Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Herkes rootlu kullanmiyor. Stock rom flashlamanizi tavsiye ederim performansi gormek icin
Stock rom olsa da 4.3 den çok daha hızlı olacaktır.Note 2 ye çıkan stock 4.4 de sistem bölümünde sadece 13 mb boş yer var.Samsung allahına kadar doldurmuş.Ama yinede 4.3 den daha hızlıydı.Hele şuanda ARHD v30 yükledim 333 mb boş yer var ve telefon adeta jet gibi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Stock rom olsa da 4.3 den çok daha hızlı olacaktır.Note 2 ye çıkan stock 4.4 de sistem bölümünde sadece 13 mb boş yer var.Samsung allahına kadar doldurmuş.Ama yinede 4.3 den daha hızlıydı.Hele şuanda ARHD v30 yükledim 333 mb boş yer var ve telefon adeta jet gibi.
Stock'tan kastim bloatware atilmamis odex'li firmware. Deneyin gorursunuz

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu gercekten cok sacma :zzz: Bloatwareler yuzunden ram yetmiyormus bi de bunu bahane etmisler :zzz: Rezillik :zzz:

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
kartal2378

kartal2378

Üye
Tarak alirim bidaha samsung

xmustx

xmustx

Üye
almayacakmış.foruma girmeden önce gördüm..

blackcat67

blackcat67

Üye
Bu gercekten cok sacma :zzz: Bloatwareler yuzunden ram yetmiyormus bi de bunu bahane etmisler :zzz: Rezillik :zzz:

Kardeşim sen bari saf ayağına yatma böyle birşey yok bu paylaştıkları haberi taa nisandan önce polonya yaptı doğruluk payı yok bunların

Hello,
We're sorry to hear this. We'll let you know as soon as we have further official information.
Robin

Samsung Fransa söyledi

Samsung Mobile Romania As we said before, for now we don't have official information, but we will keep you updated as soon as we know more. Thank you!

O... sammobile o haberi nereden aldı kaynak gösterecek !

Samsung uk sayfasında böyle bir yazı dahi bulamadım resmi bir haber yok diyorlar sammobile anlaşılan bizimle bir oyun oynuyor çünkü onlara çok kitkat sorusu soruluyor.

Yönetici tarafından düzenlendi:
The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeşim sen bari saf ayağına yatma böyle birşey yok bu paylaştıkları haberi taa nisandan önce polonya yaptı doğruluk payı yok bunların

Hello,
We're sorry to hear this. We'll let you know as soon as we have further official information.
Robin

Samsung Fransa söyledi

Samsung Mobile Romania As we said before, for now we don't have official information, but we will keep you updated as soon as we know more. Thank you!

O... sammobile o haberi nereden aldı kaynak gösterecek !

Samsung uk sayfasında böyle bir yazı dahi bulamadım resmi bir haber yok diyorlar sammobile anlaşılan bizimle bir oyun oynuyor çünkü onlara çok kitkat sorusu soruluyor.
Hep birbirlerini yalanliyorlar ben de pek inanmiyorum ama samsung bu yaparsa sasirmam bu adamlarin politikasi yuzunden kac telefon guncelleme alamadi kullanicilari birakti wonder olsun s olsun.

Yönetici tarafından düzenlendi:
oddish

oddish

Üye
Galaxy S3 güncellemeleri geç de gelse Android 5'e kadar güncelleme alacağını düşünüyorum. :maxicep:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
E ben ne dedim? Stock 4.4 bile 4.3 den çok daha hızlı.
Hic sanmiyorum. Yeni surum eskisinden nasil hizli olabilirAlmiyorsa almiyor yani dunyanin sonu mu gereksiz tatava yaptiniz. Guncelleme istiuosaniz S5 alin :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
blackcat67

blackcat67

Üye
Hic sanmiyorum. Yeni surum eskisinden nasil hizli olabilirAlmiyorsa almiyor yani dunyanin sonu mu gereksiz tatava yaptiniz. Guncelleme istiuosaniz S5 alin :D

Bizi aydınlattın Reis Teşekkürler şimdi s5 almaya gidiyorum :sahan2::oha2:

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve The Shadow

ciwano0114

Üye
Son haberlere göre, gelmeyeceği kesinleşti deniliyor. . Malesef

blackcat67

blackcat67

Üye
Global bir bilgi Karalılık ve performans olarak olumsuz yönde sonuçlandığı için proje mevcut değildir.

daha samsung yok alanında aklını seveyim.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve The Shadow
Kontrol

Kontrol

Üye
Nexus 5 veya LG2 düşünüyorum bakalım bir daha asla samsung almam ;) Amiral gemisine şimdi sal gözüyle bakan firmadan ne hayir gelir ki !!

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve The Shadow
reflex

reflex

Üye
Ne tartıştınız he cm yükleyin zaten stock tan çok çok iyi ben öyle yapıyorum telefon iyi olmasına rağmen

• Beğen
Tepkiler: Dede
blackcat67

blackcat67

Üye
Tek umudum samsung testleri falan yapmış o testleri yaptığı firmwarenın sızdırılması inşallah sammobile bunu başarabilirde kitkatı deneyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Tek umudum samsung testleri falan yapmış o testleri yaptığı firmwarenın sızdırılması inşallah sammobile bunu başarabilirde kitkatı deneyebiliriz
Aynen :) Çalışmayan sistem uyg. 4.3 ten portlarlar zaten ;)

Üst Alt