Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Iste programlar cakisir hata alirmiyim die ustune kurmayi denemedim hep wipe cache yaptim o yuzden sorayim dedim
hic bise elleme kurarkende silinsinmi diye soruyo ona hayır de dosyaların korunur

FeLonieS

FeLonieS

Üye
AC!D SoundMOD ne işe yarar bilgisi olan aydınlatabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
cutyleader

cutyleader

Üye
AC!D SoundMOD ne işe yarar bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Ses ayarlari ile oldugu kesin kulaklikta sarki dinlerken aktif olan birsey ayrica kulaklik sesinide % 50 artiriyor bana gore onceden orjinal romda otobus yolculugunda son ses sarkiyi dinlerken zar zor duyuyordum simdi sesini bile kisiyorum o derece :-)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çok mükemmel rommuş ya bu. :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sildim gereksiz birşey o kadar ses düşkünü değilim. :ehe

• Beğen
Tepkiler: theeternal
cutyleader

cutyleader

Üye
Ya v10 dan v11 e gecerken uygulamalar silinmesin die dediginizi yaptim gene silindi malesef :( Ayrica over the horizon da degismis ben bu halini hic sevmedim :(

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Ya v10 dan v11 e gecerken uygulamalar silinmesin die dediginizi yaptim gene silindi malesef :( Ayrica over the horizon da degismis ben bu halini hic sevmedim :(
:D bende pek beğenmedim ama yeni daha güzelleri gelmiş başka zil sesleri

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
ykpknl

ykpknl

Üye
Sarj nasil gidiyo ??

cutyleader

cutyleader

Üye
konunu aktif hale getirmemişler biz göremiyoruz
Hmm daha aktif hale getirme olayidami var tuh ya neyse bekleriz bakalim saol dostum soyledigin icin.Kac gune aktif ederler bilgin varmi o konuda dostum ?Aktif oldu :-)

rektor58

rektor58

Üye
Beyler ben virginity v11 i kurdum reboot dedim ama tekrar recovery açılıyor tel açılmıyor . Ne yapmalıyım sizce ? Yardımcı olabilirmisiniz ?

cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler ben virginity v11 i kurdum reboot dedim ama tekrar recovery açılıyor tel açılmıyor . Ne yapmalıyım sizce ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
Tekrardan dene olmadi maclaw.pl den cm 11 i indir onu kur acilsin bi ustune tekrar virginity i dene

Üst Alt