Haber Google Play Store Yeni Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store Yeni Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı
Google Play Store v8.2.37 numaralı yeni mağaza güncellemesi desteklenen bütün Android cihazları için kademeli bir şekilde dağıtılmaya başlandı.

Google Play Store 8.2.37 sürümüyle yeni bir güncelleme almaya başladı. Bu yeni güncelleme bir önceki 8.2.36 sürümüne kıyasla oldukça küçük değişiklikler getiren ufak çaplı bir Google Play Store güncellemesi olarak karşımıza çıkıyor.

https://www.maxicep.com/google-play-store-magazasi-yenilenmis-arayuzu-ile-guncellendi
Google Play Store Mağazası Yenilenmiş Arayüzü İle Güncellendi
Yeni Google Play Store 8.2.37 sürüm numaralı güncelleme mağazaya büyük değişiklikler ve yenilikler getirmiyor, ancak muhtemelen hata düzeltmeleri ve arka planda yapılan kod değişiklikleri ile uygulamanın istikrarında iyileştirmeleri beraberinde getiriyor.

Yeni güncellemeyle hangi değişikliklerin geldiğini uygulamayı kullanmaya başladıkça anlayacağız. Elbette arka planda yapılan bütün değişiklikleri şuan için bilmiyoruz. Ama çok büyük ihtimalle yeni Play Store güncellemesi uygulamanın bir önceki 8.2.36 numaralı sürümünde bulunan bazı ufak tefek arka plan hatalarını giderecektir.

Her zaman olduğu gibi, bu Play Store güncellemesi aşamalı bir şekilde desteklenen bütün Android cihazlara kablosuz bağlantı üzerinden otomatik olarak dağıtılacaktır. Google Play Store v8.2.37güncellemesinin cihazınıza ulaşması bir haftayı bulabilir. Ancak şimdi isterseniz, Play Store 8.2.37 APKdosyasını tıklayarak indirebilir ve cihazınıza direkt olarak yükleyerek en son sürüm Google Play Store uygulamasını deneyebilirsiniz.

Play Store APK dosyasının kurulumu oldukça basittir. Google Play Store APK dosyasını yukarıda ki link üzerinden cihazınıza indirin ve tıklayarak yükleyin. Yüklemenin ardından Google Play uygulamasını çalıştırabilir ve sol tarafta bulunan çekmeli menü üzerinden hakkında kısmına giderek uygulamanın sürümünü kontrol edebilirsiniz.
Google Play Store Yeni Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

• Beğen
Tepkiler: veliahht01, MaxipmaN ve ___kaptan___

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Telefonu bağımlı yapan bir uygulama . Güncellemesini yapmadan bir şey yükleyemiyor olmak deli ediyor .

• Beğen
Tepkiler: Buğra
bilisimler

bilisimler

Üye
Yeni sürümler cihazı kastığı için play store güncellemelerini hiç sevmiyorum:no:ve tüm güncellemeleri kapattığım halde play store kendini güncelleyerek yeni sürümünü yüklüyor.:( Play storenin ilk günki gibi kalmasını istiyorum. :evet: Hiç bir çözüm bulamadım:aglaBu sorunu nasıl çözebilirim?:hmmm

Son düzenleme:
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni sürümler cihazı kastığı için play store güncellemelerini hiç sevmiyorum:no:ve tüm güncellemeleri kapattığım halde play store kendini güncelleyerek yeni sürümünü yüklüyor.:( Play storenin ilk günki gibi kalmasını istiyorum. :evet: Hiç bir çözüm bulamadım:aglaBu sorunu nasıl çözebilirim?:hmmm
Bunu durdurmanın bir yolu yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: bilisimler

MaxipmaN

Üye
benim note 2 2014'te deli gibi kasardı mağazada, epey düzeldi ama hala tekliyor. a3 2016'da baktım o da akıcı değildi.
android arayüzü artık kasmıyor ama mağaza hala leş. 8.2.35 gibi bir şey vardı şimdi baktım 8.2.37 olmuş fena değil işe idare ediyoruz.

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
zaten benim ki son sürüm :)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
8.2.38 çıktı arkadaşlar. Birazdan haberini yazacağım :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Bu ne şiddet bu ne celal adamlar uyumadan çalışıyor karınca gibiler mübarek :blink:

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir

MaxipmaN

Üye
o değil de 8.2.37 stabil olmuş bayağı, seneler sonra çözdüler işi galiba :ehe

Afşın

Afşın

Üye
Umarım zararlı yazılımlardan da arınır..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasan

phasan

Üye
Suan en son sürüm ne arkadaşlar

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasan

phasan

Üye
Benim en son sürüm bu

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilisimler