[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
4.4.3 kullananlar bi dusuncelerini yazabilirlermi

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
ben gerçekten aynı sanmıştım neden burada paylaşılmadı ki
Sadece build.prop modder var xda daki sürümde geri kalanı aynı. Aşırı bir farklılık olmadığı için orda paylaştım. Sonuçta indirmek isteyen oradan da indirebilir.
Hayırlı kandiller.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, burak_102, kosovali41 ve 1 kişi daha
genco15

genco15

Üye
romda google aramayı dondurdum trbuchet systemuı hepsi çöktü bastan gapps flasladım:D ayrıca holo(haloda olabilir:D) hoverı aratmıyor sadece hafif bı kasma oluyor o kadar ve gerçekten emek verilmiş bi rom bi çok farklılık ve yenilik var paylaştığın için teşekkürler

fecral

fecral

Üye
4.4.3 kullananlar bi dusuncelerini yazabilirlermi
ben xda'daki versiyonu 360mblık 3.4.92 kerneli ile kullanıyorum çok memnunum bir sıkıntı yok, tavsiye ederim. ayrıca greenify + performance control kullanıyorum ve de 200 mb turbo boost.

burak_102

burak_102

Üye
Sadece build.prop modder var xda daki sürümde geri kalanı aynı. Aşırı bir farklılık olmadığı için orda paylaştım. Sonuçta indirmek isteyen oradan da indirebilir.
Hayırlı kandiller.

Anladım kardeşim yeni sürümlerini bekliyoruz :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ben xda'daki versiyonu 360mblık 3.4.92 kerneli ile kullanıyorum çok memnunum bir sıkıntı yok, tavsiye ederim. ayrıca greenify + performance control kullanıyorum ve de 200 mb turbo boost.
turbo boostun linkini atarmsn kardeşim

fecral

fecral

Üye
turbo boostun linkini atarmsn kardeşim

sd karta atıp flaşla karşına ilerlemeli bir yükleme ekranı gelecek oradan yapabilirsin istediğin kadar.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
cm9da olurmu bu kardeşim sd kartı biçimlendrrmi ayrntlı anlatrsan sewnrm kardeşm sanda zahmet veryoz k.bakma kardeşim ya

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Hover :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, alieroglu04, genco15 ve 3 diğerleri
-Oruc

-Oruc

Üye
simdi hocam kullancam 4.4.3 ama sarj ve stabillik + bide khankernel trim destekli kullansam bi zarari olurmu

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
bnce şuana kadar yapilmis en stabil rom ve şarjıda iyi bnce 1 gun rahat rahat kullaniyorum.khan kernel bi zararı olmaz niye olsun

• Beğen
Tepkiler: aJHier
spazmol

spazmol

Üye
hoveri dort gozle bekliyorum :D

Otroligt

Otroligt

Üye
Arkadaslar romu çok beğendim ama 2-3 tane kernel verilmiş konuda altta da ayrıca şunu da kullanabilirsiniz denmiş. Şimdi ben hangisini indirip kuracağım ? Birinde stockrom yazıyo diğerinde 360mb ikisini de kurmam mı gerekli ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
arkadaşlar 4.4.3den resimler ekleye blrmsnz görsellkte lazım :)
Arkadaslar romu çok beğendim ama 2-3 tane kernel verilmiş konuda altta da ayrıca şunu da kullanabilirsiniz denmiş. Şimdi ben hangisini indirip kuracağım ? Birinde stockrom yazıyo diğerinde 360mb ikisini de kurmam mı gerekli ?
yok kardeş sadece kernelin birini yülücen khan kerneli önerrm yda sir modred hocanın yeni kernellerni :)

Üst Alt