evet dostum konu başlığında yazıyor i9300 diye. başka telefona olmaz denemeyinarkadaslar kusura bakmayın ama bır sey soracagım bu room u hangı model telefonlara yukleyebılıyoruz acaba.ben daha yenıyım anlayamadım.saygılar tesekkurler.
s4 minide calışırmı (GT-I9190)
Anladım kardeş denicem muhakkak bu romupeki bu rom stock karnel ile mi daha iyi yoksa boeffla karnel ilemi hangisi ile tavsiye ??
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cevap? ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yükleyen ve yükleyecek olan yada stock rom kullanan kısaca herkese buradan bir duyuru yapalım bu tür rom işlerine girecekseniz KESİNLİKLE EFS YEDEĞİNİ alın. Rom yüklemeseniz bile efs yedeğiniz bulunsun mutlaka........Valla benden size tavsiye eğer rom kurulumundan sonra stock kurarsanız, tekrar Boeffla'ya dönmeyin! imei uçar bilginize...
boeffla kullanıyorsan boeffla config isimli uygulama içinden boeffla ses sekmesine tıkla ve ordaki kulaklık ve hoparlör ses seviyesini arttır.Hocam v3.1 in ses dosyası modifiyeli değil galiba sesi nasıl arttırabiliriz ?
Aynen Efs yedeğinizi alın ve bilgisayarada atıp saklayın bu artık lazım olmaz diyede ilerde silmeyin sakın. Efs yedeği aldıktan sonra gönül rahatlığıyla istediğniz kadar rom atabilirsinizyükleyen ve yükleyecek olan yada stock rom kullanan kısaca herkese buradan bir duyuru yapalım bu tür rom işlerine girecekseniz KESİNLİKLE EFS YEDEĞİNİ alın. Rom yüklemeseniz bile efs yedeğiniz bulunsun mutlaka........
Hocam imei 0049 olduktan sonra geri dönüşü yok!!! eğer efs yedeği yoksa modem ve kernel ile geri gelmiyor. Ama efs yedeğiniz varsa 5 dakikada eski imei'nizi geri getirebiliyorsunuz.EFS yedeğini mumkunse pc ye atın. Birsey olmaz 2 3 defa atın. IMEI sorunu olanlar boeffla da imei gidiyorsa imei kurtaran modem ve kernel yüklenince sorun kalmıyor. Sorup yaparsanız sıkıntı Yaşamazsiniz
![]()

hocam benim bilgisayarda 2 tane var. 2 ayrı bulut hesaplarimda birer tane var. harici harddiskimde 2 tane var bol bol attım heryere işimizi sağlama alalım diyeAynen Efs yedeğinizi alın ve bilgisayarada atıp saklayın bu artık lazım olmaz diyede ilerde silmeyin sakın. Efs yedeği aldıktan sonra gönül rahatlığıyla istediğniz kadar rom atabilirsiniz
Hocam imei 0049 olduktan sonra geri dönüşü yok!!! eğer efs yedeği yoksa modem ve kernel ile geri gelmiyor. Ama efs yedeğiniz varsa 5 dakikada eski imei'nizi geri getirebiliyorsunuz.
Dip Not: Şuan 3 ayrı klasörde efs yedeği almış bulunmaktayım![]()

başka forumlarda aksine ısınmıyor diyorlar. hangi kernel kullanıyorsun?kardeşim bu oyun oynarken hele de real racing falan oynadığımda telefon çok ısınıyor.bu neden kaynaklanıyodur?yardım eder misin?
oyun oynuyorsan boeffla kernel kullan stock kernelde ısınma yapabilir. performans için boeffla tavsiye ediyorumstock kernelöyle bi ısındı ki patlıcak sandım![]()