[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

mqeen

mqeen

Üye
Birazdan başka bir 4.4 rom denicem bakalım sonuç ne olacak galiba efs yapısından kaynaklanıyor bizdeki efs v1 sonradan çıkan sürümler efs v2 üzerinden çalışıyor ondan olsa gerek
Bende pes etmeyecem üzerinde çalışmak gerek :) çalışmalarınızın sonucunu paylaşırsanız sevinirim
Bu arada Xda'da ''arter97 kerneli'' bu romda çalıştığı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

Kontrol

Kontrol

Üye
Bende arter97 nin romu nu indirdim :D bakalım sırf kernelde boeffla sound var diye kurmak istiyorum bakalım nasıl olacak eğer bir gelisme olursa yine buradan yazariz ;)

• Beğen
Tepkiler: mqeen
mqeen

mqeen

Üye
  • Beğen

ciwano0114

Üye
3x4 klavyesi varmı.? Numaralı olan

ciwano0114

Üye
TeşekkürlerŞebeke sorunu da çözülmüş öyle diyor üstte ki arkadaş. Başka sıkıntı kalmadı ise kuralım mi? Klavye kapanma sorunu varmış??

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
Kontrol

Kontrol

Üye
P4 te vardı P5 de yok diyorlar onun içinde klavye ayarlarından 2 tane dil indirin diyorlardı xda da sorun çözülüyormus o şekilde

GreaTH

GreaTH

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ametbuba

vezirtr

Üye
geliştiriciden animasyonları falan kapattım ama ona rağmen menüde fazlasıyla ve geçişlerde cok kasma var. Stabil yazmıssın denememişsin romu. 5 para etmez orj s3 birde telefonum. Tşk. yinede emeğineAyrıca arkadaslar kurmayın benden bir tavsiye daha çünkü rom yüksek ayrıcalık modunda cıkıyor yani cihaza erişilebiliyo. İmei'niz yalan olur söyliyim. Ben orj roma geri döndüm şahsen

Kontrol

Kontrol

Üye
Xda da onca geliştirici bu Roma destek verdi yorum yaptı hiçbiri imei calinir diye birşey demedi bu kanıya nasıl vardın çok merak ediyorum ?

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
geliştiriciden animasyonları falan kapattım ama ona rağmen menüde fazlasıyla ve geçişlerde cok kasma var. Stabil yazmıssın denememişsin romu. 5 para etmez orj s3 birde telefonum. Tşk. yinede emeğineAyrıca arkadaslar kurmayın benden bir tavsiye daha çünkü rom yüksek ayrıcalık modunda cıkıyor yani cihaza erişilebiliyo. İmei'niz yalan olur söyliyim. Ben orj roma geri döndüm şahsen
Dostum telefonun orjinal olduğuna emin misin flash tv'den falan almadın değil mi.Ben rom'u kullanıyorum.Cihazından kaynaklanıyordur büyük ihtimal.Programdan programa hızlı geçerken bir iki kere touchwiz hatası aldım sadece.Kasma yaşamadım.Bence sen wipe'larını tam yapmamış olabilirsin.İkinci bahsettiğin konu çok paranoyak bir konu.Öyle bir şey söz konusu olsa hayatta bunu piyasaya sürdürmezler.Forumlarda yer alan önemli geliştiricilerdendir bu grup.

• Beğen

ciwano0114

Üye
Rom yukleme de hata var bende ??? Indirdim cwm den yukle falan dedim burkac dakika sonra error falan dedi

Kontrol

Kontrol

Üye
Dostum telefonun orjinal olduğuna emin misin flash tv'den falan almadın değil mi.Ben rom'u kullanıyorum.Cihazından kaynaklanıyordur büyük ihtimal.Programdan programa hızlı geçerken bir iki kere touchwiz hatası aldım sadece.Kasma yaşamadım.Bence sen wipe'larını tam yapmamış olabilirsin.İkinci bahsettiğin konu çok paranoyak bir konu.Öyle bir şey söz konusu olsa hayatta bunu piyasaya sürdürmezler.Forumlarda yer alan önemli geliştiricilerdendir bu grup.

xda da pro versiyon bile vermiyorlar böyle birşey yapmaları imkansız çünkü bu konuda işin ehli olan bir sürü insan var orda

bayramq

bayramq

Üye
Bu rom root lumu yoksa kurdukdan sonra root yapacagiz

Kontrol

Kontrol

Üye
içinde rot var costum rom lar hep rootlu olur çünkü root olmadan bu rom lari kuramazsin

• Beğen
Tepkiler: bayramq
bayramq

bayramq

Üye
  • Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
Cwm den flashlayacaksin

bayramq

bayramq

Üye
Cwm den flashlayacaksin
5 dk kadar iniyor.deneyelim bakalim.birde bunda kernel doayasi vs varmi sadece romu flashlayacagiz klon imei oldugu icin birde verilen o dosyayida flaslamam gerekiyo.

Kontrol

Kontrol

Üye
modem için cwm den flashlanacak bi dosya verildi onu atmadan şebeke gelmiyor malesef birde wipe yapmadan kurmayın konuyu iyi okuyup yaparsanız sıkıntı çıkmaz

bayramq

bayramq

Üye
modem için cwm den flashlanacak bi dosya verildi onu atmadan şebeke gelmiyor malesef birde wipe yapmadan kurmayın konuyu iyi okuyup yaparsanız sıkıntı çıkmaz
Sorun yok sebeke ile ilgili.tek sorun kamera hata veriyor

Üst Alt