Telefon Tavsiyesi Gm5 Plustan Sonra Alınabilecek Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
5s eski bir cihaz bir yıl sonra değiştirmeyi düşünürseniz alınabilir apple destegide çekecektir artık motorola g4 plus ve lenova K5 note bu iki cihazada bakabilirsiniz k5 te 3500 mah motorola g4 plusta 3000 mah pil var

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Anladım çok telefon değiştiren birisiyim artık yeter dedim bir tane alıyımda kullanıyım 2,3 sene diyorum. İphone 5s güncelleme almıycak demişssiniz. Motorola ve lenovo bilmiyorum hoşuma gitmiyor bir tek lenovo p1 deki bataryaya aşığım :)... Ancak kafamda biraz daha ilginç şeyler var örneğin blackberry passport gibi. Ama iphone 5s 2,3 yıl daha gitmezmi ya ? daha 4s alıyodu öyle hatırlıyorum

yeumyang

yeumyang

Moderator
Blackberry hakkında bilgim yok 5s en fazla bir güncelleme daha alır sonrası zor alsa bile kasma donma olacaktır

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bizim arkadaş 4s kullanıyo çatır çatır valla :) Hala ilk günkü gibi tel hiçbir problem yaşadığını görmedim duymadım

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim bence o paranı cebine koy sakla boşver telefonu gm 5plusu kullan işte ne güzel 5s e geçince hayal kırıklıgına uğrarsın 5s aşırı ısınıyor şarjı az gidiyor yazık bence

yeumyang

yeumyang

Moderator
Apple 5s in fişini çekmek için se yi çıkardı o yüzden en fazla bir güncelleme daha alır sonrası Apple a kalmış tabi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hem iphone alacaksan 5s alma iphone 8 çıktıgı an 5sin ipini keser apple çünkü eski telefonlarına öyle hileli bir şekilde yazılım güncellemesi yaptıttırıyo ki sen yapmasan bile telefon yine güncelleyebiliyor ve apple üst model telefon aldırtmak için sana telefonu dondurucu güncelleme veriyo

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anlıyorum kardeşim eywallah.Dediğim gibi gm5 plustan sıkıldım çok sade geliyor ve beyaz benimki arkası sapsarı oldu. Acayip bir şekilde
Kardeş baktım bugünde s6 veya iphone 5s arasındayım şuanda :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
s6 al kardeşim 5s alma alacaksan 6plus 7 felan al iphone

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam s6 düsünüyorum sorularım var
1.S6 mı iphone 6 mı
2.S6 nın sarjı nasil gider iphone 6 dan iyimidir
3.Kamerasi nasildir
4.2,3 yil gotururmu beni.
5.Edge ile farki ney ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?

hikmet366

hikmet366

Üye
Hocam s6 düsünüyorum sorularım var
1.S6 mı iphone 6 mı
2.S6 nın sarjı nasil gider iphone 6 dan iyimidir
3.Kamerasi nasildir
4.2,3 yil gotururmu beni.
5.Edge ile farki ney ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?

1-android diyorsan s6 iPhone diyorsan iPhone 6
2-iphone 6 nin şarjı iyi gider (s6 kullanıyorum o yüzden söylüyorum
3-s6 kullanıyorum çok iyi fotoğraflar çekiyor kardeş akşamları biraz iyi olmuyor güneş ışığında çok iyi sonuçlar elde edebilirsin s6 ile ama iPhone için birşey diyemeyeceğim.
4-neden götürmesin ki temiz kullan güzel bak telefona hiçbir sıkıntı olmaz .benim 7 ay kaldı garantisinin dolmasına kullanınca kullanılıo ama gelmedik şey kalmadı başına
5-edge ile hiçbir farkı yok sadece kavisli özellikler aynı kardeş.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bataryası daha iyi değilmi iphone 6 dan ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Hocam bataryası daha iyi değilmi iphone 6 dan ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
Full parlaklık ile telefonu hiç elinden bırakmamak şartı ile 2 saat 50 dk 3 saat 15 dk gibi değişiyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt