[JB][4.2.2]Touchwi5 v12 [Samsung S4 Gibi Hisset] [ION+PMEM][EOL]

Sponsorlu Bağlantılar

basatoguz

basatoguz

Üye
..

basatoguz

basatoguz

Üye
root browser ile build.probu aç sonra telefonun modelini yazdığı yerii8150 türùnder sil yerine i9300 yazın sonrada reboot edin böylece telefon modelini s3 gibi gösterip

Kardeşim dediğini yaptım ancak değişen birşey olmadı!

genco15

genco15

Üye
3 Tane weather widgeti flashladim ucude widget yuklemede sorun verdi romdami sorun var

ledayi2000

ledayi2000

Üye
evet memnunum fakat bu kameranın seçenekler (ayar) menüsünü bulamadım yani resimleri hafıza kartına kaydetmek için varmı kurup deneyen

genco15

genco15

Üye
Aynn bnde kamera da kayit yerini Bulamadim

scope_123

Üye
romda bir sıkıntı var. bazı programlar bu sürümle uyumlu değil diyor halbuki v9 da indirdiğim uygulama v11 de inmiyor. şarj çabuk bitiyor ne yazık ki. Bi sarjı uzun giden rom bulamadık yazıklar olsun samsung a bi güncelleme çıkarmadı !!!

ismailnayir

Kapalı Hesap
?

Son düzenleme:
Efendi52

Efendi52

Üye
cwm 6.0.4.5 te yükleyemedim hata mesajı veriyor. bu cwm eski sürümlere asıl geçebilirim

Ahmet Namlı

Ahmet Namlı

Üye
Şu romlardan hangileri daha iyi One of a kind touchwi3 - touchwi5 (Performans ve şarj lazım)

scope_123

Üye
arkadaşlar çoğu romda s3 tarzı bildirim balonu yok. kullandıgım roma nasıl ekleyebilirim ?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi
Edit: romun geliştiricisi ipromeh yeni telefon (moto g) almış.Romu uzun bir süre geliştirmeyecek.
arkadaşlar çoğu romda s3 tarzı bildirim balonu yok. kullandıgım roma nasıl ekleyebilirim ?
Dediğin bildirim balonu bu romda var.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Uzun bir süre değil komple bıraktı geliştirmeyi.

scope_123

Üye
Konu Güncellendi
Edit: romun geliştiricisi ipromeh yeni telefon (moto g) almış.Romu uzun bir süre geliştirmeyecek.
Dediğin bildirim balonu bu romda var.

hocam bu romda var ama bazı touchwiz romlarda bildirim balonu olmuyor bu romdaki gibi nasıl ekleyebilirim o roma??ya bu note 3 launcher çok küçültüyor ekranı nasıl kaldırıp eski haline getirebiliriz?yok mu yardım edecek :s

coturhan

coturhan

Üye
depolamayı değiştiremiyoruz yardımcı olurmusun

Ahmet.dp

Üye
kurdum gayet güzel sıkıntı yok şuanda ve içerisinde keşfedeceğiniz bir yığın özellik var ;) teşekkürler elinize sağlık

Üst Alt