Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
Yaw su cm romu icin yazi tipi degistrmeyi blen varmii ???

ykpknl

ykpknl

Üye
Ben sadece komple Cm yi değiştirmeyi biliyorum :) sil kurtul kardeş
Yeni yukledim su anlik sorunum yokk tamamen turkce olmuss rom sarj olayina bse dyemem daha yenii cnkuu onceden bulmustum degistrmeyi ama linklerr kirik bdaha indiremiyom iste

hasanbaglan1981

Üye
Sarjda iyi değil maalesef dediğim gibi gece 100 iken sabah hiç birşey olmadığı halde 10 a filan iniyor bir telefon için sorun lu bir durum bence

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Dün ve pek bir gelişim görmedim ayrıca saati sapıtıyor birkaç defa işe geç bile kaldı m bunun için :)

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
oha ben v1 mi indirmisim :)
:D v2 şart
Dün ve pek bir gelişim görmedim ayrıca saati sapıtıyor birkaç defa işe geç bile kaldı m bunun için :)
saatimi sapıtıyor ben daha bu sabah kurdum 08:30 a sorun olmadı
Ben pek alarm kullanmiyom baktim ki cok kotu en fazla eski yedegi geri yuklerim :)
:)v2de baya bir gelişim var size öyle gelmiştir bataryada önemli artış var

hasanbaglan1981

Üye
Var her zaman olmuyor ama yaşanıyor neden kaynaklandığını bilmiyorum sabahın 8 inde saati 3.30 gösterdi ğini çok gördüm

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
joker.lg

joker.lg

Üye
:D v2 şart
saatimi sapıtıyor ben daha bu sabah kurdum 08:30 a sorun olmadı
:)v2de baya bir gelişim var size öyle gelmiştir bataryada önemli artış var
ss atabilir musun pil ve cihaz hakkindayi ???Bide eklentileri kurdunuz,mu siZ bi fark yaratıyor mu ramim çok zorlandı mi tel donuyor bende ne yapmam lazımAz önce v2 yi kurdum bayağı hata verdi tel yediden başlat çalışmıyor internet.google play widgetler gitmiş vs ben böyle hata aldım şimdi factory.de yaptım üstüne gene ayni

• Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
settings diye program koymuş içine ayarlar menüsü yani onu türkçeleştireceğim yakında tamamen.

• Beğen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Romu kurmadan once root yapmak lazimmi ? Birde cwm yuklememiz lazimmi ?

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Sarjda iyi değil maalesef dediğim gibi gece 100 iken sabah hiç birşey olmadığı halde 10 a filan iniyor bir telefon için sorun lu bir durum bence

Sende bir sorun var kardeş %100 iken %10 a inmesi hiç normal birşey değil bir program su gibi içiyodur resmen. Ben cm11 e alıştım 4.1.2ye geçemiyorum saatinde de sıkıntı yok ben 1 hafta boyunca vizelere cm11 ile uyandım yani :)

Romu kurmadan önce root yapmana gerek yok , cihaz zaten rootlu bir şekilde yükleniyor fakat stock recovery de isen cmw yada TWRP kurman şart onlar ile yükleniyor.

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Doğrudur bilmediğim birşey olabilir neyse sildim artık onu fusionkat işimi görüyor şimdilik :)

• Beğen
verynice

verynice

Üye
Arkadaşlar cm11 in son hali nasıl ? Bir değişiklik var mı?

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
settings diye program koymuş içine ayarlar menüsü yani onu türkçeleştireceğim yakında tamamen.
apk düzenleyiciler ile oluyor aynen
Arkadaşlar cm11 in son hali nasıl ? Bir değişiklik var mı?
cm11 e sadece s3 miniye özel bir özellik geldide tam anlamadım
Sende bir sorun var kardeş %100 iken %10 a inmesi hiç normal birşey değil bir program su gibi içiyodur resmen. Ben cm11 e alıştım 4.1.2ye geçemiyorum saatinde de sıkıntı yok ben 1 hafta boyunca vizelere cm11 ile uyandım yani :)

Romu kurmadan önce root yapmana gerek yok , cihaz zaten rootlu bir şekilde yükleniyor fakat stock recovery de isen cmw yada TWRP kurman şart onlar ile yükleniyor.
+1
Doğrudur bilmediğim birşey olabilir neyse sildim artık onu fusionkat işimi görüyor şimdilik :)
:)
roota gerek yokta cwm veya twrp acıksa kurarsın rom rootlu
ss atabilir musun pil ve cihaz hakkindayi ???Bide eklentileri kurdunuz,mu siZ bi fark yaratıyor mu ramim çok zorlandı mi tel donuyor bende ne yapmam lazımAz önce v2 yi kurdum bayağı hata verdi tel yediden başlat çalışmıyor internet.google play widgetler gitmiş vs ben böyle hata aldım şimdi factory.de yaptım üstüne gene ayni
gereksiz widgetler kaldırılmış eklenti derken eklenti diye bir şey yokki hata verdıyse bılmıyorum bızde sıkıntı yok
senin bataryada sorun varpilin resmini isteyenler bi kaç sayfa geriye gidin biri koymuştu :D

• Beğen
Tepkiler: verynice
ykpknl

ykpknl

Üye
Yaw su cm 11 de yazi tipi degistrmeyi blen yok mu ???

yaaa bnde dün yükledim romu da şimdi ekran kapalıyken hiç bir sorun şarj nasıl bıratysan öyle kalıyo ama eline alıp bişey yapmak isteyince şarj hızlı düşüyo gbi sndede öylemi ??

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Yaw su cm 11 de yazi tipi degistrmeyi blen yok mu ???
yaaa bnde dün yükledim romu da şimdi ekran kapalıyken hiç bir sorun şarj nasıl bıratysan öyle kalıyo ama eline alıp bişey yapmak isteyince şarj hızlı düşüyo gbi sndede öylemi ??
bişe yapmak ıstıyınce bışe olmuyo ama baya bışe falan ındırırsen wifi den falan düşer tabi biraz

ykpknl

ykpknl

Üye
bişe yapmak ıstıyınce bışe olmuyo ama baya bışe falan ındırırsen wifi den falan düşer tabi biraz
kısa süreli değil mesela alıp internete girsem falan çok değil 5 da falan dursam %1 düşüyo şarj normal mi ?

• Beğen

Üst Alt