[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Active display denedinmi? Denemediysen ayarlar > arayüz > active display seçeneği olması lazım(yada ayarlarda başka bir yerdedir) active display'i aç ve ayarlarından show date'i de seç daha sonra ekranı kapat bakalım active display sorunsuz çalışıyormu?
Hemen demiyorm üstad

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkdaşlar ben art kullanıyorum ancak program yükledikçe kasmaya başlıyor yani art nin biraz daha gelişmesi lazım.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Active display denedinmi? Denemediysen ayarlar > arayüz > active display seçeneği olması lazım(yada ayarlarda başka bir yerdedir) active display'i aç ve ayarlarından show date'i de seç daha sonra ekranı kapat bakalım active display sorunsuz çalışıyormu?
Gayet iyi calisiyor :-)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Ekran kapalı iken ekranın ortasında tarihi ve saati gösteriyor değilmi?
Ewt tam ortada yuvarlak var sag sol asagi kaydirabiliyorz aynen facebook home gibi super aldu valla üstad bi sey soracam bu sd swap nasil yapilir bu romda ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Ewt tam ortada yuvarlak var sag sol asagi kaydirabiliyorz aynen facebook home gibi super aldu valla üstad bi sey soracam bu sd swap nasil yapilir bu romda ?

Evet Active display gerçekten mükemmel bir özellik katılıyorum sd swap olayına gelirsek xda'daki rom konusunda henüz sd swap'ın çalışmadığı belirtilmiş ayrıca aklında bulunsun parlaklığı sakın en düşük seviyeye çekme yoksa ekran tamamiyle kararıyormuş ve sadece cwm'den factory reset bu sorunu çözüyormuş aklında bulunsun güle güle kullan :)

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
active display dediğiniz olay süper yanlız sadece amoled ekranda olduğunu bilirdim bunun bide bu romun farklı konuda açılması lazım @sir mordred çünkü çok karışıyor romlar kim ne hakkında bahsediyor anlaşılmıyor

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Evet Active display gerçekten mükemmel bir özellik katılıyorum sd swap olayına gelirsek xda'daki rom konusunda henüz sd swap'ın çalışmadığı belirtilmiş ayrıca aklında bulunsun parlaklığı sakın en düşük seviyeye çekme yoksa ekran tamamiyle kararıyormuş ve sadece cwm'den factory reset bu sorunu çözüyormuş aklında bulunsun güle güle kullan :)
saol suan karanlikta yuksek sevidede parlaklik :-) sd swap kotu oldu simdi tum oyun data lari ordaydi tsk ustad boyle dewam artik takii final cikana kadar ...cumleten iyi geceler arkadaslar...

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
active display dediğiniz olay süper yanlız sadece amoled ekranda olduğunu bilirdim bunun bide bu romun farklı konuda açılması lazım @sir mordred çünkü çok karışıyor romlar kim ne hakkında bahsediyor anlaşılmıyor

Doğru diyorsun kardeşim fakat şuan mobilden yazıyorum(yani tam bi işkence :)) ama rom konusunu açmak isteyen varsa açsın çevirilerde elimden geldiğince yardım ederim sen aç istiyorsan @ozakin70 ne dersin :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
saol suan karanlikta yuksek sevidede parlaklik :-) sd swap kotu oldu simdi tum oyun data lari ordaydi tsk ustad boyle dewam artik takii final cikana kadar ...cumleten iyi geceler arkadaslar...
İyi geceler

ozakin70

ozakin70

Üye
Doğru diyorsun kardeşim fakat şuan mobilden yazıyorum(yani tam bi işkence :)) ama rom konusunu açmak isteyen varsa açsın çevirilerde elimden geldiğince yardım ederim sen aç istiyorsan @ozakin70 ne dersin :)

wonder bende ikinci planda kaldı artık fazla yardımcı olamam ama gelişmesi beni memnun ediyor
bu arada active display olan romu kuranlar karanlıkta bakabilir mi o anki ekrana yani amoled ekran gibi sadece gerekli pixellerimi açıyor yoksa arkaplanı siyah mı gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve sir mordred
drag10

drag10

Üye
Bu active display nerde 11 de tarof edermisiniz cogu yer ing bi sey anlamiym :D

sir mordred

sir mordred

Üye
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
wonder bende ikinci planda kaldı artık fazla yardımcı olamam ama gelişmesi beni memnun ediyor
bu arada active display olan romu kuranlar karanlıkta bakabilir mi o anki ekrana yani amoled ekran gibi sadece gerekli pixellerimi açıyor yoksa arkaplanı siyah mı gösteriyor[/quo
Arka plan siyah

ozakin70

ozakin70

Üye

oky zaten amoled olmayan bi ekranda bunun olması imkansızdı;)

yokartk

Üye
sir bu romu denedin mi yada yorumlarına baktın mı hiç nasıl acaba.

sir mordred

sir mordred

Üye

yokartk

Üye
aynen bende senin dediğini yada bunu deneyeceğim yarın. bu daha stabil gözüküyor bundan başlarım sanırım :)

Son düzenleme:

scope_123

Üye
Beam Kat i ben denedim onermem cok ivir ziviri var stabilligini kaybediyor boylelikle.

• Beğen

Üst Alt