[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ya kardeşm bendeki şansa bak ya indiremiyorum :/ :(

T.serdar

Üye
Arkadaslar birsey danisicaktim 4.1.2 ile ilgili oldugu icin buradan yazma geregi duydum paranoid android 2.99 yuklicem dosyalar hazir 4,1,2 ustune hangi kerneli ve neleri kurmaliyim anlatabilecek destek olacak olan varsa simdiden tesekkurler

T.serdar

Üye
Daha stabil nasil olur hangi programlar gerekli performans ayarlari fln soylerseniz cok makbule gecer :)

Wolf389

Wolf389

Üye
@hasaneness kardeş eminmisin şarjın artması romla alakalımı
edit:Boş ram 250 nin aşağısını hiç düşmüyor bu arada gta san linki varsa verirmisiniz onuda denemek istiyorum

Wolf389

Wolf389

Üye
Greenify kullanıyor musun ?
Greenify seeder honeyx turbo boostlu olan
hayır greenify kullanmıyor sadece seeder honey7xup turbo bide fmr memory cleaner kullanıyorum.
pek emin değilim ama fmr memory cleaner kullanmaya başladıktan sonra şarjım nerdeyse hiç gitmiyodu

lavasoft95

Üye
hayır greenify kullanmıyor sadece seeder honey7xup turbo bide fmr memory cleaner kullanıyorum.
pek emin değilim ama fmr memory cleaner kullanmaya başladıktan sonra şarjım nerdeyse hiç gitmiyodu
Ben memory cleaner applari tavsiye etmiyorum greenify kullan cok faydasi oluyor

Wolf389

Wolf389

Üye
ya emin değilim ama greenify kullanınca şarj daha çabuk gidiyor gibime geliyor

hasaneness

hasaneness

Üye
@hasaneness kardeş eminmisin şarjın artması romla alakalımı
edit:Boş ram 250 nin aşağısını hiç düşmüyor bu arada gta san linki varsa verirmisiniz onuda denemek istiyorum
.

aslında sarj kalibresiyle alakalı diye biliyorum yanı sarj artması teknik olarak sanmıyorum

lavasoft95

Üye
Wolf389' Alıntı:
Memory cleanerlar telefonu yoruyor kapattigin app 5 dakika sonra geri aciliyor xposed ile greenify kullaniyorum gercekten etkisi oluyor bence
Ortalama ram kullanımım 190-210 arası

Wolf389

Wolf389

Üye
Memory cleanerlar telefonu yoruyor kapattigin app 5 dakika sonra geri aciliyor xposed ile greenify kullaniyorum gercekten etkisi oluyor bence
üstad google playden battery monitor widget yükledim pil istatistiklerini sıfırladım düzeldi ama bu sefer fazla gidiyor gibi :D

Wolf389

Wolf389

Üye
pardon @hasaneness yazacaktım battery moniyot widget ile telden sıfırladım

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ya ben yükleyemiyorum yardım lütfen :(

harunkurum34

harunkurum34

Üye
G-wonder romunu yükledim bi kaç oyunda sorun yaşamadım oyunlar ; Benim Tom , Cut the rope 2 , Subway surf , Çılgın hırsız bunları test ettim sorun yok ama dün bu adresteki oyunu yükledim telefon kastı takılmalar oldu. sorun nedir?

sir mordred

sir mordred

Üye
1 gun once Samsung Galaxy W telefonuma performans ve sarj sıkıntısından dolayi maxicep Android Rom kismindan G-Wonder romunu yukledim ve suan Whats app da sesli konusurken karsidakinin yolladigi sesleri dinleyemiyorum lutfen yardim edin , SAYGİLAR

yok artık :)

kesinlikle doğru. kullandığınız app killer,task killer,memory cleaner,ram booster uygulamaları(ne kadarda ilgi çekici isimleri var firmalar reklamları iyi yapıyor gerçekten :)) inanın şarjınızı ve işlemci gücünüzü öyle sömürüyor ki kapattığınızı sandığınız uygulama 2 dakika sonra tekrar açılıyor ve açılırkende cpu yani işlemcinizi kullanıyor bu sebepten şarjını resmen sömürüyor. greenify aralarında en iyisidir diyebilirim çünkü uygulamanın wakelock yapmasını önlüyor(uyanmasını yani) bu sebepten greenify'nin üstüne yok diyebilirim şuan :)

hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba