benim anladıgım kadarıyla telefonununz hiç açılmıyor mu?Ben zaten cm11 uzerine kurdum oyle oldu sonra dmodv6nin uzerine kurdum . Sonra stock romun üzerine . Fakat hep boot ekraninda kaliyor . Cildirma seviyesine geldim artik . Bi yardimci olsaniz fena olmaz :/
boot ekranı derken kardeş ? Samsung yazısındamı kalıyoBen zaten cm11 uzerine kurdum oyle oldu sonra dmodv6nin uzerine kurdum . Sonra stock romun üzerine . Fakat hep boot ekraninda kaliyor . Cildirma seviyesine geldim artik . Bi yardimci olsaniz fena olmaz :/
Ben zaten cm11 uzerine kurdum oyle oldu sonra dmodv6nin uzerine kurdum . Sonra stock romun üzerine . Fakat hep boot ekraninda kaliyor . Cildirma seviyesine geldim artik . Bi yardimci olsaniz fena olmaz :/
Yanlışın var kardeş gayet güzel çalışıyor ...Bu roda google market çalismiyor
aynen arkadşın dediklerinide yapın o boot ekranı birdaha gelmeyecektirYuklemeden once wipe data - wipe cache yaptin mi? Yapmadiysan boot ekraninda takılı kalir.
Wipe'ları baştan yapip temiz kurulum yapmalisin forumlarda mevcut kurulum
Ben zaten cm11 uzerine kurdum oyle oldu sonra dmodv6nin uzerine kurdum . Sonra stock romun üzerine . Fakat hep boot ekraninda kaliyor . Cildirma seviyesine geldim artik . Bi yardimci olsaniz fena olmaz :/
Daha akici amaBeyler v11 deki yeni horizon zil sesi cok dusuk duyamiyorum otobuste dahi duyulmuyo telefona beats gibi bi ozellik yuklemek mumkun mu horizon u degistirmiler bunun hic ses cikmio telefondanda pek fazla cikmioGecen roma gore daha fazla sarj yiyor sanki?
Kullanmaya devam et.o zmn :-)Virgin 8 hem daha akıcı hem daha az şarj yiyor
Şu an 11 kullanıyorumKullanmaya devam et.o zmn :-)

kardes sende ınternetten yenı over the horizon indir yada başka bır romdan al sıstemıne gomDaha akici amaBeyler v11 deki yeni horizon zil sesi cok dusuk duyamiyorum otobuste dahi duyulmuyo telefona beats gibi bi ozellik yuklemek mumkun mu horizon u degistirmiler bunun hic ses cikmio telefondanda pek fazla cikmio

Beats yukledim sorun kalmadi :-)kardes sende ınternetten yenı over the horizon indir yada başka bır romdan al sıstemıne gom![]()
Odinden rom kurarken yarida mi kesildi ?beyler bana bı yardım edin .d.d odinle rom kuruyodum 2 kez bağlantı kesıldı şımdı hıcbıse yapamıyom bazen firmware upgrade enconutered an issue.please sellect recovery mode in kies and try again yazısı geliyor
download ve recovery moda alamıyorum .s.stamam yaptım galiba
evet ama yaptım kabloyu düzgün baglamamısım odinden carbon kurdum açılıyoOdinden rom kurarken yarida mi kesildi ?
Evet dediginiz gibi olmustr kablo tam oturmali zatn Allah korusun brick olsa acilmazdi cihaz gecmis olsn kardeşimevet ama yaptım kabloyu düzgün baglamamısım odinden carbon kurdum açılıyo