Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
1300 nexus5 ten baskasını bulamazsın bu donanım marka olarak elite de varda nexus 5 kullanıyorum elitede baktım pek cekmedi ki google destegini kestigindebilşe en cok rom ve port destegi alan cihaz nerdeyse

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Birazdan fotoğraf atacağım kendi çektiğim.
bende nexus 5 almayı düşünüyorumda hafızası yetersiz kalır diye korkuyorum :D

avast

avast

Üye
12 gb sana kalıyor bende mc 4 asphalt 8 gta san ve temple run benzerı oyunlar yuklu 10 tane ustune 2 gb muzik 5 gb bosta atacak pekte bişey yok gibi :D bnde alırken 32 olun istiyordumda yetiyomus ha tabi kullanımını bilemem

• Beğen
NeXus 5

NeXus 5

Üye
  • Beğen
avast

avast

Üye
Korkma bence ben hiç sorun yaşamadim.Çektiğin fotoğraf ve videolari pcde yedeklersin olur biter ;)
Google drive at telefondan 5 dk sürüyor sonra net varken AC galeride göster çözüm çok ha 1500 bakarsan g2 yede bakabilirsiniz yoksa nexus5 bu fiyata çok çok iyi

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Google drive at telefondan 5 dk sürüyor sonra net varken AC galeride göster çözüm çok ha 1500 bakarsan g2 yede bakabilirsiniz yoksa nexus5 bu fiyata çok çok iyi
Korkma bence ben hiç sorun yaşamadim.Çektiğin fotoğraf ve videolari pcde yedeklersin olur biter ;)
benim müzik katagorim baya bi geniş nerdeyse 7-10 gb arası müzik var zaten bir kaç müzik eledik desek 5 gb müzik video ve fotoğraflara aşırı önem veririm 4 gbde orda bana 3 gb kalıyor oyun için yeter mi :D

avast

avast

Üye
O paraya düşük model SD ki birşey al o zaman kardeş ne deyim yada fizy kullan

134ugurcan

134ugurcan

Üye
O paraya düşük model SD ki birşey al o zaman kardeş ne deyim yada fizy kullan
oyunu çok oynadığım için performansı yüksek bişey olmasını istiyorum 200 tl fazla verip g2 32 den almalıyım galiba

avast

avast

Üye
1500 e 32 varmi bilmiyorum ama 1600-1700 bulursun

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nexus 5 bu fiyatta, hatta bence alınabilecek en iyi android telefon

• Beğen
avast

avast

Üye
5 inç nerdeyse on kamerayla resim çekip atabilirim istersen :D

• Beğen
avast

avast

Üye
One al s4 yerine ama bilmiyorum on kamerada benim için yeterli geldi yani

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel
avast

avast

Üye
On kamera 1,2 MP

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Daha onumda 3 ay var almak icin gm elitede sorun cikmassa elite dusunucem olmadi nexus 5 alirm :)Android telefon almak cok zor curuk cikma olasiligi cok yuksek :) en iyisi ios da parasida iyii :s

avast

avast

Üye
Elite alabiliyodum ben hatta nexustan ucuza geliyordu begenmedim ama tercih meselesi

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5
NeXus 5

NeXus 5

Üye
LG G2 32 GB alabiliyordum.Her zaman merak etmiştim Nexus nasıl diye, türkiyeye ön sipariş ile getirttim şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon [S3-ip4S-Wawe 2-ip5 eski telefonlarim].

• Beğen

Üst Alt