Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
burası Türkiye hocam. illaki senin beyaz dediğine siyah diyen çıkıyor. emeğe saygı çok az. adamlar negatif enerji saçmaya gelmiş dünyaya. ne yapsan yaranamıyosun. gülüp geçiceksin onlara da :)
aynen öyle gülüp geçmek gerekiyor ama ben yapım gereği biraz asabiyim özellikle böyle durumlarda 5 kuruşluk faydası yok hem hizmetten faydalanıyor hemde laf sokuyor çamur atıyor ortamı bozuyor böyle insanlara dayanamıyorum :) neyse konuyu dağıtmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Anroid

cruel355

Üye
aynen öyle gülüp geçmek gerekiyor ama ben yapım gereği biraz asabiyim özellikle böyle durumlarda 5 kuruşluk faydası yok hem hizmetten faydalanıyor hemde laf sokuyor çamur atıyor ortamı bozuyor böyle insanlara dayanamıyorum :) neyse konuyu dağıtmayalım :)
aynen dostum :) ya bu arada boeffla config ayarlarından anlıyor musun hocam? ben pek bulamadım internetten. biraz da o kerneli denemek istiyorum. bi çok ayarı var ama çok anlayamadım ingilizce yetersiz olduğundan

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aynen dostum :) ya bu arada boeffla config ayarlarından anlıyor musun hocam? ben pek bulamadım internetten. biraz da o kerneli denemek istiyorum. bi çok ayarı var ama çok anlayamadım ingilizce yetersiz olduğundan
hocam boeffla config ayarları Türkçe zaten. bende fazla anlamam genelde stock rom kullanırım. belki bildiğim birseyse yardımcı olurum ne yapmak istiyorsun boeffla kernel ile.

• Beğen

cruel355

Üye
hocam boeffla config ayarları Türkçe zaten. bende fazla anlamam genelde stock rom kullanırım. belki bildiğim birseyse yardımcı olurum ne yapmak istiyorsun boeffla kernel ile.
ya bu governor ayarları varmış pil tasarrufu ve performans için kullanılacak profiller falan. zzmove iyi diye duydum orda bi çok seçenek var. bir de bu şarj akım (mAh) değerlerini falan değiştirebiliyomuşsun benim biraz geç şarj oluyor acaba onunla ilgisi olabilir mi diye düşündüm ama değiştirip yanlış bişey yapmak istemiyorum.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ya bu governor ayarları varmış pil tasarrufu ve performans için kullanılacak profiller falan. zzmove iyi diye duydum orda bi çok seçenek var. bir de bu şarj akım (mAh) değerlerini falan değiştirebiliyomuşsun benim biraz geç şarj oluyor acaba onunla ilgisi olabilir mi diye düşündüm ama değiştirip yanlış bişey yapmak istemiyorum.
doğrudur hepsini yapabilirsin. hazır ayarlar var sol seçenek tuşuna bastığında çıkıyor. mesela batarya tasarrufu var performans var standart var tek tık ile otomatik ayar yapabilirsin. boeffla config v 2.45 apk sini indir yükle Türkçedir rahatlıkla anlayabilirsin. istersen link verebilirim hem kernelin hem ayar programının

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
şarj akım değeri kernelin standart ayarı iyidir zaten 1100 dur

• Beğen

cruel355

Üye

daha hızlı şarj için önerin nedir? benim bazen şarjdayken şarjım azalıyor. batarya ve şarj aleti yeni alındı (orjinal)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

daha hızlı şarj için önerin nedir? benim bazen şarjdayken şarjım azalıyor. batarya ve şarj aleti yeni alındı (orjinal)
boeffla kernel ilemi yavaş şarj oluyor efextreme romu ilemi yoksa öncedenmi oluyordu yavaş dolum.

• Beğen

cruel355

Üye
bildim bileli yavaş şarj cihazı ve adaptörü değiştirmeme rağmen. yazılımsal olsa kaç kere rom değiştirdim. sanırım cihazda sıkıntı var. ama bazı kablolarda (nokia usb kablosu) çok hızlı şarj oluyor. ama kendi orjinal kablosunda 3-4 saatte falan en hızlı fulleniyor.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bildim bileli yavaş şarj cihazı ve adaptörü değiştirmeme rağmen. yazılımsal olsa kaç kere rom değiştirdim. sanırım cihazda sıkıntı var. ama bazı kablolarda (nokia usb kablosu) çok hızlı şarj oluyor. ama kendi orjinal kablosunda 3-4 saatte falan en hızlı fulleniyor.
samsungun kendi şarj aletleri ve kablolarından nefret ediyorum ancak bu kadar kalitesiz bir mal olur. bende baska sarj aleti kullanıyorum.nokianın şarj aletinin çıkış voltu ve amperi yüksekse daha hızlı şarj eder. hiç bilgilerini karsılastırdınmı?
resimdeki ayarlardan 1100 olan yeri yükseltebilirsin daha hızlı sarj olacaktır.

• Beğen

cruel355

Üye
valla öyle inceleme fırsatım olmadı arkadaşımın lumiası vardı onunla şarj ettim inanır mısın 1 saat civarında % 100 oldu şarjım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle inceleme fırsatım olmadı arkadaşımın lumiası vardı onunla şarj ettim inanır mısın 1 saat civarında % 100 oldu şarjım
doğrudur hocam dediğim gibi çıkış voltu ve amperi yüksekse doldurur bir saatte. o dediğim ayarı yükselt şarj hızlanmasi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve cruel355
okanki

okanki

Üye
Arkadaşlar V3 üzerinde bufalo mu var yoksa stock mu benim ram oldukça yüksek 680-700 lerde dolaşıyo sürekli.Ne yapmamı önerirsiniz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar V3 üzerinde bufalo mu var yoksa stock mu benim ram oldukça yüksek 680-700 lerde dolaşıyo sürekli.Ne yapmamı önerirsiniz
v3.0 mi yoksa v3.1 mi var? kullanmadığın gereksiz uygulamaları kaldır. sık kullanmadığın arkaplanda çalışan uygulamaları greenify ile uyut. ben stock kullanıyordum şuanda boeffla dayım ikisinin ramde aynı 450-550 arası 16-17 tane uygulama yüklü

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
En sonunda imei uçtu 0049 oldu :off::alsana:

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
niye gitti durduk yere o şimdi şu ana kadar birsey yoktu? cihazın klon imei yada pasaport kayıtlımı

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Klon imei hocam. Evet sıkıntı yoktu 3.1 kurdum sesli komut çalışmadı sinir oldum :off: sonra stok 4.3'e döndüm macera olsun diye boeffla flaşladım imei uçtu :ağlarım:

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ilk konudaki patchli kernel ve modem var onları yükle cwmden. benimde klon imei her rom yüklemede uçar benimkide patchli kernel ve modemi yüklerim gelir

• Beğen