Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
ilk konudaki patchli kernel ve modem var onları yükle cwmden. benimde klon imei her rom yüklemede uçar benimkide patchli kernel ve modemi yüklerim gelir
0049 olduktan sonra gelmez hocam senin söylediğin ağda kayıtlı değil hatası verdiğinde kernel ve modem flaşlayınca geri geliyordu. Ama bu öyle değil

• Beğen
Tepkiler: Anroid

mesutozturk-06

Üye
merhaba arkadaşlar bende bu temassız kontrol ve kişisel mod çalışmıyor sizde de aynımı acaba yoksa benim telefonda mı sorun var

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
0049 olduktan sonra gelmez hocam senin söylediğin ağda kayıtlı değil hatası verdiğinde kernel ve modem flaşlayınca geri geliyordu. Ama bu öyle değil
efs yedeğini tutmaman iyi olmamış. dene hocam ne kaybedersin giden gitmiş zaten yükle dene
bu arada çok iyi hatırlıyorum benim 0049 olduğundada ise yaradı hatta benim imei bir ara null/null oldu ondada ise yaradı.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bende bu temassız kontrol ve kişisel mod çalışmıyor sizde de aynımı acaba yoksa benim telefonda mı sorun var
onlar çalışmıyor hocam. o kısımda eksik görüntüyü doldurmak için :) bir tanesi eksik olsa görünüm bozukluğu olacağı için :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
efs yedeğini tutmaman iyi olmamış. dene hocam ne kaybedersin giden gitmiş zaten yükle dene
Hepsini denedim ama dediğim gibi çaresi yok. Tek çare orjinal 4.1.2 stok roma dönüp box'la imei atmak.

• Beğen

mesutozturk-06

Üye
onlar çalışmıyor hocam. o kısımda eksik görüntüyü doldurmak için :) bir tanesi eksik olsa görünüm bozukluğu olacağı için :)
:) öylemi ya iki saattir uğraşıyorum silip silip tekrar yüklüyorum ama çalışmıyorsa konulmasa daha iyi olurdu biri alıp baksa telefona bu mu güzel dediğin rom hiçbişey çalışmıyo der :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
:) öylemi ya iki saattir uğraşıyorum silip silip tekrar yüklüyorum ama çalışmıyorsa konulmasa daha iyi olurdu biri alıp baksa telefona bu mu güzel dediğin rom hiçbişey çalışmıyo der :)
konulmasada bu ne biçim görünüm eksik eksik derdiniz. sadece oradaki bir iki özellik ilemi rom güzel oluyor sizce?

• Beğen
okanki

okanki

Üye
greenify ile uyutma nedir nasıl yapılır açıklayabilirmisiniz?

mesutozturk-06

Üye
konulmasada bu ne biçim görünüm eksik eksik derdiniz. sadece oradaki bir iki özellik ilemi rom güzel oluyor sizce?
:) bence sorun yok canım gayet iyi çalışıyor rom ama sanki önceki versiyona göre biraz geç şarj oluyor gibi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
greenify ile uyutma nedir nasıl yapılır açıklayabilirmisiniz?
markette var greenify indirip açıyorsunuz root izni istiyor veriyorsunuz sonra istediğiniz uygulamayı uyutabilirsiniz. siz tekrar uyutulan uygulamayı açana kadar uyur ve arkaplanda çalışmaz.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
:) bence sorun yok canım gayet iyi çalışıyor rom ama sanki önceki versiyona göre biraz geç şarj oluyor gibi
arkadaşlar bu kadar küçük detaylara takılmayin lütfen 5-6 mesaj yukarıda bir açıklama yaptım. her hali ile stock romu 2 ye katlar en az. şarj olayını da boeffla configten ayarlayabilirsiniz.

• Beğen

mesutozturk-06

Üye
arkadaşlar bu kadar küçük detaylara takılmayin lütfen 5-6 mesaj yukarıda bir açıklama yaptım. her hali ile stock romu 2 ye katlar en az. şarj olayını da boeffla configten ayarlayabilirsiniz.
Çok teşekkürler serdar bey iki yıldır stock rom kullanan biri olarak ben bu rom sayesinde iki yılım boşa geçmiş diyorum gerrçekten gönülden teşekkür ediyorum size..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler serdar bey iki yıldır stock rom kullanan biri olarak ben bu rom sayesinde iki yılım boşa geçmiş diyorum gerrçekten gönülden teşekkür ediyorum size..
eyvallah kardeşim güle güle kullan biz sadece aracıyız

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Aynen şarj durumu çok iyiydi

• Beğen

REDSHAMAN

Üye

ugurleyla

Üye
dostum ben bunu yukledim gayette memnunum ancak galeride ve oynadigim oyun olan gt 2 de uygulamayi kapayiyor cok ugrastim sorunu cozemedim yardimci olabilir misiniz ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben bunu yukledim gayette memnunum ancak galeride ve oynadigim oyun olan gt 2 de uygulamayi kapayiyor cok ugrastim sorunu cozemedim yardimci olabilir misiniz ?
kardeş ben oyun oynamam o yüzden oyun hakkında yorum yapamam ama diğer arkadaşlardan hiç oyunu kapattı diye bir geribildirim almadık. galeriye gelince hiç öyle bir hata yaşamadım yaşayanda olmadı.senden kaynaklı olabilir sorun kurulum sırasında falan vb.

• Beğen

cruel355

Üye
arkadaşlar ota ile v3.1 update geldi. s5 takvim arayüzü gelmiş, note 3 browserda akıllı kaydırma çok daha stabil çalışıyor. güncellerken ayrıntılar görülüyor. indirdikten sonra wipe cache seçeneğini işaretleyip kurabilirsiniz. data işaretlerseniz verileriniz kaybolabilir.

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve serdar431

ofurkan

Üye
Hocam güncelleyemiyorum telefonu recovery ekranında hata mesajı veriyor.
Birde ben boeffla ya dönüş yapmak istiyorum ama boeffla config i silmişim bana onu atabilecek birisi var mı

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam güncelleyemiyorum telefonu recovery ekranında hata mesajı veriyor.
Birde ben boeffla ya dönüş yapmak istiyorum ama boeffla config i silmişim bana onu atabilecek birisi var mı

2.1.45 olanı indir en son versiyonu

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve ofurkan