[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
Söylemeyi unuttum kardeşim :D
Romu flashla telefon açılsın kamerayı bi kere aç bi foto çek sonra tekrar kapat modem dosyasını cwm den flashla tekrar wipe yap kamera sorunu olmayacak ;)

• Beğen
Tepkiler: ametbuba

blackcat67

blackcat67

Üye
Romda Grafiksel hatalar mevcut çözümüde mevcut buyrunuz :)

Kernelin Linki Direct download deyin indirin

İlk önce archi preview 5 portlanan romu kuruyoruz kurdukdan sonra cihaz açılcak bir kere kamerayı çalıştırıyoruz ve sonra tekrar recovery'ye gelip verdiğim kerneli kuruyorsunuz üzerine wipe cache ondan sonra advanced yerinde bulunan wipe dalvik cache yapıyorsunuz bunu sadece bu Recovery ile yapabilirsiniz en sorunsuz şekilde bununla kuruluyor

Recovery'nin Linki

• Beğen
Tepkiler: ametbuba ve Kontrol

ciwano0114

Üye
Arkadas bende niye olmadi. Rom kurmaya calistim hata verdi olmadi hic. I9300

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas bende niye olmadi. Rom kurmaya calistim hata verdi olmadi hic. I9300
Dostum konuda anlatılan gibi denedin mi.Hafıza kartına kopyalayıp,wipe'ları eksiksiz yaptıysan olması lazım.

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Şu anda bu rom kullanmaktayım hiç bir hata ile karşılaşmadım ne kamera ne wifi ne şebeke ne imei sorunsuz olarak devam ediyor bi kaç gün kullanmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: ametbuba

ciwano0114

Üye
Şu anda bu rom kullanmaktayım hiç bir hata ile karşılaşmadım ne kamera ne wifi ne şebeke ne imei sorunsuz olarak devam ediyor bi kaç gün kullanmak lazım :)
4.3 e fark atiyor mu. Aksam bir daha yuklemeye calisayim neden bende yuklenmedi anlamadim:(

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
cihazın orj yoksa klon imei

ciwano0114

Üye
Orjinal dir . Daha once cstom rom da yukledim . Forum da bulunan 4.3.1 i de yukledim . Ama neden se bunda hata verdi.

(Tabi rom yukleme de bazen imei gidiyor du ama soylenen yontemlerle sebeke problemini de gideriyordum)

ilkercemt

Üye
Son sürüm philz touch Recovery kullanın ve wipe cache kısmından Clean to install rom diyerek komple eski romunuzu kaldırıp kurun muhtemelen sorun çıkmaz. Tabi backup alın önce.

ciwano0114

Üye
Son sürüm philz touch Recovery kullanın ve wipe cache kısmından Clean to install rom diyerek komple eski romunuzu kaldırıp kurun muhtemelen sorun çıkmaz. Tabi backup alın önce.
Peki dostum bu son sürüm recovery i nereden indiriyoruz

ilkercemt

Üye
Peki dostum bu son sürüm recovery i nereden indiriyoruz

sayfanın en altındaki iki sürümden birini indirebilirsin. Recovery den flaşlayacaksan zip olanı Odin ile yapacaksan md5 olanı.

ciwano0114

Üye
sayfanın en altındaki iki sürümden birini indirebilirsin. Recovery den flaşlayacaksan zip olanı Odin ile yapacaksan md5 olanı.
Teşekkürler. Bunu hallettim akşam wifi den tekrar indirip kura yım romu. Olmadı diye silmiş tim

ilkercemt

Üye

ciwano0114

Üye
Bu konuda ki rom da sıkıntı yoksa bunu kullanalım.

Kontrol

Kontrol

Üye
Kimsede wifi sorunu olmuyor nedense bir bende oluyor arkadaş anlamadım gitti :D hersey stabil çalışıyor fakat wifi şifresini giriyorum bağlanıyor kaydedildi güvenli diyor sadece bağlantı kuruldu demiyor bunun için bir çözüm var mı :D

ciwano0114

Üye
Peki dediniz ya zamanla rom teli ağırlaştırır falan. . Bu rom için miydi o dediğiniz??

Kontrol

Kontrol

Üye
Bunun için demedi ama zamanla her rom şişer cache vs. size ağır geldiğinde yedeklerinizi alıp tekrar kurarsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
Clean master amca buna çare olmuyor mu:)??

Kontrol

Kontrol

Üye
O tür programlara gerek duymuyorum yedek alıp wipe atıyorum tekrar alıyorum Yedekleri sorun kalmıyor

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
Kimsede wifi sorunu olmuyor nedense bir bende oluyor arkadaş anlamadım gitti :D hersey stabil çalışıyor fakat wifi şifresini giriyorum bağlanıyor kaydedildi güvenli diyor sadece bağlantı kuruldu demiyor bunun için bir çözüm var mı :D

• Beğen

Üst Alt