Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

okanki

okanki

Üye
markette var hocam touchpal yazarsan cıkar
4.1.2 den sonra alfasayısal yok o linkteki normal klavye. su an romda olan klavye o
bana 4*3 lazım yoksa diğerleri çok ta mühimm değil.Teşekkür ederim ilginiz için.Şu samsungu anlamıyorum S3 telefonun 4,1,2 sine koyuyorsun bu klavyeyi ama 4,3 güncellemesinde yok.S3 mini de bile var hayret bişey

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bana 4*3 lazım yoksa diğerleri çok ta mühimm değil.Teşekkür ederim ilginiz için.Şu samsungu anlamıyorum S3 telefonun 4,1,2 sine koyuyorsun bu klavyeyi ama 4,3 güncellemesinde yok.S3 mini de bile var hayret bişey
tmm hocam bende 4x3 olmadan kullanamıyorum 4-3 e gecince bende cok zorluk cektim en sonunda touchpal buldum cok güzel klavye 4x3 özelliği var T12 diye geçiyor klavyede

• Beğen
Tepkiler: Anroid
okanki

okanki

Üye
haa demin yok dediğin de ben yanlış anlamışım o zaman 4,3 ten sonra yok ama toucpalda var teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi buldum ama orjinalinin yerini tutmuyo :(
alışırsın 1 hafta bir değişiklik oluyor. ama alıştıktan sonra varya sana orjinal klavyeyi verseler yüklemezsin. mesela kelime hafızasını yedekleyebiliyorsun. orjinalde o yoktu formatta rom yüklemede gidiyordu. bunda yedek alabilir ve geri yükleyebilirsin. emoji destegi var bence harika klavye. 1 hafta falan alışma süresi oluyor bende ilk senin gibi oldum ama alışınca vazgecemiyorsun.

Aziz04

Aziz04

Üye
alışırsın 1 hafta bir değişiklik oluyor. ama alıştıktan sonra varya sana orjinal klavyeyi verseler yüklemezsin. mesela kelime hafızasını yedekleyebiliyorsun. orjinalde o yoktu formatta rom yüklemede gidiyordu. bunda yedek alabilir ve geri yükleyebilirsin. emoji destegi var bence harika klavye. 1 hafta falan alışma süresi oluyor bende ilk senin gibi oldum ama alışınca vazgecemiyorsun.
Aynen vazgeçemiyorsun. Birde çok güzel farklı tema seçenekleri var :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve serdar431
by.atalay

by.atalay

Üye
Arkadaşlar gordugum ve okuduğum kadariyla rom gerçekten güzele benziyor malum bi kaç gün önce v3.1 çıkmış son haliyle rom şu anda performans,stabilite ve özellikle şarj bakimindan nasıl durumda gerçekten yüklenecek rom dediginiz bumu tavsiyeniz kesin mi ? :))

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gordugum ve okuduğum kadariyla rom gerçekten güzele benziyor malum bi kaç gün önce v3.1 çıkmış son haliyle rom şu anda performans,stabilite ve özellikle şarj bakimindan nasıl durumda gerçekten yüklenecek rom dediginiz bumu tavsiyeniz kesin mi ? :))
custom romlar içinde en iyisi diyebilirim sana o derece tabiki bu benim açımdan. çok kişi oldu başka roma geçip tekrar buna gelen :D bir gören bir daha bırakamıyor dönüp dolaşıp geri geliyor :D ben bugün şarj süresi 5 saat ekran süresi aldım. performans bence güzel. dene kendin gör hocam birşey kaybetmezsin ;)

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve by.atalay

Furkhann

Üye
Ota dan v3.1 güncellemesi geliyo ama bi türlü yüklenmiyo wipe cacheyi seçtikten sonra cwm açıılıyo yes-install diyorum ama güncelleme telefonu açınca tekrar uyarı geliyo bunu nasıl halledicez ?

• Beğen
by.atalay

by.atalay

Üye
custom romlar içinde en iyisi diyebilirim sana o derece tabiki bu benim açımdan. çok kişi oldu başka roma geçip tekrar buna gelen :D bir gören bir daha bırakamıyor dönüp dolaşıp geri geliyor :D ben bugün şarj süresi 5 saat ekran süresi aldım. performans bence güzel. dene kendin gör hocam birşey kaybetmezsin ;)

Anladım kardeş denicem muhakkak bu romu;) peki bu rom stock karnel ile mi daha iyi yoksa boeffla karnel ilemi hangisi ile tavsiye ??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Ota dan v3.1 güncellemesi geliyo ama bi türlü yüklenmiyo wipe cacheyi seçtikten sonra cwm açıılıyo yes-install diyorum ama güncelleme telefonu açınca tekrar uyarı geliyo bunu nasıl halledicez ?
uyarıya bakma uyarı gelebilir her telefonu açtığındaki uyarı o kadar önemli değil bazen yüklesen bile uyarı verebiliyor sen yüklemedigine eminmisin? eminsen yüklemediginden cihaz hafızasında ota updater klasörünün içine gir indirilen güncellemeler orada olur hafıza kartına kopyala onu manuel olarak cwmden kendin yükle.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Furkhann
GreaTH

GreaTH

Üye
Aynen bendede otadan guncelleme geliyor 2 de bir

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
Dedigini yaptim flashladim sorun yok :)

• Beğen

Furkhann

Üye
uyarıya bakma uyarı gelebilir her telefonu açtığındaki uyarı o kadar önemli değil bazen yüklesen bile uyarı verebiliyor sen yüklemedigine eminmisin? eminsen yüklemediginden cihaz hafızasında ota updater klasörünün içine gir indirilen güncellemeler orada olur hafıza kartına kopyala onu manuel olarak cwmden kendin yükle.
dediğin gibi yaptım artık görünmüyo uyarı eyvallah

Aziz04

Aziz04

Üye
:aman2:

• Beğen
by-hedir

by-hedir

Üye
arkadaslar kusura bakmayın ama bır sey soracagım bu room u hangı model telefonlara yukleyebılıyoruz acaba.ben daha yenıyım anlayamadım.saygılar tesekkurler.
s4 minide calışırmı (GT-I9190)

• Beğen