theeternal
Üye
hic bise elleme kurarkende silinsinmi diye soruyo ona hayır de dosyaların korunurIste programlar cakisir hata alirmiyim die ustune kurmayi denemedim hep wipe cache yaptim o yuzden sorayim dedim
hic bise elleme kurarkende silinsinmi diye soruyo ona hayır de dosyaların korunurIste programlar cakisir hata alirmiyim die ustune kurmayi denemedim hep wipe cache yaptim o yuzden sorayim dedim
Ses ayarlari ile oldugu kesin kulaklikta sarki dinlerken aktif olan birsey ayrica kulaklik sesinide % 50 artiriyor bana gore onceden orjinal romda otobus yolculugunda son ses sarkiyi dinlerken zar zor duyuyordum simdi sesini bile kisiyorum o derece :-)AC!D SoundMOD ne işe yarar bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Aynen bunla devamÇok mükemmel rommuş ya bu.![]()
sesi arttırıyor falanAC!D SoundMOD ne işe yarar bilgisi olan aydınlatabilir mi?

bence gerekliSildim gereksiz birşey o kadar ses düşkünü değilim.![]()

Ya v10 dan v11 e gecerken uygulamalar silinmesin die dediginizi yaptim gene silindi malesefAyrica over the horizon da degismis ben bu halini hic sevmedim
![]()
bende pek beğenmedim ama yeni daha güzelleri gelmiş başka zil sesleriHangi sesi kullanion onu kullaniyim bari :-)bende pek beğenmedim ama yeni daha güzelleri gelmiş başka zil sesleri
deep blue skyHangi sesi kullanion onu kullaniyim bari :-)

https://www.maxicep.com/forum/konu/arama-kayit-edici-call-recorder-cwm-twrp.886234/MukemmelSarj nasil gidiyo ??
konunu aktif hale getirmemişler biz göremiyoruzBeyler s3 mini için Telefon görüşmesi kaydı , yani Call Recorder arayan varsa konu açtım oradan bakabilirsiniz ilk defa konu açıyorum eksiklerimide söylerseniz memnun olurumhttps://www.maxicep.com/forum/konu/arama-kayit-edici-call-recorder-cwm-twrp.886234/
Hmm daha aktif hale getirme olayidami var tuh ya neyse bekleriz bakalim saol dostum soyledigin icin.Kac gune aktif ederler bilgin varmi o konuda dostum ?Aktif oldu :-)konunu aktif hale getirmemişler biz göremiyoruz
Tekrardan dene olmadi maclaw.pl den cm 11 i indir onu kur acilsin bi ustune tekrar virginity i deneBeyler ben virginity v11 i kurdum reboot dedim ama tekrar recovery açılıyor tel açılmıyor . Ne yapmalıyım sizce ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
memnun musun son durumlardanTekrardan dene olmadi maclaw.pl den cm 11 i indir onu kur acilsin bi ustune tekrar virginity i dene