bende nexus 5 almayı düşünüyorumda hafızası yetersiz kalır diye korkuyorumBirazdan fotoğraf atacağım kendi çektiğim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Korkma bence ben hiç sorun yaşamadim.Çektiğin fotoğraf ve videolari pcde yedeklersin olur biterbende nexus 5 almayı düşünüyorumda hafızası yetersiz kalır diye korkuyorum![]()
Google drive at telefondan 5 dk sürüyor sonra net varken AC galeride göster çözüm çok ha 1500 bakarsan g2 yede bakabilirsiniz yoksa nexus5 bu fiyata çok çok iyiKorkma bence ben hiç sorun yaşamadim.Çektiğin fotoğraf ve videolari pcde yedeklersin olur biter![]()
Google drive at telefondan 5 dk sürüyor sonra net varken AC galeride göster çözüm çok ha 1500 bakarsan g2 yede bakabilirsiniz yoksa nexus5 bu fiyata çok çok iyi
benim müzik katagorim baya bi geniş nerdeyse 7-10 gb arası müzik var zaten bir kaç müzik eledik desek 5 gb müzik video ve fotoğraflara aşırı önem veririm 4 gbde orda bana 3 gb kalıyor oyun için yeter miKorkma bence ben hiç sorun yaşamadim.Çektiğin fotoğraf ve videolari pcde yedeklersin olur biter![]()

oyunu çok oynadığım için performansı yüksek bişey olmasını istiyorum 200 tl fazla verip g2 32 den almalıyım galibaO paraya düşük model SD ki birşey al o zaman kardeş ne deyim yada fizy kullan
1400-1500 e bile var1500 e 32 varmi bilmiyorum ama 1600-1700 bulursun

Ben vatan daki fiyatlara vaktim yoktu alma sansim olsa bende 32 alirdim internetten distiribitor garantili alacaksa birşey diyemem1400-1500 e bile var![]()
On kamerasi birazdusunduruyor ayrica telefon kucuk gelioNexus 5 bu fiyatta, hatta bence alınabilecek en iyi android telefon
ulan cok arada kaldim
İlgin icin cook tesekkurlerBirazdan fotoğraf atacağım kendi çektiğim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nexus kac mp? 5 inç nerdeyse on kamerayla resim çekip atabilirim istersen![]()
İnternette baktim5 inç nerdeyse on kamerayla resim çekip atabilirim istersen![]()