[JB][4.2.2]Touchwi5 v12 [Samsung S4 Gibi Hisset] [ION+PMEM][EOL]

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Romk gerçekten harika. Ama sıkıntıları listelim.

1-Home tuşuna basınca görev yöneticisi hata veriyor.
2-Şarj çabuk bitiyor. Bu sistem olduğu gibi CM9 a dönülebilirse çok iyi olur.
3-S4 bar denmiş ama saf cm10.1 in barı var ve hiç sevmediğim bi bar bu. Gerçek s4 statu bar olursa çok sevinirim.

Başka sorun yok diyebilirim. Rom gerçekten güzel ama bu sorunlar bir an önce giderilmeli...

burak_909

burak_909

Üye
Gorev yoneticisindeki hatayi duzeltmek icin flashlayin.

kenant

Üye
burak arkadaşım dediğinizi yaptım ama düzelmedi home tuşuna basınca maalesef sist arayüzü durdu hatası veriyor gene

burak_102

burak_102

Üye
burak arkadaşım dediğinizi yaptım ama düzelmedi home tuşuna basınca maalesef sist arayüzü durdu hatası veriyor gene
Aynı sorun bende de var, çözen varsa haber versin

Zenji

Üye
şarja bi çağre yokmu sabah fişten çektım beş on konuşmam oldu akşama %30 duştü
helhalde cm9 döneceğim

mikail444

Üye
Çok şık duruyor kullanımı gayat iyi orijinal rom a göre hızlı ama çok da hızlı değil. Sd kartı sistem görmüyor fotoğraf çekemedim sd kart yok diyor.

burak_909

burak_909

Üye

Birde bunu deneyin. Sorun çözülecektir.

osmanyavuz92

Üye
Daha yeni flashladim da yok olmadi acaba izlenilecek yol yanlismi yukleme yaparken onu soylerseniz belki fix permissiondan bisey yapiyoruzdur

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

mikail444

Üye
Touchwi5 ROM

Build for daily use
Based on CM10.1 Beta 2 by arco68
Hurtsky's ION+PMEM kernel REV1
S4 Themed
Note 3 Launcher
S4 Status bar with transparent
S4 UI sounds and ringtones
S4 Clock (included widget)
Touchwiz themed Messaging app
S4 Wallpaper by default
Samsung themed AOSP keyboard
Samsung themed Browser
Samsung themed Contacts
S memo
Samsung Music Player
Samsung Task Manager
Themed system apps
Playstore 4.5.10
Super light gapps included
W-handle for lockscreen long version
Samsung JB bootanimation
OTG support
Removed many apps

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:

z

Rom İndirme linki:
Touchwi5 v11:
Updated base CM10.1 Beta 2 by arco68
Added hurtsky's ION+PMEM kernel REV1
Added transparent statusbar (thanks Tazerick)
Added Camera 4.4
Added QuickPic
Added Note 3 Launcher
Custom DPI (200 by default)
Removed stock gallery
Removed S4 sound recorder
Removed S4 Launcher
Removed Accuweather as it takes alot of ram on background

ÇOK HIZLI VE KARARLI GÖRSEL MUKEMEL FAKAT ŞARJ SORUNU ELEKTRİKLİ MOTOR GİBİ SÖMÜRÜYOR YA V11 DE DÜZELMİŞTİR UMARIM İNDİRİYORUM

mem034

Üye
deneyen var mı v11 arkadaslar ? Durum nedir ?

Zenji

Üye
ben kuramadım samsung yazisinda kaliyor iki üç kere denedim olmadi

azizerkan07

Üye
Ben yükledim. Görsellik vs. çok iyi ancak 4.2.2 hantal çalışıyor bizim cihazlarda.

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaşlar rom.u yükledim kesinlikle belirgin şekilde fark var.
Öncelikle oyun program vs ekran çözünürlük değişmiş görüntüler daha kaliteli şekilde ekrana dağılmış.
Performansta hissedilir şekilde artış var.
Rom.u kullanırken greenify ve seeder mutlaka kullanın müthiş etki ediyor bu da 4.2.2 romu daha iyi kullanmanızı sağlıyor.
Oyunlar çok daha akıcı.
Romu yükledikten sonra sürekli kurcaladığım için şarj test edemedim yarın akşam şarj içinde yorum yaparım.
Bu arada ses daha kaliteli geldi bana eko daha belirgin.

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaşlar birşey farkettim bazı programlar bu romda yüklenmiyor. Örneğin finansbank mobil şube ve denizbank.in mobil deniz, android weather bunlar google playde de gözükmüyor bu konuda bilgisi olan var mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar birşey farkettim bazı programlar bu romda yüklenmiyor. Örneğin finansbank mobil şube ve denizbank.in mobil deniz, android weather bunlar google playde de gözükmüyor bu konuda bilgisi olan var mi?

root browser ile build.probu aç sonra telefonun modelini yazdığı yerii8150 türùnder sil yerine i9300 yazın sonrada reboot edin böylece telefon modelini s3 gibi gösterip

genco15

genco15

Üye
Suan kullaniorum cok guzel performans daki fark gozle gorulur subway de kasma yok 4.4 ve ion ile daha da stabil olacak

genco15

genco15

Üye
Sarj muzazzam sekilde akiyor ama hizlida doluyor bi kalibre yapacagim belki faydasi olur birde weather widget yok yuklemeye calistim olmadi

basatoguz

basatoguz

Üye
Evet arkadaşlar sabah 7.30da teli açtım akşam 7.30da yüzde 12 kalmıştı.
1 saat aralıksız internet kullandım 4 görüşme yaptım gün içinde whatsapp ve mesajlaşma ile telefon kullanımı oldu, ancak ekran kapalı iken program ile data kapalı kaldı, senkronizasyon bluetooth gps gibi kapalı durumda ve cpu 1200 ve sio ayarlı şekilde 12 saatte yüzde 12yi gördü

Üst Alt