[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
@lafactorial, @lavasoft95 @sir mordred romu tekrardan kurdum, ilk başta çalışıyor. Uygulamalarımı, ayarları yaptıktan sonra wi-fi ve wi-fi ap çalışmıyor. Yüklediğim uygulamalarda samkat da kurduğum uygulamarın aynısı. Ayarlarda yine aynı şekilde. Format atmadan yapabileceğimiz bir çözüm varmı?
Root izni isteyen uygulamaları ve yaptığın ayarları yazar mısın bide şeyi sorcam problemin wifi açılıyor ama ağa bağlanmıyor mu ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Root izni isteyen uygulamaları ve yaptığın ayarları yazar mısın bide şeyi sorcam problemin wifi açılıyor ama ağa bağlanmıyor mu ?
Root izini verilen uygulamalar: Greenify, Kernel Tunel, titanium Backup, Droid VPN.
Wifi ve wifiap hiç açılmıyor. Açılış simgesi soldan sağa soluk olarak kayıyor ve öylece kalıyor. Statusbardan açmaya çalışıyorum simge hep kapalı olarak gözüküyor. Ayarlarda performans ayarları ve arayüz

sir mordred

sir mordred

Üye
Root izini verilen uygulamalar: Greenify, Kernel Tunel, titanium Backup, Droid VPN.
Wifi ve wifiap hiç açılmıyor. Açılış simgesi soldan sağa soluk olarak kayıyor ve öylece kalıyor. Statusbardan açmaya çalışıyorum simge hep kapalı olarak gözüküyor. Ayarlarda performans ayarları ve arayüz

ben kernel denemelerimde bu sorunla karşılaşmıştım hatırlıyorum o yüzden eminimki modüllerde bir hata var bana kullandığın romu kerneli söyleyebilirmisin?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
ben kernel denemelerimde bu sorunla karşılaşmıştım hatırlıyorum o yüzden eminimki modüllerde bir hata var bana kullandığın romu kerneli söyleyebilirmisin?
Kernel: 3.4.94
K^Kernel_GT-I8150_KK-4.4_3.4_v1.0_Linaro-4.9.1_OC_UV_406MB_Ion_Pmem_Adsp_Si
ROM : 4.4.3
DarkCM11 160614

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
DarkCM11 160614

ilk önce herhangi bir dosya yöneticisi ile system/app yolundan birkaç gereksiz uygulamayı sil (sistem alanında biraz boş alan oluşsun)
daha sonra aşağıda vereceğim paketi cwm'den flaşla(wipe cache,wipe dalvik cache gerek yok)

bak bakalım sorun çözülmüş mü?
DarkCM11 160614

Sonuç ne oldu?

• Beğen
Tepkiler: eren2934 ve MeeksTR
MeeksTR

MeeksTR

Üye
ilk önce herhangi bir dosya yöneticisi ile system/app yolundan birkaç gereksiz uygulamayı sil (sistem alanında biraz boş alan oluşsun)
daha sonra aşağıda vereceğim paketi cwm'den flaşla(wipe cache,wipe dalvik cache gerek yok)

bak bakalım sorun çözülmüş mü?

Sonuç ne oldu?
Allah senden razı olsun @sir mordred iki gündür sinir ettiydi. Düzeldi sonunda çok saol :oke:

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mordred sen bi harikasin

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, kosovali41 ve sir mordred
spazmol

spazmol

Üye
Malesef çünkü frameworkün bi parçası hover. Ama play store da benzer uygulamalar bulabilirsin sanırım.
Bunu normal cm11e yapma şansımız varmıdır birde baktım da playde bulamadım zahmet olmazsa yardimci olabilir misiniz

umuthan26

umuthan26

Üye
Şuana kadar gördüğüm en fazla ayrıntısı olan, en fazla kişiselleştirme sunulan rom bu. üstelik 370 mb ramda cabası :)))
Rom üstünde çalısan herkese:) teşekkürler

fakat bi sorum olucak; Günden güne farklı cm romları yükleyip duruyorum son 2 rom da fark ettim benim daha önceki romlarda yüklediğim uygulamalar, yeni romu kurdukdan sonra otomatik olarak google playden yükleniyor. bunu engellemenin yolu nedir ? (sanırım flashlama sırasında cwm de bir yeri atlıyorum)

lavasoft95

Üye
Şuana kadar gördüğüm en fazla ayrıntısı olan, en fazla kişiselleştirme sunulan rom bu. üstelik 370 mb ramda cabası :)))
Rom üstünde çalısan herkese:) teşekkürler

fakat bi sorum olucak; Günden güne farklı cm romları yükleyip duruyorum son 2 rom da fark ettim benim daha önceki romlarda yüklediğim uygulamalar, yeni romu kurdukdan sonra otomatik olarak google playden yükleniyor. bunu engellemenin yolu nedir ? (sanırım flashlama sırasında cwm de bir yeri atlıyorum)
Cwmden çıkıp reboot ettikten sonra gelen kurulum ekranında google hesabıma yedekle var orda ayrıca yedeği geri yükle var o işaretliyse yapıyor.
Allah senden razı olsun @sir mordred iki gündür sinir ettiydi. Düzeldi sonunda çok saol :oke:
Çözümü bulmana sevindim. @sir mordred Oğuzhan hocam muhteşemsiniz :D

• Beğen
umuthan26

umuthan26

Üye
teşekkürler hallettim :)

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95
murat_3230

murat_3230

Üye
@@sir mordred hocam şu 406 mb lik kernele bi el atsanız sadece video kısmında kamera durdu hatası veriyo acaba çözümü varmı.....

aJHier

aJHier

Üye
@@sir mordred hocam şu 406 mb lik kernele bi el atsanız sadece video kısmında kamera durdu hatası veriyo acaba çözümü varmı.....

simdilik k' kerneli kur . sorun cozulene kadar .
xda da var

sir mordred

sir mordred

Üye

Chris'in 406 mb'lık kernelinde 720p video kaydetme zaten çalışmıyor sadece 480p ve qcif çözünürlüklerinde video kaydedebilirsin
Kamera durdu hatası almamak için kerneli(406'lık) kurmadan önce kameradan 480p çözünürlüğü seçmen lazım

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR ve Mücteba
murat_3230

murat_3230

Üye
hocam dark cm 16/06 video seçeneğinde mpeg-4 h263 h264 var hangisini işaretliyecem peki...

murat_3230

murat_3230

Üye
hocam pardon ben buldum o ayarı peki 4.4.3 sürüm 406 kerneli kurunca 4.4.2 ye düşermi....
hocam pardon ben buldum o ayarı peki 4.4.3 sürüm 406 kerneli kurunca 4.4.2 ye düşermi....
bi de dark 16/06 bu kernel kursam uyum lu mudur..
DarkCM11 160614
kardeş bu dark cm ile uyumlumu 4.4.3 sürüm 4.4.2 ye düşüyomu..

MeeksTR

MeeksTR

Üye
bi de dark 16/06 bu kernel kursam uyum lu mudur..
kardeş bu dark cm ile uyumlumu 4.4.3 sürüm 4.4.2 ye düşüyomu..
Ben şuan darkcm11 16/06/14 tarihli 4.4.3 romda 406 MB ramlik 3.4.94 uv versiyonunu kullanıyorum. Başta wifi açılmama sorunu yaşadım ancak bunuda @sir mordred 'in Fix paketi sayesinde çözüldü. Video kayıdı yapılamıyor.Kamera Durdu sorunu veriyor. Video çekimi için Google Kamerayı denicem. Onun dışında Gayet akıcı ve rahat çalışıyor. Eskiden telefon bianda donup kapanıyordu. Şuana kadar öyle bir sorunla da karşılaşmadım. Şarjıda eski kernel'lere nazaran daha uzun gidiyor gibi geldi. Birde Min işlemci frekansı 192 MHz max işlemci frekansı 1824 MHz olarak değişiklik gösteriyor. 4.4.3 sürümden 4.4.2 ye kernel yükleyerek düşmezsin. Hangi galaxy wonder uyumlu rom paketi yüklersen paket sürümüne göre istersen düşer istersen yükselir. Fakat cm11 ile cm10.1-10 veya cm9 özellikleri bir olmaz. Kernel'lerde uyuşmaz. Cm11 şuana kadar çıkmış tüm 4.4.0-1-2 ve 3 sürümleridir. Örneğin Cm11 için geliştirilmiş bir kernel 4.4.0-1-2-3 sürümleri ile uyumludur ancak 4.2.2 yani cm10.1 ile ya da 4.0.4 cm9 bir rom ile uyumsuzdur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat
burak_102

burak_102

Üye
Ben şuan darkcm11 16/06/14 tarihli 4.4.3 romda 406 MB ramlik 3.4.94 uv versiyonunu kullanıyorum. Başta wifi açılmama sorunu yaşadım ancak bunuda @sir mordred 'in Fix paketi sayesinde çözüldü. Video kayıdı yapılamıyor.Kamera Durdu sorunu veriyor. Video çekimi için Google Kamerayı denicem. Onun dışında Gayet akıcı ve rahat çalışıyor. Eskiden telefon bianda donup kapanıyordu. Şuana kadar öyle bir sorunla da karşılaşmadım. Şarjıda eski kernel'lere nazaran daha uzun gidiyor gibi geldi. Birde Min işlemci frekansı 192 MHz max işlemci frekansı 1824 MHz olarak değişiklik gösteriyor. 4.4.3 sürümden 4.4.2 ye düşebilirsin. Hangi galaxy wonder uyumlu rom paketi yüklersen paket sürümüne göre istersen düşer istersen yükselir. Fakat cm11 ile cm10.1-10 veya cm9 özellikleri bir olmaz. Kernel'lerde uyuşmaz. Cm11 şuana kadar çıkmış tüm 4.4.0-1-2 ve 3 sürümleridir. Örneğin Cm11 için geliştirilmiş bir kernel 4.4.0-1-2-3 sürümleri ile uyumludur ancak 4.2.2 yani cm10.1 ile ya da 4.0.4 cm9 bir rom ile uyumsuzdur.
arkadaş ondan bahsetmemiş build.prop dosyası kernelde hala varsa ve bu dosya eskiyse telefon 4.4.3 olmasına rağmen 4.4.2 olarak gözükür

• Beğen

Üst Alt