sir mordred
Üye
Performans seçeneklerinde de yoksa demek ki son sürüm değil başka bir açıklaması olamaz bence.
Banada öyle geliyor
Performans seçeneklerinde de yoksa demek ki son sürüm değil başka bir açıklaması olamaz bence.
16 bit geçirgenlik var ama onun altında ya da üstünde sizin dediğiniz şey yok. 11 Mart yani son sürüm. Önemli değil zaten de niye olmadığını anlamadım. Belki diğer yoldan yapınca gitmiştir.
Saf cm11'den farklı bir rom kullanıyorsun galiba(Ya da cm11 üstüne herhangi bir mod kurdun) çünkü durum çubuğu ve renk farklılıkları dikkatimi çekti(wifi ve pil ikonu)
Romu temizden tekrar kur o seçeneğin kesinlikle olması lazım(yüklerken birşeyleri yanlış yaptın muhtemelen)
Saf cm11'den farklı bir rom kullanıyorsun galiba(Ya da cm11 üstüne herhangi bir mod kurdun) çünkü durum çubuğu ve renk farklılıkları dikkatimi çekti(wifi ve pil ikonu)
Romu temizden tekrar kur o seçeneğin kesinlikle olması lazım(yüklerken birşeyleri yanlış yaptın muhtemelen)
Evet arayüz değişik görünüyor. Bundan kaynaklı olabilir.

Temiz kurdum zaten her zaman kurduğum gibi, bu sefer ek olarak SD card 1 İ de sıfırladım. O kadar önemli değil ya. Memnunum şu an. Üstteki tema çok güzelmiş, bizde tema bölümünde başka seçenek yok. Eklenebiliyo mu acep.
KhaN kernel güncellenmiş sanırım cm11 son sürüme uyarlandı kodları.
Ewet perf iyi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır yeni versiyon kirli bir şekilde bile kurulsa(sadece wipe data yaparak) eminimki o seçenek gelir sende nasıl o seçenek yok anlamış değilim
Ben zaten temiz kurdum. Bütün wipe ları yaptım, formatları yaptım ek olarak hafıza kartını da sildim SD card 0 ı da sildim. Hatta telefonu sonra bi daha kapatıp yine dalvik cache yi sildim. Sonra açıp art ye geçtim. Ardından Build prop tan ses ve ekran ayarlarını yaptım. O seçenek yok, zaten dediğin gibi saçma sapan kursaydım bile o seçeneğin gelmesi lazım. Kaldı ki telefon oldukça seri şu an. Muhtemelen kurduktan sonra bişeyleri karıştırırken kaldırdım mı naptım heralde.
Force graphics cikmamasinin nedeni temanin transparan cubugu desteklememesi orjinal tema kur gelecektir

Dediğim gibi sorunun neyden kaynaklandığını gerçekten anlamadim ama sana tavsiyem şudur: romu temizden tekrar yükle ama bu sefer herhangi bir build.prop vs ayar yapma çünlü şuan kullandiğın rom ne kadar temiz yüklesende sorunlu ve kirli gözüküyor ister inan ister inanma bugün bir hatayla karşılaşmadıysan yarın yada başka bir gün eminim değişik sorunlarla karşılaşacaksın çünkü o seçeneğin kaybolması imkansıza yakın neden çünkü kod olarak direk setting uygulamasının içine gömülü olarak geliyor