LG G2 ye ÜÇ UYGULAMA güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bakın resmini ekledim klavyenin göründüğü yeriSorun düzeldi ve klavye güzel olmuş daha bir başarılı eskisine göre.
Işte bende aynı yerde klavye gözükmüyor

zemmer

zemmer

Üye
Bende Klavye bile gözükmüyor,google play de uygulamalarıma giriyorum ordada gözükmüyo,sadece çalışan uygulamalarda gözüküyor.LG klavye ayarlarına girdiğimde kutucuk(tıklanan kutucuk) silik gözüküyor.56Mb lık bir uygulama olarak çalışıyor,fakat güncellemesi olmuyor,ne yapacam şaşırdım kaldım.cihaz 10c.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende Klavye bile gözükmüyor,google play de uygulamalarıma giriyorum ordada gözükmüyo,sadece çalışan uygulamalarda gözüküyor.LG klavye ayarlarına girdiğimde kutucuk(tıklanan kutucuk) silik gözüküyor.56Mb lık bir uygulama olarak çalışıyor,fakat güncellemesi olmuyor,ne yapacam şaşırdım kaldım.cihaz 10c.
Sizde gözükmesi gerekiyor. Sanırım siz 4.2 sürümündsinz? Ayrıca google play uygulamaların da bulamaz siniz . Bu lg nin arayüz programı çünkü.

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg guncellestirme merkezine bakin...

zemmer

zemmer

Üye
Maalesef uygulamalarda klavye gözükmüyor.günceleme merkezindede güncelleme yok.telefonu LG PC Suite de kontrol ettim nafile.

Luck Star

Luck Star

Üye
LG-D802TR
4.2.2
D802TR10c-TUR-XX
3.4.0 Kernel

benimkiyle birebir aynısı .

sen şuanlara bak .. Güncelleme merkezine gir ve orda lg klavyeyi bul sürümüne bak .. benim V4.4.23

oznbzkrt

Üye
Uygulama guncellemesi kisminda klavye diye hicbirsey yok.Guncelleme yapanlarda yapmadan once varmiydi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bana geldi güncelleme.
Çok güzel oldu son haliyle.

oznbzkrt

Üye
Klavye guncellemesi alamiyoruz bari kendimiz yukleyelim.Apk seklinde var midir?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Işte bende aynı yerde klavye gözükmüyor
Sürüm olarak klavye de 4.4.23 yazıyor hocam sizin tel 4.4 yüklü olduğu için doğrudan içerde vardır.Size de gelir merak etmeyin hocam gelmese bile 4.4.2 sürümün içinde doğrudan gelir. Endişe etmeyin ama çok güzel olmuş gayet hızlı yazılıyor sorun yok.

oznbzkrt

Üye
Sürüm olarak klavye de 4.4.23 yazıyor hocam sizin tel 4.4 yüklü olduğu için doğrudan içerde vardır.Size de gelir merak etmeyin hocam gelmese bile 4.4.2 sürümün içinde doğrudan gelir. Endişe etmeyin ama çok güzel olmuş gayet hızlı yazılıyor sorun yok.

Hocam iyi guzel 4.4 te gelir de bu 4.2.2 de millet aliyor biz niye alamiyoruz hicbir ayar gerektirmiyor guncellemenin gelmesi icin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım dediğiniz gibi. KitKatın için de gömülü olarak geldi o güncelleme.. Ben de klavyeye girdiğim de klavye versiyonunu gösteriyor. Uygulamalar içerisin de de klavye gözükmüyor. Sadece çalışan uygulamaların içerisin de gözüküyor.

zemmer

zemmer

Üye
benimkiyle birebir aynısı .

sen şuanlara bak .. Güncelleme merkezine gir ve orda lg klavyeyi bul sürümüne bak .. benim V4.4.23

Uygulamalarda ve güncelleme merkezinde LG klavye gözükmüyor.
sadece çalışan uygulamalarda var orada da sürüm bilgisi yazmıyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
gkhan136

gkhan136

Üye
Kit kat'ın içerisinde ki lg klavye sürümü 4.4.24.1 ayrıca yanlış anlamadıysam sisteminde hafif değişiklik yapılmış Artık yazdığın kelimeyi silerken tekrar bütün halinde inceliyor Güzel olmuş

Üst Alt