Öneri Windows phone çift görme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu kapatın Sd kartı kart okuyucu ile bilgisayara bağlayın verilenizi bilgisayarınıza atın sonra exfat biçiminde format atın hiç bir dosya atmadan telefona atın yeni sd kart bulundu diyecek sonra dosyalarınızı sd kart telefondayken atın sorun düzelecektir ben böyle yaptım düzeldi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sanırım telefonda iken kart ayrıca bir de telefondan format atmadınız. Exfat formatında kaldı?

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit
emz

emz

Üye
evet şuan exfat

Sd kart bulundu sorusuna evet mi diyoruz hayır mı? Orası da önemli. Hayır dersek bu sefer tekrar açtığında sormayacak. Ayarlardan biz ayarlayacağız.

Telgrafla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Sd kart bulundu sorusuna evet mi diyoruz hayır mı? Orası da önemli. Hayır dersek bu sefer tekrar açtığında sormayacak. Ayarlardan biz ayarlayacağız.

Telgrafla gönderildi.

evet diyeceğiz

Rainesto

Rainesto

Üye
Sorununuz çözüldüyse belirtiniz

emz

emz

Üye
Sorununuz çözüldüyse belirtiniz

Hocam daha deneme fırsatım olmadı. Yazılılar, dershane, okul derken yapamadım. Ama bir iki gün içerisinde kesin cevap yazarım.

Telgrafla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
emz

emz

Üye

arkadaşım bu verileri nasıl telefona aktaracağım şimdi? Format attım, taktım, ardından evet dedim. Bende win 7 var. Masaüstü uygulamasını açtım. Şimdi nasıl atacağım? Orayı bilmiyorum. 64 GB Class 10 sd kart var. Tüm verileri ona atmasını istiyorum.

Telgrafla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşım bu verileri nasıl telefona aktaracağım şimdi? Format attım, taktım, ardından evet dedim. Bende win 7 var. Masaüstü uygulamasını açtım. Şimdi nasıl atacağım? Orayı bilmiyorum. 64 GB Class 10 sd kart var. Tüm verileri ona atmasını istiyorum.

Telgrafla gönderildi.

Masaüstü programını kullanma bilgisayarıma gir orda telefon logosu var ona gir orda sd card var ona atıcaksın

emz

emz

Üye
Masaüstü programını kullanma bilgisayarıma gir orda telefon logosu var ona gir orda sd card var ona atıcaksın

Etki etmedi. Şimdi telden formatladım kartı. Daha atar atmaz ikili gelmişti çünkü. Şimdi tekrar programdan aktardım. Yeniden başaltıcam şimdi. Ablarız birazdan.

Telgrafla gönderildi.