Ben alamiyodum ama m mnun kaldim batarya be klavye düzeltmeleri hariç![]()

Batarya bigünü çıkarıyo, huyunu öğrendiğinde daha iyi kullanım sağlarsın. Klavyeden yana sorunun varsa A.I.type öneririm. Vatan ve teknosada 1200 olmuş galiba sen kaça almıştın ankaradan aldın sanırımBen alamiyodum ama m mnun kaldim batarya be klavye düzeltmeleri hariç![]()
Nexus 5 al android düşünme bak android 1-2 sürüme çok stabil olucakDaha onumda 3 ay var almak icin gm elitede sorun cikmassa elite dusunucem olmadi nexus 5 alirmAndroid telefon almak cok zor curuk cikma olasiligi cok yuksek
en iyisi ios da parasida iyii
![]()

Beyler nexus 5 de hafiza karti destegi neden yok ??
Bide ben oyunn oynayacagim obb dosylarini genelde sd carda atioz nexus da nereye atacagiz ?

Calisyor yani
android/obb oraya![]()
Ya ben simdi nexus 5 alacamda(belki) modern combat 6 felan cikinca oynatirmi ?? Daha 5 cikmadi ama 
antutu'ya takılma sen , o dedi diye öle değil antutu biraz paraya bakıyorda , üst düzey oyunları çok rahat oynarsın , gelecek çıkan oyunları bilemeyiz ama nexus 5 oynatamıyorsa şuandaki hiçbir cihaz oynatamaz demektirCalisyor yaniYa ben simdi nexus 5 alacamda(belki) modern combat 6 felan cikinca oynatirmi ?? Daha 5 cikmadi ama
Yani bu telefonu alirsam 2-3 sene ust duzey oyunlari oynayabilirmiyim ??Ayrica nexus 5 in neden antutu skoru s4 den filan dusuk ?
, nexus 5 seni 3-4 yıldan fazla idare eder ve bu arada telefon sürekli güncel kalıcak 
Hocam son 2 soruantutu'ya takılma sen , o dedi diye öle değil antutu biraz paraya bakıyorda , üst düzey oyunları çok rahat oynarsın , gelecek çıkan oyunları bilemeyiz ama nexus 5 oynatamıyorsa şuandaki hiçbir cihaz oynatamaz demektir, nexus 5 seni 3-4 yıldan fazla idare eder ve bu arada telefon sürekli güncel kalıcak
![]()
Arka kapak çıkmıyor.Hocam son 2 soru
Gta sanandreas fu ll ayarlarda oynaniyormu ??
Bide arka kapak cikariliyomu

gta san andreas full ayarlarda oynanabiliyor kasmadan nexus 4'te bile oynanıyorHocam son 2 soru
Gta sanandreas fu ll ayarlarda oynaniyormu ??
Bide arka kapak cikariliyomu

Yahu beyaz mi alayim siyah mi :d daha 3 ay var almaya ama neysegta san andreas fu ll ayarlarda oynanabiliyor kasmadan nexus 4'te bile oynanıyor
arka kapak çıkarılmıyor

beyaz almanı tavsiye etmem beyazı media makt'te gördüm pek hoş görünmüyordu siyah öneririmYahu beyaz mi alayim siyah mi :d daha 3 ay var almaya ama neyse
Bide ayarlar kisminin bolumunun ss sini atarmisin ?Bide ustten cekilen bildirim panelinin

@NeXus 5 sen atabilir misin 
Atiyorum hemenbeyaz almanı tavsiye etmem beyazı media makt'te gördüm pek hoş görünmüyordu siyah öneririm
telefon elimde değil şuanda ama nexus 5 ile nexus 4'ün ayarlar ve bildirim bölümü aynı@NeXus 5 sen atabilir misin
![]()