Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkercemt

Üye
başlıkta yaziyor galaxy s3 diye

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kusura bakmayın ama bır sey soracagım bu room u hangı model telefonlara yukleyebılıyoruz acaba.ben daha yenıyım anlayamadım.saygılar tesekkurler.
s4 minide calışırmı (GT-I9190)
evet dostum konu başlığında yazıyor i9300 diye. başka telefona olmaz denemeyin

• Beğen
Tepkiler: Anroid
by.atalay

by.atalay

Üye
Anladım kardeş denicem muhakkak bu romu;) peki bu rom stock karnel ile mi daha iyi yoksa boeffla karnel ilemi hangisi ile tavsiye ??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap? ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anroid, by.atalay ve serdar431
Aziz04

Aziz04

Üye
Valla benden size tavsiye eğer rom kurulumundan sonra stock kurarsanız, tekrar Boeffla'ya dönmeyin! imei uçar bilginize...

Son düzenleme:
  • Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Valla benden size tavsiye eğer rom kurulumundan sonra stock kurarsanız, tekrar Boeffla'ya dönmeyin! imei uçar bilginize...
yükleyen ve yükleyecek olan yada stock rom kullanan kısaca herkese buradan bir duyuru yapalım bu tür rom işlerine girecekseniz KESİNLİKLE EFS YEDEĞİNİ alın. Rom yüklemeseniz bile efs yedeğiniz bulunsun mutlaka........

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
EFS yedeğini mumkunse pc ye atın. Birsey olmaz 2 3 defa atın ;). IMEI sorunu olanlar boeffla da imei gidiyorsa imei kurtaran modem ve kernel yüklenince sorun kalmıyor. Sorup yaparsanız sıkıntı Yaşamazsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: Anroid, Aziz04 ve serdar431

ofurkan

Üye
Hocam v3.1 in ses dosyası modifiyeli değil galiba sesi nasıl arttırabiliriz ?

• Beğen

cruel355

Üye
Hocam v3.1 in ses dosyası modifiyeli değil galiba sesi nasıl arttırabiliriz ?
boeffla kullanıyorsan boeffla config isimli uygulama içinden boeffla ses sekmesine tıkla ve ordaki kulaklık ve hoparlör ses seviyesini arttır.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
yükleyen ve yükleyecek olan yada stock rom kullanan kısaca herkese buradan bir duyuru yapalım bu tür rom işlerine girecekseniz KESİNLİKLE EFS YEDEĞİNİ alın. Rom yüklemeseniz bile efs yedeğiniz bulunsun mutlaka........
Aynen Efs yedeğinizi alın ve bilgisayarada atıp saklayın bu artık lazım olmaz diyede ilerde silmeyin sakın. Efs yedeği aldıktan sonra gönül rahatlığıyla istediğniz kadar rom atabilirsiniz
EFS yedeğini mumkunse pc ye atın. Birsey olmaz 2 3 defa atın ;). IMEI sorunu olanlar boeffla da imei gidiyorsa imei kurtaran modem ve kernel yüklenince sorun kalmıyor. Sorup yaparsanız sıkıntı Yaşamazsiniz ;)
Hocam imei 0049 olduktan sonra geri dönüşü yok!!! eğer efs yedeği yoksa modem ve kernel ile geri gelmiyor. Ama efs yedeğiniz varsa 5 dakikada eski imei'nizi geri getirebiliyorsunuz.
Dip Not: Şuan 3 ayrı klasörde efs yedeği almış bulunmaktayım
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Kontrol
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Efs yedeğinizi alın ve bilgisayarada atıp saklayın bu artık lazım olmaz diyede ilerde silmeyin sakın. Efs yedeği aldıktan sonra gönül rahatlığıyla istediğniz kadar rom atabilirsiniz
Hocam imei 0049 olduktan sonra geri dönüşü yok!!! eğer efs yedeği yoksa modem ve kernel ile geri gelmiyor. Ama efs yedeğiniz varsa 5 dakikada eski imei'nizi geri getirebiliyorsunuz.
Dip Not: Şuan 3 ayrı klasörde efs yedeği almış bulunmaktayım
:ehe
hocam benim bilgisayarda 2 tane var. 2 ayrı bulut hesaplarimda birer tane var. harici harddiskimde 2 tane var bol bol attım heryere işimizi sağlama alalım diye :) :)

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeşim bu oyun oynarken hele de real racing falan oynadığımda telefon çok ısınıyor.bu neden kaynaklanıyodur?yardım eder misin?

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu oyun oynarken hele de real racing falan oynadığımda telefon çok ısınıyor.bu neden kaynaklanıyodur?yardım eder misin?
başka forumlarda aksine ısınmıyor diyorlar. hangi kernel kullanıyorsun?

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
stock kernelöyle bi ısındı ki patlıcak sandım :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar bütün samimiyetimle söylüyorum şimdiye kadar kullandığım en iyi rom bu efextreme v3.1 rom'Dur. Ben daha bugüne kadar bunun kadar stabil şarj dostu bir costum rom daha görmedim. Eskiden tel ısınır diye korkumdan oyun oynayamıyordum ama şuanda kesinlikle ısınma yok. Kurulumdan sonra hemen alışamıyorsunuz belki ama bir iki gün sabredin alıştıktan sonra vazgeçemezsiniz. Ayrıca Bize bu rom konusunda yol gösterici olduğu için ve yardımlarından dolayı serdar kardeşimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Anroid, morki05 ve serdar431

ilkercemt

Üye
fazla oyun oynuyorsaniz boeflla kernel kullanın. governor ayarlarından zzmove - game modunu kullanin.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Yanlız efs yedeğin yoksa tekrardan boeflla kernel flash'lama

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş stock kernel yüklüyken nasıl boeffla kullanıcam stock kerneli nasıl kaldırıcamsağolun bu arada bu rom en az 10 rom yüklemişimdir bu en iyisi emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

• Beğen

ilkercemt

Üye
boeflla kernel in s3 için olan zip versiyonunu indirip cwm den flashla sonra boeflla config uygulamasını yükleyip ayar yapabilirsin

• Beğen