Öneri Windows phone çift görme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone çift görme sorunu
Bugün bir hevesle gittim 16 gb class 10 kart aldım. Eski kartım class 4 ve 4gb idi. Bu çift görme belası o kartta da olmuştu; ancak ondan eşitle şeklinde video atınca (program ile) kurtulmuştum. Bugün programa güncelleme gelmiş, diğer taraftan kartı değiştim. Şimdi programdan da atsam hata veriyor. Çıldırmak üzereyim. Tavsiyeye ihtiyacım var. Bu konu hakkında yazılan bazı yazıları okudum. Ondan deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşır ise daha makbule geçer; çünkü program da işe yaramıyor artık. Pişman oldum resmen. Keşke kassa idi ama bu bela olmasa idi diyecek kadar fıttırdım. Yok mu bunun kesin bir çaresi?

Not: Aldığım hatanın kodu (programda) "83000006" yazıyor.

Son düzenleme:

emz

emz

Üye
Bugün bir hevesle gittim 16 gb class 10 kart aldım. Eski kartım class 4 ve 4gb idi. Bu çift görme belası o kartta da olmuştu; ancak ondan eşitle şeklinde video atınca (program ile) kurtulmuştum. Bugün programa güncelleme gelmiş, diğer taraftan kartı değiştim. Şimdi programdan da atsam hata veriyor. Çıldırmak üzereyim. Tavsiyeye ihtiyacım var. Bu konu hakkında yazılan bazı yazıları okudum. Ondan deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşır ise daha makbule geçer; çünkü program da işe yaramıyor artık. Pişman oldum resmen. Keşke kassa idi ama bu bela olmasa idi diyecek kadar fıttırdım. Yok mu bunun kesin bir çaresi?

Not: Aldığım hatanın kodu (programda) "83000006" yazıyor.

Aynı şekilde benimde şu an başıma geldi. Yaklaşık iki haftadır aynı sorunu bende yaşıyorum. Ama daha çözüm bulamadım. Kartı kaç defa sıfırladım, kaç kere yeniden dosya attım haddi hesabı yok ama etkiledi. En son çok sinirlendim ve karar verdim. Wp 8.1 gelince teli de kartı da formatlayacağım o zaman kesin çözüm.

Telgrafla gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şekilde benimde şu an başıma geldi. Yaklaşık iki haftadır aynı sorunu bende yaşıyorum. Ama daha çözüm bulamadım. Kartı kaç defa sıfırladım, kaç kere yeniden dosya attım haddi hesabı yok ama etkiledi. En son çok sinirlendim ve karar verdim. Wp 8.1 gelince teli de kartı da formatlayacağım o zaman kesin çözüm.

Telgrafla gönderildi.
Eski kartı taktım şimdilik. Onda bu sorun yok. Eskisi gibi videolar da müzikler de tek görünüyor. Bu kartla alakalı bir sorun mu yoksa başka bir şey mi var anlamadım. Acaba diyorum kart okuyucu alıp öyle içine videoları atsam bu sorunla karşılaşır mıyım gene.. 4gb yetmiyor diye aldım. Gene 4 gb'a talim ediyorum. Size de geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. :(

emz

emz

Üye
Eski kartı taktım şimdilik. Onda bu sorun yok. Eskisi gibi videolar da müzikler de tek görünüyor. Bu kartla alakalı bir sorun mu yoksa başka bir şey mi var anlamadım. Acaba diyorum kart okuyucu alıp öyle içine videoları atsam bu sorunla karşılaşır mıyım gene.. 4gb yetmiyor diye aldım. Gene 4 gb'a talim ediyorum. Size de geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. :(

Nedense bende de aynı şekilde ortaya çıktı bu durum. Önceden 5800 XM kullanıyordum onun içinde gelen 8 GB kart vardı bense onu kullanıyordum. Ama yeni kart aldım kendime Class 10 ondan sonra bende de kafası attıkça çoğalır oldu. Bir ara müziklerin yarısını görmüyordu falan. Sapıttı Class 10 da. Acaba neden? Bunun bir nedeni olmalı? Bunu bulmak lazım. Sanırım çok hızlı geliyor kart. Başka alanlar da varsa yazsınlar. Belki onlarda da olur.

Telgrafla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Telefonunuz Şaşı Olmuş :d:

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Kısacası bir tokat (format) atsak düzeleceğini umuyorum. Telefonlar kartın hızına yetişemez olmuşlar :)

Telgrafla gönderildi.

Format atınca düzeliyor ama sd kartı çıkarmadan at formati.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Format atınca düzeliyor ama sd kartı çıkarmadan at formati.

Onun bir etkisi mi oluyor? Ne fark ediyor? Bir de merakım şu. Bazı arkadaşlar karta telefondan format attığını yazmış. Ya bu yapılıyor da ben mi bilmiyorum? Ayrıca programdan telefonun hafızasına atılıyor. W 8.1 var orijinal. Onu kullanıyorum. Normal wp programını açtım metro ara yüzden oradan at dedim ama sd karta bir türlü atamadım. Bunu da birisi yazarsa güzel olur.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Onun bir etkisi mi oluyor? Ne fark ediyor? Bir de merakım şu. Bazı arkadaşlar karta telefondan format attığını yazmış. Ya bu yapılıyor da ben mi bilmiyorum? Ayrıca programdan telefonun hafızasına atılıyor. W 8.1 var orijinal. Onu kullanıyorum. Normal wp programını açtım metro ara yüzden oradan at dedim ama sd karta bir türlü atamadım. Bunu da birisi yazarsa güzel olur.

Telgrafla gönderildi.

Sd Kartı Çıkarırsan Format Atarken Kalma İhtimali Var Onun İçin çıkarma Dedim. 2. sorun ise şoyle ayarlar telefon hafızasına bas sd karta bas aşağıda sd kartı sil diyor ona bas ama basarsan tüm sd kartı formatlar söyleyim ayrıca 8.1 de sd kart sorununu düzelt seçeneği geliyor.

emz

emz

Üye
Sd Kartı Çıkarırsan Format Atarken Kalma İhtimali Var Onun İçin çıkarma Dedim. 2. sorun ise şoyle ayarlar telefon hafızasına bas sd karta bas aşağıda sd kartı sil diyor ona bas ama basarsan tüm sd kartı formatlar söyleyim ayrıca 8.1 de sd kart sorununu düzelt seçeneği geliyor.

Basılı tutmayı hiç denememiştim :D Teşekkürler turbo. Birde 8 1 de geleceğini biliyorum. Hatta onda 64 değil 128 olacak sd kart hafıza desteği. Benim kart 64 şu an. Sırf uygulamaları buna atmak için aldım. Ama bu soru çok sinir etti.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Basılı tutmayı hiç denememiştim :D Teşekkürler turbo. Birde 8 1 de geleceğini biliyorum. Hatta onda 64 değil 128 olacak sd kart hafıza desteği. Benim kart 64 şu an. Sırf uygulamaları buna atmak için aldım. Ama bu soru çok sinir etti.

Telgrafla gönderildi.

Bu konuda bir yanlışın var düzelteyim sd kart desteği donanıma göre veriliyor diye bilitorum yani bizim cihazlarımız hala 64gb destekliycek ama 1520 gibi 1020 gibi cihazlar ise 128gb destekliycek (Tam Emin Değilim Ama-)

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi

O zaman kesin çözüm için bekleyeceğiz güncellemeyi. Formatsız bir şekilde halledilebilse idi keşke.

TurboCall

TurboCall

Üye
Nasıl yapılıyor bu format. Telden var mı bir ayarı?
Ayarlar telefon hakkında telefonu sıfırla demen yeterli aman dikkat uyarıyım tüm telefondaki oyun uygulamalar gidicektir resimlerde ama sd karttakiler kalıcak sonra gitti deme .:D.

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar telefon hakkında telefonu sıfırla demen yeterli aman dikkat uyarıyım tüm telefondaki oyun uygulamalar gidicektir resimlerde ama sd karttakiler kalıcak sonra gitti deme .:D.
Sanırım kişi listemdeki numaralar da silinecek? Telefonun şarjı şuan full. Bu uygulamanın bir riski var mı?
--------------------------------------

Cevap alamadığımdan attım formatı. Sorunsuz açıldı. Umarım mevcut olan sorunumu çözer.

Şuna için programla videoları başarılı bir şekilde atabildim. Çift görmüyor artık. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgilendirme olsun.

Son düzenleme:
emz

emz

Üye
Sanırım kişi listemdeki numaralar da silinecek? Telefonun şarjı şuan fu ll. Bu uygulamanın bir riski var mı?

Cevap alamadığımdan attım formatı. Sorunsuz açıldı. Umarım mevcut olan sorunumu çözer.

Şuna için programla videoları başarılı bir şekilde atabildim. Çift görmüyor artık. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgilendirme olsun.

Bende atıcam ama cidden üşeniyorum. Eğer format atarsam tüm hesapları tekrar geri almak ve uygulamaları kurmak çok uzun sürecek.

Telgrafla gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Bende atıcam ama cidden üşeniyorum. Eğer format atarsam tüm hesapları tekrar geri almak ve uygulamaları kurmak çok uzun sürecek.

Telgrafla gönderildi.
Telefondaki kişiler kısmı silinmiyor, bilgin olsun. Benim en çok üşendiğim kısım burası idi. Çok şükür tekrardan numaraları girmeme gerek kalmadı. :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Telefonunuzu kapatın Sd kartı kart okuyucu ile bilgisayara bağlayın verilenizi bilgisayarınıza atın sonra exfat biçiminde format atın hiç bir dosya atmadan telefona atın yeni sd kart bulundu diyecek evet diyin sonra dosyalarınızı sd kart telefondayken atın sorun düzelecektir ben böyle yaptım düzeldi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit