Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
bu güncellemeyi vermek zorunda aslında firma niye diye sorarsanız ya bu telefon 4.3 güncellemesini kaldırmışmı kaldırmış evet sen gidiyorsun note 2 ye güncellemeyi veriyon 2012 model aynı özelliklere s3 ile aynı özelliklere sahip tablete güncelleme veriyorsun ayrıca s4 mini gibi bir telefonada veriyorsun gerçe bu telefonun ihtiyacı var yani sen kalkıp lte modellerine güncellemeyi veriyon global modele gelince 30 milyonu aşkın satmış modele diyorsunki güncellemeyi yaparken yani geliştirirken hata oldu güncelleme planlanmıyor yermi bunu millet yer niye androidi bizim gibi bile çok sayılı insan var bu yüzden firma bu güncelllemeyi vermeyebilir ama rami asla bahane edemez
S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsın:spr

ciwano0114

Üye
S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsın:spr
O htc alsa bütün sorun düzelecek yani. . :)
Benim zoruma giden şu. S3 ü 4.3 gibi eksik bir güncellemeyle bırakacaklar. . 3x4 klavyesi yok ya nasıl böyle bırakırlar, .

Konuyu güncel tutalım belki sesimizi duyan olur da şu güncellemeyi verirler:)

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
Htc falan dedim samsung almasada olur ama samsung bu bak hala s4 miniye güncelleme vermedi s3 e verip vermiyeceği belli değil o yüzden s3 sahipleri bu saatten sonra telefonlarindan mutlu değilse gidip değiştirmelerini öneririm

blackcat67

blackcat67

Üye
Htc falan dedim samsung almasada olur ama samsung bu bak hala s4 miniye güncelleme vermedi s3 e verip vermiyeceği belli değil o yüzden s3 sahipleri bu saatten sonra telefonlarindan mutlu değilse gidip değiştirmelerini öneririm

Money money money :D yok olsa bu konuyu açma gereği bile duymazlardı

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve mesut0114

ciwano0114

Üye
Ben s3 ü ikinci el 600 tl Ye aldım. Şimdi gidip bu paraya hangi teli alayım:))

Ben 4.2.2 kullanıyorum . Aslında stabilite konusunda sıkıntı yok gibi ama işte hep daha iyisini isteriz:)

kartal2378

kartal2378

Üye
Hemen moral bozmayin arkadaslar. Belki gelir acele etmeyin. Gelmezse bu kazigi samsung cikaramaz telafi edemez

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
Hemen moral bozmayin arkadaslar. Belki gelir acele etmeyin. Gelmezse bu kazigi samsung cikaramaz telafi edemez
Evet. 4.3 eksiksiz bir güncelleme olsaydı hadi neyse ama bu durumda vermesi şart. . Bakalım ne olacak

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Samsung'un diyecegi zaten; 4 surum guncellemesi aldi,rami dusuk,2 yil oldu

blackcat67

blackcat67

Üye
Samsung'un diyecegi zaten; 4 surum guncellemesi aldi,rami dusuk,2 yil oldu

2 yıl olunca ne oluyor anlamıyorum bu google'ı bu yüzden sevmiyorum vede nefret ediyorum cihaz destekliyorsa güncelleme verilsin zaten bu gidişle androidin sonu yakın samsung tizene geçsin bayağı bir düşüş yaşancak bundan eminim ve tizen arayüzünü kullanıcı çok sevecek

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
2 yıl olunca ne oluyor anlamıyorum bu google'ı bu yüzden sevmiyorum vede nefret ediyorum cihaz destekliyorsa güncelleme verilsin zaten bu gidişle androidin sonu yakın samsung tizene geçsin bayağı bir düşüş yaşancak bundan eminim ve tizen arayüzünü kullanıcı çok sevecek
Ee kardesim adamlar tezgahini iyi kurdu satis politikalari boyle. I9305 kullanicisiyim diye bi onceligim yok bize de son guncelleme kitkat olacak. Ios düşünüyorum bundan sonra

blackcat67

blackcat67

Üye

Herşey çalışıyor samsung'un uygulamaları yüzünden güncelleme şimdilik iptal

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Beyler kitkat da ne gibi degisiklikler var?

blackcat67

blackcat67

Üye
paylaştığım resimden sonra samsung güncellemeyi vermesse zor durumda kalır hatta gülünç bir durumda kalıcak :D

The Shadow

The Shadow

Üye

ciwano0114

Üye
Artık bize kitkat var gözüyle bakabilirmiyiz yani:) bu sızıntı hangi tarihe ait acaba

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende bunu gordum xda'da

• Beğen
Tepkiler: reflex
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Samsung 1 müşterisini kaybetti :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow