messevim
Üye
Bende 4.4.28 yazıyorGüncelleme ile klavye sürümü böyle oldu arkadaşlar.

Bende 4.4.28 yazıyorGüncelleme ile klavye sürümü böyle oldu arkadaşlar.

Senin yine iyi hocam bende 4.1.18 yaziyorBende 4.4.28 yazıyor![]()

Senin ki baya kötüymüşSenin yine iyi hocam bende 4.1.18 yaziyor![]()
Cidden bu sürüm numaraları neden bu kadar farklı birbirindenacaba kullanılan Romlar ile bir alakası var mı bu sürüm numaralarının. aslında güncelleme desteği iyi gibi lg nin. ama güncellemeleri neye göre veriyor anlamıyorum. bana güncelleme gelmezken aynı telefonu kullanan başka kişiye güncelleme geliyor (uygulama güncellemesinden bahsediyorum, yazılım güncellemesinden değil )Bunun yaniti belli telefondan gayet memnunum fakat lg guncelleme isine biraz daha calismasi lazim
O mcafe zaten berbat bir program. bir türlü sağlıklı çalışmadı bende. KitKatı yükledlikten sonra ise tamamen kayboldu. ayrıca bu dediğiniz yazılım yükseltme hatalarını geri yükle ne işe yarıyor tam olarak ?Bunu bende anlamiyorum neye gore veriyor.Yalniz birsey farkettim arkadasta mcafee gibi yazilimlar mevcut lg nin kendi verdigi ama bende yok.
Ayrica Klavye guncellemesi alan arkadasla guncelleme almayan kendi klavyemi kiyasladim bariz bir fark goremedim.
Pc suite ile yazilim yukseltme hatalarini geri yukle kismindan yukleme yaptim bende birsey degismedi belki sizde degisebilir deneyin derim
şimdilik sorun yok yazılım da .. olursa denerim kısmetse .Yazilim yukleme esnasinda tam olarak yuklenemeyen veya hata durumlarinda tekrar eski haline dondurmeye yariyor.
Mantik yuruterek denemek istedim belki son aldigimiz iyilestirme guncellemesi tam olarak gelememis uzerine de bu guncellemeyi o yuzden alamiyor diye dusundum.
Hata yuklemesi yapti hatta yaklasik 30 dk surdu bitirdi ama kontrol ettigimde birsey degismemisti.

Guncellestirmelerin distributorle alakasi var mi? Soyle ki kendi telefonum anakart arizasi nedeniyle degistirildi.yeni verilen direkt lg den geldi o yuzden almayabilir mi?
bide turkce harfler gelse tam olcak...Hocam klavye gayet güzel ayrıca sizin dediğiniz kaydırma olayından bu daha iyi ve kullanışlı,olmuş yazım hataları daha az ve Türkçe harf konusunda sana katılıyorum inşallah bu da gelir. Samsam ve çürük elma da var LG' 'nin de vermesi lazım artık.
amao basılı tutma olayı ayar ile verse daha iyi olurdu ben çünkü çok kullandığım için elim baya alışmıştı bakalım , hayırlısı ... bu arada 1 nisanda mı gelicek kitkat
bir de lg şaka yapmasın güncellemeyi indirebilirsiniz diyip 
Keske sakalasa bizi hocam.aslında verirse sadece yatay ekranda işe yarıyacak çünkü SwiftKey denedim Türkçe karakterker ile yazmak zor oluyor , ama tabiki lg nin klavyesi daha iyi o yaparsa nasıl olur bilmem ancak şuan gayet iyi olmuş , eskiden bu kadar hızlı yazamıyordumamao basılı tutma olayı ayar ile verse daha iyi olurdu ben çünkü çok kullandığım için elim baya alışmıştı bakalım , hayırlısı ... bu arada 1 nisanda mı gelicek kitkat
bir de lg şaka yapmasın güncellemeyi indirebilirsiniz diyip
![]()
Yoksa nisanin son haftasi aliriz garanti.Valla ben ilk haftasına da razıyım tutup da 30 nisanda vermeseler bari![]()
bugün iki sefer aradaım lg yi nisan sonu dediler sizde arayın aynı cevabı alacaksınızNisan sonu falan diye bir açıklama yapılmadı.
Sadece Nisan ayı içerisinde diye bilgi verildi. Hayırlısı artık.
bunu takip edebileceğimiz bir site ya da link var mı ustamLG her gün 2 veya üç Bölge / Ülke için Kit-Kat yayınlıyor.Şu an Kit-Kat almayan 16 Ülke var ve tabiki bunlardan biriside biziz.
Bu hesaplama ile ve en kötüsünü düşünerek en son bizim bu güncellemeyi alacağımızı varsayarsak.En geç yaklaşık 8 iş günü içerisinde Ki-Kat Türkiye'ye gelmiş olacak.Umarız en sona kalmayız tabi.