Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

önemli değilTeşekkür ettim![]()

Şimdi farkettim saolunArkadaşlar virginity v10 da kamera uygulaması sıkıntılı. Romu yapan kişi bunu belirtmiş. Kamerayı düzeltmek için bu linki yayınladı.
Arkadaşlar virginity v10 da kamera uygulaması sıkıntılı. Romu yapan kişi bunu belirtmiş. Kamerayı düzeltmek için bu linki yayınladı.
Korktuğum başıma geldi işte ya imei kayboldu 000000000 yazıo off
önemli değil![]()
yanlış bişeymi yaptım kurulumda ana2 yi seçtim galax locker i seçtim livewalpaper seçtim my files ve crossbreeder seçtim bu kadar 
Sıkıntı var mı pekiEyv. Sağolun daha başlamadım yüklemeye ama şimdi başlayacam herşey indiKorktuğum başıma geldi işte ya imei kayboldu 000000000 yazıo off
Simgeler de dahil herşey aynı değişen ne oldu ben anlamadım dostum yayanlış bişeymi yaptım kurulumda ana2 yi seçtim galax locker i seçtim livewalpaper seçtim my files ve crossbreeder seçtim bu kadar
![]()
Sıkıntı var mı peki
ha bi fark sadece 1 tane
witget gelmiş weather widget 
dediğin şeyler vardı ve bazı simgeler değişti yanlışın vartelefoncuya gittim efs yedeğim onda idi kopyalattırdım geldim tekrar yükledim camera sorunluydu arkadaşın biri yukarıda link paylaşmış onu uyguladım düzelti fakat 1 gram fark bulamadım v9 dan simgelerde dahi herşey v9ha bi fark sadece 1 tane
witget gelmiş weather widget
![]()
dediğin şeyler vardı ve bazı simgeler değişti yanlışın var
FM Radyo siyah olmuş SuperSu rengi değişmiş zaten ayarlardanda sembol değiştirelen bi uygulama o geri kalan hepsi aynı (Ben öyle hatırlıyorum
)1.supersu rengini napıcaksın ayarlarından değiştirilirDeğişen neki dostum ya eğer sende kerneli ana2 yaptıysan bişey değişmemiş ben kerneli hiç virginity kernel olarak işaretlemedim o farklı diyolar ama denemedim ama ANA2 olan şimdi siz söyleyince tekrar baktım apk lara herşey aynıFM Radyo siyah olmuş SuperSu rengi değişmiş zaten ayarlardanda sembol değiştirelen bi uygulama o geri kalan hepsi aynı (Ben öyle hatırlıyorum
)
Cok fark edilecek bisey olmamis bana soruyolardida nasil die dusundugumu yazdim yani :-) bide birsey soracagim dmod v6 da kullandiysaniz bikirsiniz konusma sirasinda ses kayidi secenegi var bunun sadece o kismina ait bi zip ini bulabilirmiyiz mesela virginv10 da camera hatasi icin yapilan zip gibi ses kayid icin zip yokmu oraya o secenegi getiren anlatabilmek icin elimden geleni yaptim ama pek acik oldumu bilemedim :-)1.supersu rengini napıcaksın ayarlarından değiştirilir
2. video player fm radio ayarlar eposta rengi değişti ve uygulamalar son güncellemelerini yaptı crossbreder iyileşmiş benim gözlemlerim bunlar
Bilemiyorum arastir gereksiz bi ozellik istiyosan konusna siradinda menuden ses kaydedici açCok fark edilecek bisey olmamis bana soruyolardida nasil die dusundugumu yazdim yani :-) bide birsey soracagim dmod v6 da kullandiysaniz bikirsiniz konusma sirasinda ses kayidi secenegi var bunun sadece o kismina ait bi zip ini bulabilirmiyiz mesela virginv10 da camera hatasi icin yapilan zip gibi ses kayid icin zip yokmu oraya o secenegi getiren anlatabilmek icin elimden geleni yaptim ama pek acik oldumu bilemedim :-)
Denedim 9333 u aradim menuden ses kayidibi actim kaydete tikladim arama sirasinda ses kayit edilemez yazdiBilemiyorum arastir gereksiz bi ozellik istiyosan konusna siradinda menuden ses kaydedici aç
BilemiyorumDenedim 9333 u aradim menuden ses kayidibi actim kaydete tikladim arama sirasinda ses kayit edilemez yazdi
Peki tesekkur ederim genede :-)Bilemiyorum
Onemli degilPeki tesekkur ederim genede :-)
Kardeş bizzat senin için araştırdım. Bu linkteki dosyayı indir flaşla. Ben denedim çalışıyor.Peki tesekkur ederim genede :-)