen sorun olmaz diye düşünüyorum. hem ingilizce oldu ise klavye ayarlarından Türkçeyi dil paketini indirserdar hocam rehberde arama tuşlarını hallettim fakat klavye olmadı sadece eng. seçildiği zaman istediğim gibi. birte ota dan güncelleme geldi fakat idirdikten sonra ne yapmam gerekiyor install zip wipe data, wipe cache seçiyorum fakatişlem başarısız uyarısı alıyorum
klavyeyi eski haline nasıl getirebilirim ?
romu yüklediğin gibi. kernel zip dosyasını hafıza kartına atıp cwmden yükleyeceksinserdar hocam birde yükleme nasıl yapılıyor stock karnel nasıl yüklecegiz
bende klon imei bir sıkıntım yok boeffla kernel kullanıyorum ayarlarından şarj akımıni yükseltebilirsin hızlı şarj olması için.Arkadaslar 3.1 yukledim fakat boeffla kernelle beraber bataryam hiç dolmadi stock kernel attim aşırı yavaş sarj oluyor sadece bende mi bu sorun bu arada klon imei yani patchli modem kullanıyorum doğal olarak bunun etkisi olabilir mi,onun dışında rom süper beğendim diyebilirim birde bu ota güncellemesi geldi stok kernel üzerinde de ota yapılabiliyor mu
bu klavyeyi nerden emin edebilirimolmuyor hocam yapamazsın bende denemiştim onu malesef olmuyor. 3x4 klavye kullanmak istiyorsan Touchpal x klavye var onu öneririm 4.1.2 klavyeden daha çok hoşuna gider.
bu linkteki dosyada 3*4 alfasayısal klavye varmı yoksa başka bir şey içinmi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
markette var hocam touchpal yazarsan cıkarbu klavyeyi nerden emin edebilirim
bu linkteki dosyada 3*4 alfasayısal klavye varmı yoksa başka bir şey içinmi?