[ROM] [TOUCHWİ5] [JB] [SAMBEAN] [S4 / SAMSUNG HİSSET]

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] [TOUCHWİ5] [JB] [SAMBEAN] [S4 / SAMSUNG HİSSET]
İPROMEH tarafından devam ettirilmeyecek olan touchwi5 romu başka bir kişi tarafından güncelleme aldı. Bugunden itibaren kullanmaya başladım ve gayet memnunum, tavsiyemdir.

Günlük kullanım içindir
Jelly Bean 4.2.2 Beta 3 tabanlıdır
Stock kernel
S4 tema
S4 launcher
S4 şeffaf bildirim çubuğu
S4 zil sesleri
S4 saat
S4 duvar kağıtları
S4 ful touchwiz uygulamaları
S Memo
Samsung Task Manager
S Boot Animasyon
Otg destekli
Rootlu

Çalışanlar: Her şey

Durum: Stabil
Çkıkış 2014-03-01
Son güncelleme 2014-04-05

NOT: Alıntıdır.

V.15

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness

KELGER

KELGER

Üye
görüntülü arama çalışıyor mu?

hasaneness

hasaneness

Üye
Tesekkurler @scope_123

clgnkral

clgnkral

Üye
552mblık ne varmış içinde merak ettim :)

clgnkral

clgnkral

Üye
Rom güzel olmuş ama birinin bunu alıp düzenlemesi lazım. Gereksiz uygulamaları silmesi ve performans ayarları yapılmalı. Tabi bu benim düşüncem.Elimizde ki telefon wonder fazla performans beklememek lazim ama bu rom da s4 ün bütün uygulamalari var ve wonderla s4 kiyaslanmamali yani daha iyi duruma getirilmesi lazim. Yoksa romu begendim eline saglik.

lavasoft95

Üye
Ben 2-3 gün önce kullanmaya başladım bunu. Gereksiz uygulamalari kaldirinca gercekten iyi birseye donusuyor ama biraz performans ayari yapmak gerek

clgnkral

clgnkral

Üye
Gereksiz uygulamalari kaldirdim peki baska bi oneriniz var mi

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
Rom güzel olmuş ama birinin bunu alıp düzenlemesi lazım. Gereksiz uygulamaları silmesi ve performans ayarları yapılmalı. Tabi bu benim düşüncem.Elimizde ki telefon wonder fazla performans beklememek lazim ama bu rom da s4 ün bütün uygulamalari var ve wonderla s4 kiyaslanmamali yani daha iyi duruma getirilmesi lazim. Yoksa romu begendim eline saglik.
Tabi ki ama uygulamaların yararı kişiye göre değişir. Şahsen ben bir iki tane uygulama bıraktım.
Gereksiz uygulamalari kaldirdim peki baska bi oneriniz var mi
Greenify kullan mutlaka. Ayrıca galaxy locker uygulamasını da kaldırmadıysan kaldır çünkü çok ram kullanıyor.

clgnkral

clgnkral

Üye
Tabi ki ama uygulamaların yararı kişiye göre değişir. Şahsen ben bir iki tane uygulama bıraktım.
Greenify kullan mutlaka. Ayrıca galaxy locker uygulamasını da kaldırmadıysan kaldır çünkü çok ram kullanıyor.
Eyv kardes

fberkam

Üye
Nasıl çalıştırabilirim telefonum sadece root'lu

clgnkral

clgnkral

Üye
Nasıl çalıştırabilirim telefonum sadece root'lu
önce telefonuna cwm kur
indir:

Burdan nasıl yapılacagına bak: Samsung Galaxy W CWM Yükleme - MaxiCep yapacağın işlemler 2. basamaktan itibaren başlıyor.
sonra romu dahili hafızaya(1.70 gblık alana) at sonra
  • Telefonu recovery modda başlatın. Recovery modu nasıl açacaksın: Telefonu kapat sonra ses açma,orta tuşa ve güç tuşuna basılı tut samsung yazısı çıkınca güç tuşundan elini çek bi menü çıkacak ordan ses açma ve ses kapama tuşlarıyla yapacağın işlemlerin üzerine gel ve orta tuşuyla seç.
  • Wipe data / Wipe cache / advenced /wipe dalvik cache yapın.
  • Mounth and Storageden format data /cache ve system yapın.
  • İnstall zipden install zip sdcard0'a gir sonra indirdiğin romu bul ve kur.

Son düzenleme:
sevda sena

sevda sena

Üye
3g ile goruntulu arama varmı bide günlük kollanma ne demek tir anlamadım

Üst Alt