messevim
Üye
Hm. Bana kitkat gelmisti ama lg klavyeyi kaldirma secenegini bulamadim. O yuzden sormustumYok hocam gelmedi daha. Teknosadan aldım parelel ithalat olanlara geldi sanırım.
Hm. Bana kitkat gelmisti ama lg klavyeyi kaldirma secenegini bulamadim. O yuzden sormustumYok hocam gelmedi daha. Teknosadan aldım parelel ithalat olanlara geldi sanırım.
Hm. Bana kitkat gelmisti ama lg klavyeyi kaldirma secenegini bulamadim. O yuzden sormustum
Hayir turkce karakterler yok bende ben hepsiburada.comdan aldim daha sonra telefonuma almanya romu kurdum .Samsam klavyesi daha iyi güncelledi onlarda Türkçe karakterlerde yer alıyor ç~ı~ü~ ö gibi keşke bize de gelse daha hızlı yazabiliriz
Sizin telefon yurt dışı mı hocam
Baktim zaten ama bulamadim klavye disinda tum uygulamalar var ama klavye yokAyarlardan genele girin ordan uygulamaları tıklayın aşağı doğru indirin klavyeyi görürsünüz ordan güncellemeyi kaldır seçeneği var.
Dediğiniz gibi olabilir. Ama yukarıda ki klavye güncelleme si bana gelmedi . sanırım kitkat yüklü telefonlara gelmediBelki kitkat da yoktur hocam.
Bende öyle düşündüm. Sadece şu anda bende tek sorun var . Sizde de o sorun var mi acaba ? T9 açık ken bazen harf yerine sayı yazıyor . telefonu kapatıp açınca düzeliyor ancak bu sorun .Belki kitkatin içinde gelmiştir hocam
Gsm sirketi ile herhangi bir alakasi yok .[/QUOTE
tapatalk mi kullaniyorsunuz ?Ben klavye şeklinde kullanıyorum hocam hiç denemedim. Ayrıca burdan resim nasıl ekliyoruz.
Hızlı resim .com sitesine yükleyecek siniz resim i . yükledikten sonra size forum linki verecek onu buraya yapıştıracksnzYok normal telefondan giriyorum
bu guncellemeler banada gelmedı nasıl yapıcam telefon surumu d802tr10c