[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar Wonder'a u dönüşü yaptım. Bakıyorum da ben gidince canlanmış buralar :D normal de link istemem ama o kadar mesaj arasından stock kernel ve darkcm son sürüm falan kafam karıştı. Ayrıca saf cm11 mi darkcm11 mi hover vs güzel özellikler ama tavsiyelernizi bekliyorum.
hoş geldin kardeşim bak ne dedim burdasın gene :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
-Oruc

-Oruc

Üye
qrtik elimde wonder e goren bu wonder dierlerine gore cooook guzel diyenler oluooo tesekkurler butun emegi gecenlere bize bos vakitlerini ayirip yardim ettikleri icin hepsinin emeklerinin karsiligini gorurler zamani gelincee TEKRARDANN TESEKKURLER ....:tşk:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, sir mordred ve reckless86
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ah bi saf cm11de klasör oluşturma olsa bu 4..4.3ün en son sürümünde klasör oluşturma yok mecbur touchwiz kullanıyorum :(

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Öncelikle selamlar hepinize. Uzun süredir cm9 kullanıyordum.Gerek şarj, gerek stabilite yönünden geyet iyiydi ve sorunsuzdu neredeyse. Sırf denemek için bugün bu romu kurdum. Gerçekten performans ve farklı farklı işlevsel özelliklerine bayıldım.Muhtemelen uzunca bir süre kalacağım bu romda.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Ayrıca şarj konusuyla ilgili olarak sormak istediğim birkaç bir şey var.Ortalama bir kullanım geçirdim bugün sabahtan beri ve internet ve wireless sürekli açıktı. 11-12 saat civarı dayandı batarya.(Ondemand ve sio ile.) Daha iyi bir pil ömrü elde etmem mümkün mü? Bu konuda önerebileceğiniz bir şeyler var mı? İyi geceler hepinize.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
aJHier

aJHier

Üye
Öncelikle selamlar hepinize. Uzun süredir cm9 kullanıyordum.Gerek şarj, gerek stabilite yönünden geyet iyiydi ve sorunsuzdu neredeyse. Sırf denemek için bugün bu romu kurdum. Gerçekten performans ve farklı farklı işlevsel özelliklerine bayıldım.Muhtemelen uzunca bir süre kalacağım bu romda.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Ayrıca şarj konusuyla ilgili olarak sormak istediğim birkaç bir şey var.Ortalama bir kullanım geçirdim bugün sabahtan beri ve internet ve wireless sürekli açıktı. 11-12 saat civarı dayandı batarya.(Ondemand ve sio ile.) Daha iyi bir pil ömrü elde etmem mümkün mü? Bu konuda önerebileceğiniz bir şeyler var mı? İyi geceler hepinize.

Öncelikle dün gece son sürüm Çıktı Onu xda dan indir onu kur.
Greenify kur sana yüzde 10 cıvarı katkı yapacaktır.
ayrıca gereksiz sistem uygulamarını sil. telefonu hızlandıracaktır.çok olmasada .
Son sürümde ram miktarı 375'e çıkardıgı için arco daha hızlı bir telefonun olacaktır.

kerek46

Üye
cm11 de opera miniyi kurdum arama yapmaya kalkınca statusbar aşağı inip duruyor.Sizdede bu oluyor mu?Sırf bunun için kullanmıyorum.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Wifi ve Wifi-ap açılmaz oldu, sebebi ne olabilir?

lavasoft95

Üye
Wifi ve Wifi-ap açılmaz oldu, sebebi ne olabilir?
Bende öyle bi problem genelde düzgün kurulum yapmadığımda oluyor ama senin kurulumda sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bende öyle bi problem genelde düzgün kurulum yapmadığımda oluyor ama senin kurulumda sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay ?
Dün çalışıyordu, bugün sabah açmaya çalıştığımda farkettim. 3.4.92 kernel'i kullanıyorum. Kernel sürümünü değiştirmeyi denedim ancak değişen birşey olmadı. Bir önceki yayımladığınız romu kullanıyorum. Dün sadece bluetooth kulaklık bağladım internette dolaştım. Biara çağrı geldiğinde bluetooth kulaklık tuşuna bastığım açmak yerine sonlandırmaya başlamıştı

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Dün çalışıyordu, bugün sabah açmaya çalıştığımda farkettim. 3.4.92 kernel'i kullanıyorum. Kernel sürümünü değiştirmeyi denedim ancak değişen birşey olmadı. Bir önceki yayımladığınız romu kullanıyorum. Dün sadece bluetooth kulaklık bağladım internette dolaştım. Biara çağrı geldiğinde bluetooth kulaklık tuşuna bastığım açmak yerine sonlandırmaya başlamıştı
İlginç.Tekrar kur demekten başka yapacak birşey yok sanırım :(

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR
MeeksTR

MeeksTR

Üye
İlginç.Tekrar kur demekten başka yapacak birşey yok sanırım :(
Sanırım durum en kolay yoldan onu gösteriyor .s saolasın hazır yüklemişken yeni sürüme geçirelim bari. Ayarlar veri yedeğini titanium backup tan yüklesem sıkıntı olurmu. Her defasından yeni baştan ayar yapmak yoruyor

Üst Alt