theeternal
Üye
yok tüm wipeleri yapmanıza gerek yok cwm den wipe factory wipe cache dersenız temız kurulum olur daha ıyı performans alırsınız ama şart değilbide bnuda yüklerken cm dei gbi wipeleri yapmamıza gerek varmı ?
yok tüm wipeleri yapmanıza gerek yok cwm den wipe factory wipe cache dersenız temız kurulum olur daha ıyı performans alırsınız ama şart değilbide bnuda yüklerken cm dei gbi wipeleri yapmamıza gerek varmı ?
yüklü şeylerimn gtmesini istemiyom ondan sordumyok tüm wipeleri yapmanıza gerek yok cwm den wipe factory wipe cache dersenız temız kurulum olur daha ıyı performans alırsınız ama şart değil

o zaman wipeleri yapmayın çok fark oluşturmaz ama yapmakta fayda varyüklü şeylerimn gtmesini istemiyom ondan sordum![]()

odinden yüklemesi yokmu şimdi bnun için bidaha rootmu yapmam lazım orjinal roma dönmüştüm en son odin için olanı olsaydı iydio zaman wipeleri yapmayın çok fark oluşturmaz ama yapmakta fayda var![]()

Katılıyorum odin ile olsaydı süper olurdu.odinden yüklemesi yokmu şimdi bnun için bidaha rootmu yapmam lazım orjinal roma dönmüştüm en son odin için olanı olsaydı iydi![]()
neyse az önce yazılım yüklemeden root yapmayı buldum ve rootladım şmdi bu romu indirip denicemKatılıyorum odin ile olsaydı süper olurdu.

roota gerek yok cwm kılıdın acıksa yuklenırodinden yüklemesi yokmu şimdi bnun için bidaha rootmu yapmam lazım orjinal roma dönmüştüm en son odin için olanı olsaydı iydi![]()
stock olan custom romların malesef odin versiyonları yok ya:/Katılıyorum odin ile olsaydı süper olurdu.
neyse az önce yazılım yüklemeden root yapmayı buldum ve rootladım şmdi bu romu indirip denicem![]()

o programlar gereksiz olduğu için custom romlarda kaldırılıyor ör:google play dergiler vs. istersen google play storeden aynılarını ındırebılırsınızYAA ABBİ BENİM ORJİNALDE 2-3 SAYFA PROGRAM VARDI ORJİNAL BUNU YUKLEDİM Bİ SAYFA BİRDE 3-4 UYGULAMA VAR ALARM YOK ANCA WİDGET EKLEYEREK KURABİLİYORUM
---arkadaşlar kullananlar son guncellemeyle gelen kullanım ve görsel değişiklikler neler yazabilirlermi...

Çok daha iyi yeni güncellemeyle performans ve bataryaEvet arkadaşlar son güncelleme ile romun stabilitesi ve performansı nasıl ?
cwm yi aç backup and restpre ordan telefon hafızasına yedeklıceksen backup hafıza kartınaysa backup to external sdcard sonra o yüklicek herşeyini sonra gerı yuklemek ıcın telefon hafızasına attıysan restore hafıza kartına attıysan restore from external sdcard.Bu kadar ama telefonda bir şey yoksa 1.5 gb lık yer kalsın birşeyler varsa dahada çok gerekli.yaa şu cwmden rom nasıl yedekleniyo hani beğenmessek geri yüklemek için ???
şimdi buldum bnde hafıza kartına yedekliyom 8 gb hafıza kartım 1 gb bile dolu değil yeter heralde onacwm yi aç backup and restpre ordan telefon hafızasına yedeklıceksen backup hafıza kartınaysa backup to external sdcard sonra o yüklicek herşeyini sonra gerı yuklemek ıcın telefon hafızasına attıysan restore hafıza kartına attıysan restore from external sdcard.Bu kadar ama telefonda bir şey yoksa 1.5 gb lık yer kalsın birşeyler varsa dahada çok gerekli.

tamamşimdi buldum bnde hafıza kartına yedekliyom 8 gb hafıza kartım 1 gb bile dolu değil yeter heralde ona![]()

şimdi yedekleme bitti yedeklemenin içinde herşeyy var dimi yani geri yükleme yapınca eski roma geri dönece dimi ?şimdi buldum bnde hafıza kartına yedekliyom 8 gb hafıza kartım 1 gb bile dolu değil yeter heralde ona![]()
aynen öyleşimdi yedekleme bitti yedeklemenin içinde herşeyy var dimi yani geri yükleme yapınca eski roma geri dönece dimi ?
tmm saol bişey daha soracam cm romu yükleynce cwm menü gdiyo team win geliyo team winde yüklemek mümknmü aynı yedeği ?aynen öyle
malesef twrp de aldıgın yedegı twrp de cwm de aldıgın yedegı cwm de yukleyebılıyorsuntmm saol bişey daha soracam cm romu yükleynce cwm menü gdiyo team win geliyo team winde yüklemek mümknmü aynı yedeği ?
cm yüklüyken cwm menüsünü bidaha yükleyeblrmyz peki yüklesek aynı şekilde yedeği geri yükleyeblirz dmi ?malesef twrp de aldıgın yedegı twrp de cwm de aldıgın yedegı cwm de yukleyebılıyorsun
yükleyebilirsinizcm yüklüyken cwm menüsünü bidaha yükleyeblrmyz peki yüklesek aynı şekilde yedeği geri yükleyeblirz dmi ?