[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
Çok merak ettim bu romu. 4.3.1 e fark atıyor mu. Arama bölümü falan hızlı mi. .

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Rom su anda tespit ettiğim şarj internet dolasinca yarım saat % 30 yedi hemen şarj işini aslinsa samsung 3500 bir batarya sürse piyasaya iyi olur rom olacak is deil bu :D

bytllh

bytllh

Üye
eline sağlık hocam

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
bytllh

bytllh

Üye
Rom su anda tespit ettiğim şarj internet dolasinca yarım saat % 30 yedi hemen şarj işini aslinsa samsung 3500 bir batarya sürse piyasaya iyi olur rom olacak is deil bu :D

Hocam en sonunda yanımızda aküyle dolaştıracaklar. Az kaldı. Şarj dayanmıyor :D

ilkercemt

Üye
Hocam en sonunda yanımızda aküyle dolaştıracaklar. Az kaldı. Şarj dayanmıyor :D

Sabah 12 de Hypermix kurdum uygulamaların geri yüklenmesi, romu test etme, Twitter, Whatsapp, telefon kullanımı 3g sürekli açık akşam 8de eve geldiğimde %40 duruyordu. Sanırım ben şanslıyım bu konuda 4.3 den pek bir farkını göremedim Batarya konusunda.

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Sabah 12 de Hypermix kurdum uygulamaların geri yüklenmesi, romu test etme, Twitter, Whatsapp, telefon kullanımı 3g sürekli açık akşam 8de eve geldiğimde %40 duruyordu. Sanırım ben şanslıyım bu konuda 4.3 den pek bir farkını göremedim Batarya konusunda.
Hypermax v3 rom'unda kamera sorunu ya da şebeke sorunu gibi herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Modem dosyası flashlamak falan gerekti mi?
Kimsede wifi sorunu olmuyor nedense bir bende oluyor arkadaş anlamadım gitti :D hersey stabil çalışıyor fakat wifi şifresini giriyorum bağlanıyor kaydedildi güvenli diyor sadece bağlantı kuruldu demiyor bunun için bir çözüm var mı :D
Kardeşime kurdum şimdi.Ama ona Hypermax v3 kurayım deneyeyim dedim.Senin sorun oldu ya.Gmail hesabına giriş yapıyorum onu kabul ediyor ama telefon açılınca wifi bağlanmıyor.Sen çözüm bulabildin mi dostum.

ilkercemt

Üye
Hypermax v3 rom'unda kamera sorunu ya da şebeke sorunu gibi herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Modem dosyası flashlamak falan gerekti mi?
Kardeşime kurdum şimdi.Ama ona Hypermax v3 kurayım deneyeyim dedim.Senin sorun oldu ya.Gmail hesabına giriş yapıyorum onu kabul ediyor ama telefon açılınca wifi bağlanmıyor.Sen çözüm bulabildin mi dostum.

Ben angi 4.0 Kernel ve mk6 modem ile kurdum wifi sıkıntısı yaşamıyorum şuan.

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi

ilkercemt

Üye
Andi v4.0 flashladım olmadı bi de mk6 deniyim bakalım :) Bi önerin var mı bunları flashlarken :)

Philz den komple romu kaldırıp Hyperi temiz şekilde kurup bu Kernel ve modemi birlikte yükledim sadece. Ve sorun yaşamadım. S3 fırmware konusunda bulunan patchli na8 modemi de işe yarıyor bu konuda onuda deneyebilirsiniz. Olmazsa başka bir yol arayacağız artık :)

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Philz den komple romu kaldırıp Hyperi temiz şekilde kurup bu Kernel ve modemi birlikte yükledim sadece. Ve sorun yaşamadım. S3 fırmware konusunda bulunan patchli na8 modemi de işe yarıyor bu konuda onuda deneyebilirsiniz. Olmazsa başka bir yol arayacağız artık :)
Senin gibi bende Önce wipe'ları yapıp sonra Philz'den rom'u tamamen kaldırayım sonra da Hyper'ı baştan yükliyim dedim.En son da modemle kerneli yüklüyorum.Son kez wipe'ları da yapınca açılmıyor naaalet yaaa.Samsung yazısında kalıyor.

ilkercemt

Üye
Philz den eski romu ve onun artıklarını kaldırdığımız için öncesinde ve sonrasında wipe yapmaya gerek yok. Clean rom yapıp Hyperi yükle telefon açılsın sonra tekrar Recovery den modem ve Kerneli flashla.

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Philz den eski romu ve onun artıklarını kaldırdığımız için öncesinde ve sonrasında wipe yapmaya gerek yok. Clean rom yapıp Hyperi yükle telefon açılsın sonra tekrar Recovery den modem ve Kerneli flashla.
Yanlış kerneli ve modemi mi flashlıyorum ki Patched_XXUGMK6_modem ve kernelini flashlıyorum.Dur bakalım şimdi bunların üstüne bir de PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.0 kernelini flashladım açılıyor telefon.Wifi geldi mi bakayım.Ve mutlu son :)

ilkercemt

Üye
Yanlış kerneli ve modemi mi flashlıyorum ki Patched_XXUGMK6_modem ve kernelini flashlıyorum.Dur bakalım şimdi bunların üstüne bir de PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.0 kernelini flashladım açılıyor telefon.Wifi geldi mi bakayım.Ve mutlu son :)

Oldu sanırım bu sefer :)

ciwano0114

Üye
Root u nasil ya ya yapiyoruz pekiRoot ta Tamam dir. Tek sıkıntı klavye de turkce dil yok. Dil guncelle diyorum yeni Dillar falan eklenmiyor???

secan325

Üye
Arkadaslar bi konuda yardima ihtiyacim var, samsung klavye turkce dil dosyasi yok. Nasil indiririm

Kontrol

Kontrol

Üye
helal sana ahmet dün gece 4.30 a kadar ugrastim wifi sorununu çözemedim elinize sağlık beyler :D

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Evet Arkadaşlar Rom 2 günüm Ve Maalesef :( orj rom geri dönecem niye derseniz Rom şu anda çok sayıda sıkıntılar mevcut günlük kullanım için ideal deil Şarj açılıp kapandı şarj çıkarırken açılıp kapandı oyun sırasında açılıp kapandı Yani kapanıyor açılıyor durduk yerde durdurldu hatası almaya başladım uygulamalarda Kararlı sürüm çıktığı zaman bi denemek lazım :D

Üst Alt