Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Ben alamiyodum ama m mnun kaldim batarya be klavye düzeltmeleri hariç :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Samsung alıp içine CustomROM(genelde CM11) atana kadar, al bi Nexus 5 hiç uğraşma ;)

Klavye düzeltmeleri çok belli oluyor :kıskıs:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Batarya bigünü çıkarıyo, huyunu öğrendiğinde daha iyi kullanım sağlarsın. Klavyeden yana sorunun varsa A.I.type öneririm. Vatan ve teknosada 1200 olmuş galiba sen kaça almıştın ankaradan aldın sanırım

avast

avast

Üye
Yok abi gittim bugün vatana da teknosayada ayni fiyatlar 1399 lansman ürünü olduğu için indirim yok dediler

reflex

reflex

Üye
Daha onumda 3 ay var almak icin gm elitede sorun cikmassa elite dusunucem olmadi nexus 5 alirm :)Android telefon almak cok zor curuk cikma olasiligi cok yuksek :) en iyisi ios da parasida iyii :s
Nexus 5 al android düşünme bak android 1-2 sürüme çok stabil olucak

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
134ugurcan

134ugurcan

Üye
Şimdi internetten farklı bir telefon gördüm huawei p6 sizce nasıl? Yaklaşık 1000 tl falan

0343434

0343434

Üye
Huawei p6 hiç bakma.Çok kötü özellikleri var fiyatına göre.Nexus5 konusunda haklılar ama okuduğum çoğu yerde hoparlör çıkışı kulaklık girişi ve kamerası için ortalama düzeyde diyorlar.Güncelleme elbette güzel ama en azından elite de ses çıkışı ve kamerası olsun seni bence Nexus 5'den daha uzun götürür.Ama burada kullanan arkadaşlar bu problemleri yoksa bilemiyorum sadece ben öyle okudum çoğu yerde

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5'i öneririm , nexus 4'te 4.4'ten sonra hiçbir ses problemiyle karşılaşmadım , haliyle üst modelinde öle birşey olacağını sanmıyorum :oke:
arayüz konusunda nexus 5'in arayüzü gerçekten mükemmel , yani hoşlanılmayacak tarafı yok , tabi herkezin farklıdır :)
kamera konusunda nexus 5'i birkaç saat önce media markt'te inceledim biraz kamera'sından resim .ektim ve emin ol o kamera kötü değil gayet yeterli bir kamera ve android telefonların hiçbirinde nexus 5'in stabilite ve hızını yaşayamassın :)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Beyler nexus 5 de hafiza karti destegi neden yok ??

Bide ben oyunn oynayacagim obb dosylarini genelde sd carda atioz nexus da nereye atacagiz ?

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
:zong:
android/obb oraya :tebessüm:
Calisyor yani :)Ya ben simdi nexus 5 alacamda(belki) modern combat 6 felan cikinca oynatirmi ?? Daha 5 cikmadi ama :)

Yani bu telefonu alirsam 2-3 sene ust duzey oyunlari oynayabilirmiyim ??Ayrica nexus 5 in neden antutu skoru s4 den filan dusuk ?

• Beğen
NeXus 5

NeXus 5

Üye
Oynatir 5 i rahat 6 bilemem

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Calisyor yani :)Ya ben simdi nexus 5 alacamda(belki) modern combat 6 felan cikinca oynatirmi ?? Daha 5 cikmadi ama :)

Yani bu telefonu alirsam 2-3 sene ust duzey oyunlari oynayabilirmiyim ??Ayrica nexus 5 in neden antutu skoru s4 den filan dusuk ?
antutu'ya takılma sen , o dedi diye öle değil antutu biraz paraya bakıyorda , üst düzey oyunları çok rahat oynarsın , gelecek çıkan oyunları bilemeyiz ama nexus 5 oynatamıyorsa şuandaki hiçbir cihaz oynatamaz demektir :oke:, nexus 5 seni 3-4 yıldan fazla idare eder ve bu arada telefon sürekli güncel kalıcak :oke:

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
antutu'ya takılma sen , o dedi diye öle değil antutu biraz paraya bakıyorda , üst düzey oyunları çok rahat oynarsın , gelecek çıkan oyunları bilemeyiz ama nexus 5 oynatamıyorsa şuandaki hiçbir cihaz oynatamaz demektir :oke:, nexus 5 seni 3-4 yıldan fazla idare eder ve bu arada telefon sürekli güncel kalıcak :oke:
Hocam son 2 soru
Gta sanandreas full ayarlarda oynaniyormu ??

Bide arka kapak cikariliyomu

• Beğen
NeXus 5

NeXus 5

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avast ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: NeXus 5

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
gta san andreas fu ll ayarlarda oynanabiliyor kasmadan nexus 4'te bile oynanıyor :oke:

arka kapak çıkarılmıyor
Yahu beyaz mi alayim siyah mi :d daha 3 ay var almaya ama neyse :)

Bide ayarlar kisminin bolumunun ss sini atarmisin ?Bide ustten cekilen bildirim panelinin

NEXUS

NEXUS

Üye
Yahu beyaz mi alayim siyah mi :d daha 3 ay var almaya ama neyse :)

Bide ayarlar kisminin bolumunun ss sini atarmisin ?Bide ustten cekilen bildirim panelinin
beyaz almanı tavsiye etmem beyazı media makt'te gördüm pek hoş görünmüyordu siyah öneririm :)
telefon elimde değil şuanda ama nexus 5 ile nexus 4'ün ayarlar ve bildirim bölümü aynı :) @NeXus 5 sen atabilir misin :)

NeXus 5

NeXus 5

Üye
beyaz almanı tavsiye etmem beyazı media makt'te gördüm pek hoş görünmüyordu siyah öneririm :)
telefon elimde değil şuanda ama nexus 5 ile nexus 4'ün ayarlar ve bildirim bölümü aynı :) @NeXus 5 sen atabilir misin :)
Atiyorum hemen

ErenMSC

Üye
Bir Windows Phone kullanıcısı olarak nexus 5 tavsiye ederim :oke:

• Beğen

Üst Alt