Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
bide bnuda yüklerken cm dei gbi wipeleri yapmamıza gerek varmı ?
yok tüm wipeleri yapmanıza gerek yok cwm den wipe factory wipe cache dersenız temız kurulum olur daha ıyı performans alırsınız ama şart değil

ykpknl

ykpknl

Üye
yok tüm wipeleri yapmanıza gerek yok cwm den wipe factory wipe cache dersenız temız kurulum olur daha ıyı performans alırsınız ama şart değil
yüklü şeylerimn gtmesini istemiyom ondan sordum :D

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ykpknl

ykpknl

Üye
o zaman wipeleri yapmayın çok fark oluşturmaz ama yapmakta fayda var :)
odinden yüklemesi yokmu şimdi bnun için bidaha rootmu yapmam lazım orjinal roma dönmüştüm en son odin için olanı olsaydı iydi :D

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
odinden yüklemesi yokmu şimdi bnun için bidaha rootmu yapmam lazım orjinal roma dönmüştüm en son odin için olanı olsaydı iydi :D
Katılıyorum odin ile olsaydı süper olurdu.

• Beğen
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
YAA ABBİ BENİM ORJİNALDE 2-3 SAYFA PROGRAM VARDI ORJİNAL BUNU YUKLEDİM Bİ SAYFA BİRDE 3-4 UYGULAMA VAR ALARM YOK ANCA WİDGET EKLEYEREK KURABİLİYORUM

• Beğen

meymenetli

Üye
arkadaşlar kullananlar son guncellemeyle gelen kullanım ve görsel değişiklikler neler yazabilirlermi...

• Beğen
verynice

verynice

Üye
Evet arkadaşlar son güncelleme ile romun stabilitesi ve performansı nasıl ?

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
roota gerek yok cwm kılıdın acıksa yuklenır
Katılıyorum odin ile olsaydı süper olurdu.
stock olan custom romların malesef odin versiyonları yok ya:/
neyse az önce yazılım yüklemeden root yapmayı buldum ve rootladım şmdi bu romu indirip denicem :D
:)
YAA ABBİ BENİM ORJİNALDE 2-3 SAYFA PROGRAM VARDI ORJİNAL BUNU YUKLEDİM Bİ SAYFA BİRDE 3-4 UYGULAMA VAR ALARM YOK ANCA WİDGET EKLEYEREK KURABİLİYORUM
o programlar gereksiz olduğu için custom romlarda kaldırılıyor ör:google play dergiler vs. istersen google play storeden aynılarını ındırebılırsınız
arkadaşlar kullananlar son guncellemeyle gelen kullanım ve görsel değişiklikler neler yazabilirlermi...
---
v2.0
New theme settings
Mod PurePerformanceX
Better battery life
New theme weather widget
Ekstra olarak yeni S5 Zil Sesleri
Viper4AndroidFX
Google Play Store logosu değişmiş vs.

Statusbarı öbür güncellemede koyucak galiba :D
Evet arkadaşlar son güncelleme ile romun stabilitesi ve performansı nasıl ?
Çok daha iyi yeni güncellemeyle performans ve batarya

ykpknl

ykpknl

Üye
yaa şu cwmden rom nasıl yedekleniyo hani beğenmessek geri yüklemek için ???

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
yaa şu cwmden rom nasıl yedekleniyo hani beğenmessek geri yüklemek için ???
cwm yi aç backup and restpre ordan telefon hafızasına yedeklıceksen backup hafıza kartınaysa backup to external sdcard sonra o yüklicek herşeyini sonra gerı yuklemek ıcın telefon hafızasına attıysan restore hafıza kartına attıysan restore from external sdcard.Bu kadar ama telefonda bir şey yoksa 1.5 gb lık yer kalsın birşeyler varsa dahada çok gerekli.

ykpknl

ykpknl

Üye
cwm yi aç backup and restpre ordan telefon hafızasına yedeklıceksen backup hafıza kartınaysa backup to external sdcard sonra o yüklicek herşeyini sonra gerı yuklemek ıcın telefon hafızasına attıysan restore hafıza kartına attıysan restore from external sdcard.Bu kadar ama telefonda bir şey yoksa 1.5 gb lık yer kalsın birşeyler varsa dahada çok gerekli.
şimdi buldum bnde hafıza kartına yedekliyom 8 gb hafıza kartım 1 gb bile dolu değil yeter heralde ona :D

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
şimdi buldum bnde hafıza kartına yedekliyom 8 gb hafıza kartım 1 gb bile dolu değil yeter heralde ona :D
şimdi yedekleme bitti yedeklemenin içinde herşeyy var dimi yani geri yükleme yapınca eski roma geri dönece dimi ?

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol bişey daha soracam cm romu yükleynce cwm menü gdiyo team win geliyo team winde yüklemek mümknmü aynı yedeği ?
malesef twrp de aldıgın yedegı twrp de cwm de aldıgın yedegı cwm de yukleyebılıyorsun

ykpknl

ykpknl

Üye
malesef twrp de aldıgın yedegı twrp de cwm de aldıgın yedegı cwm de yukleyebılıyorsun
cm yüklüyken cwm menüsünü bidaha yükleyeblrmyz peki yüklesek aynı şekilde yedeği geri yükleyeblirz dmi ?

• Beğen

Üst Alt