LG G2 ye ÜÇ UYGULAMA güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

oznbzkrt

Üye
Bunun yaniti belli telefondan gayet memnunum fakat lg guncelleme isine biraz daha calismasi lazim

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bunun yaniti belli telefondan gayet memnunum fakat lg guncelleme isine biraz daha calismasi lazim
acaba kullanılan Romlar ile bir alakası var mı bu sürüm numaralarının. aslında güncelleme desteği iyi gibi lg nin. ama güncellemeleri neye göre veriyor anlamıyorum. bana güncelleme gelmezken aynı telefonu kullanan başka kişiye güncelleme geliyor (uygulama güncellemesinden bahsediyorum, yazılım güncellemesinden değil )

oznbzkrt

Üye
Bunu bende anlamiyorum neye gore veriyor.Yalniz birsey farkettim arkadasta mcafee gibi yazilimlar mevcut lg nin kendi verdigi ama bende yok.
Ayrica Klavye guncellemesi alan arkadasla guncelleme almayan kendi klavyemi kiyasladim bariz bir fark goremedim.
Pc suite ile yazilim yukseltme hatalarini geri yukle kismindan yukleme yaptim bende birsey degismedi belki sizde degisebilir deneyin derim

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bende anlamiyorum neye gore veriyor.Yalniz birsey farkettim arkadasta mcafee gibi yazilimlar mevcut lg nin kendi verdigi ama bende yok.
Ayrica Klavye guncellemesi alan arkadasla guncelleme almayan kendi klavyemi kiyasladim bariz bir fark goremedim.
Pc suite ile yazilim yukseltme hatalarini geri yukle kismindan yukleme yaptim bende birsey degismedi belki sizde degisebilir deneyin derim
O mcafe zaten berbat bir program. bir türlü sağlıklı çalışmadı bende. KitKatı yükledlikten sonra ise tamamen kayboldu. ayrıca bu dediğiniz yazılım yükseltme hatalarını geri yükle ne işe yarıyor tam olarak ?

oznbzkrt

Üye
Yazilim yukleme esnasinda tam olarak yuklenemeyen veya hata durumlarinda tekrar eski haline dondurmeye yariyor.
Mantik yuruterek denemek istedim belki son aldigimiz iyilestirme guncellemesi tam olarak gelememis uzerine de bu guncellemeyi o yuzden alamiyor diye dusundum.
Hata yuklemesi yapti hatta yaklasik 30 dk surdu bitirdi ama kontrol ettigimde birsey degismemisti.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yazilim yukleme esnasinda tam olarak yuklenemeyen veya hata durumlarinda tekrar eski haline dondurmeye yariyor.
Mantik yuruterek denemek istedim belki son aldigimiz iyilestirme guncellemesi tam olarak gelememis uzerine de bu guncellemeyi o yuzden alamiyor diye dusundum.
Hata yuklemesi yapti hatta yaklasik 30 dk surdu bitirdi ama kontrol ettigimde birsey degismemisti.
şimdilik sorun yok yazılım da .. olursa denerim kısmetse .:)

oznbzkrt

Üye
Guncellestirmelerin distributorle alakasi var mi? Soyle ki kendi telefonum anakart arizasi nedeniyle degistirildi.yeni verilen direkt lg den geldi o yuzden almayabilir mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Guncellestirmelerin distributorle alakasi var mi? Soyle ki kendi telefonum anakart arizasi nedeniyle degistirildi.yeni verilen direkt lg den geldi o yuzden almayabilir mi?

Tabi ki var dostum . Boşuna distribütör normalinden 200-300 aşşaği degil yani . O kadar kalite farki olmasa da fark olacagini dusunuyorum. Mesela ölü pixel, sesin boguk cikmasi gibi sorunlar vardi g2 de ,kimse sormadi onlara cihaz ne mali diye , simdi aciga cikti ne oldugu. Genelde distributorden cikiyor bu tarz sorunlar .

Bu arada klavyeyi hic begenmedim . Sanki yazmak daha rahat , yanlis tusa basmiyorum ama . Ne biliyim virgule basili tutunca sonraki tusu elimi kaydirarak seciyodum . Simdi orasi acik kaliyor bir daha tiklamak gerekiyor.. bir de tusa basinca ustunde cikan tus izlemelerinde cok azda olsa sanki yavaslama var gibi ama emin.degilim . Ama kesin olan birsey var ki cidden tamamen dogru yaziyorum . Eskiden hep hatali yaziyorurdum , forumdakiler bilir :D bide turkce harfler gelse tam olcak...

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Hocam klavye gayet güzel ayrıca sizin dediğiniz kaydırma olayından bu daha iyi ve kullanışlı,olmuş yazım hataları daha az ve Türkçe harf konusunda sana katılıyorum inşallah bu da gelir. Samsam ve çürük elma da var LG' 'nin de vermesi lazım artık.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Hocam klavye gayet güzel ayrıca sizin dediğiniz kaydırma olayından bu daha iyi ve kullanışlı,olmuş yazım hataları daha az ve Türkçe harf konusunda sana katılıyorum inşallah bu da gelir. Samsam ve çürük elma da var LG' 'nin de vermesi lazım artık.

aslında verirse sadece yatay ekranda işe yarıyacak çünkü SwiftKey denedim Türkçe karakterker ile yazmak zor oluyor , ama tabiki lg nin klavyesi daha iyi o yaparsa nasıl olur bilmem ancak şuan gayet iyi olmuş , eskiden bu kadar hızlı yazamıyordum :) amao basılı tutma olayı ayar ile verse daha iyi olurdu ben çünkü çok kullandığım için elim baya alışmıştı bakalım , hayırlısı ... bu arada 1 nisanda mı gelicek kitkat :D bir de lg şaka yapmasın güncellemeyi indirebilirsiniz diyip :D

• Beğen
Tepkiler: zemmer, Türkbey___ ve oznbzkrt

oznbzkrt

Üye
aslında verirse sadece yatay ekranda işe yarıyacak çünkü SwiftKey denedim Türkçe karakterker ile yazmak zor oluyor , ama tabiki lg nin klavyesi daha iyi o yaparsa nasıl olur bilmem ancak şuan gayet iyi olmuş , eskiden bu kadar hızlı yazamıyordum :) amao basılı tutma olayı ayar ile verse daha iyi olurdu ben çünkü çok kullandığım için elim baya alışmıştı bakalım , hayırlısı ... bu arada 1 nisanda mı gelicek kitkat :D bir de lg şaka yapmasın güncellemeyi indirebilirsiniz diyip :D
Keske sakalasa bizi hocam.:D Yoksa nisanin son haftasi aliriz garanti.

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Valla ben ilk haftasına da razıyım tutup da 30 nisanda vermeseler bari ;)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nisan ayında, LG Türkiye kesin 1 nisan şakası deyip güncellemeyi mayıs ayın da verir. Dermişim :)

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nisan sonu falan diye bir açıklama yapılmadı.
Sadece Nisan ayı içerisinde diye bilgi verildi. Hayırlısı artık.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG her gün 2 veya üç Bölge / Ülke için Kit-Kat yayınlıyor.Şu an Kit-Kat almayan 16 Ülke var ve tabiki bunlardan biriside biziz.
Bu hesaplama ile ve en kötüsünü düşünerek en son bizim bu güncellemeyi alacağımızı varsayarsak.En geç yaklaşık 8 iş günü içerisinde Ki-Kat Türkiye'ye gelmiş olacak.Umarız en sona kalmayız tabi.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Nisan sonu falan diye bir açıklama yapılmadı.
Sadece Nisan ayı içerisinde diye bilgi verildi. Hayırlısı artık.
bugün iki sefer aradaım lg yi nisan sonu dediler sizde arayın aynı cevabı alacaksınız
LG her gün 2 veya üç Bölge / Ülke için Kit-Kat yayınlıyor.Şu an Kit-Kat almayan 16 Ülke var ve tabiki bunlardan biriside biziz.
Bu hesaplama ile ve en kötüsünü düşünerek en son bizim bu güncellemeyi alacağımızı varsayarsak.En geç yaklaşık 8 iş günü içerisinde Ki-Kat Türkiye'ye gelmiş olacak.Umarız en sona kalmayız tabi.
bunu takip edebileceğimiz bir site ya da link var mı ustam

Üst Alt