[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Dostum bu romu indiriyorum 7.kb falan cikiyor yani hemen iniyor + indirdiğim bu 7 kb lik rom dosyasıda yüklenmiiyo . acaba benmi yalnış bişi yapıyorum ?

Rom dosyası 7kb olurmu hiç internet bağlantını kontrol et cm11 rom dosyası tamı tamına 197mb civarı olmalı

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

bursam16

Üye
Dostum senden rica etsemmo zaman bana bu room dosyasını burda atabilirmisin yadalinkini ? Ben 3 defa deniyom gene aynı oluyor şaka gibi :/

sir mordred

sir mordred

Üye
bayfeat

bayfeat

Üye
ingilizcem iyi bu yüzden xda'da başka yabancı android forumlarındaki yazıları anlayabiliyorum(ingilizce gerçekten her şeyde mühim bir dil o yüzden herkesin öğrenmesini tavsiye ederim) gapps'ın farklı olması önemli değil(gapps sadece google uygulamalarıdır o kadar) ama eğer "google now" launcher kullanmak istiyorsan pa gapps kullan
bende ingilizceyyi sevmiyorum ama haklısın şart ingilizce teşekkür ederim hocam bilgin hocam

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aga38

aga38

Üye
Arkadaşlar romu(75. sayfadaki linkten indirdim) yukledim ama bende bildirim cubugu şeffaf değil. Şeffaf yapmam için ne yapmam gerekiyor. Yardım eder misiniz?
Teşekkürler.

aJHier

aJHier

Üye
Arkadaşlar romu(75. sayfadaki linkten indirdim) yukledim ama bende bildirim cubugu şeffaf değil. Şeffaf yapmam için ne yapmam gerekiyor. Yardım eder misiniz?
Teşekkürler.

build.prop editör indir.
ro.low.ram böyle bişiydi bunu true yazar onu false yap ve kaydet. sonra telefonu yeniden başlat

not: bir problem olursa Sorun kullanıcıya aittir. ben sadece kendi yaptıgım şekilde anlattım.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Gözle görülür performans artışı var. Launcher dan ikonlar hala kayboluyor. Şu an daha kullanılabilir durumda. Finalde çok daha iyi olur.

emrah166

Üye
Rom
build.prop editör indir.
ro.low.ram böyle bişiydi bunu true yazar onu false yap ve kaydet. sonra telefonu yeniden başlat

not: bir problem olursa Sorun kullanıcıya aittir. ben sadece kendi yaptıgım şekilde anlattım.
Romun kendi icinde bu secenek yok mu ?

sir mordred

sir mordred

Üye

emrah166

Üye
Yeni walpaper eklenmis mi roma

aga38

aga38

Üye
Build prob editoru yukledim ro.low.ram secenegi yok. Dahada kotusu ayarlarda performance diye bir bolum de yok. Daha oncede kitkat romlari denedigimde onlardada cikmamisti performance bolumu.
Not:Rom kurulumunu temiz yaptim. Gapps olarak birinci sayfadaki gappsi yukledim.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Yeni sürümde evet böyle bir seçenek var ayarlar performans force high end graphics seçeneğini isaretle ve teli yeniden başlat

Performansın içinde yok o seçenekler bende. Eski yoldan yaptım. Arada fark olur mu? Bi de arama cevaplama tuşları daha aşağı konumlandırılmış, muhtemelen arayan fotoğrafı daha büyük gözüksün diye.

scope_123

Üye
Performans ayalarinda en altta var son surumde.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tlfn hakkindaki derleme numarasina 7 kez basarsaniz gelistirici srcenegi cikar eger yoksa

aga38

aga38

Üye
tesekkurler sonunda oldu.

EnverYigit

EnverYigit

Üye
instagram kamera çalışmadı yine..

sir mordred

sir mordred

Üye
Performansın içinde yok o seçenekler bende. Eski yoldan yaptım. Arada fark olur mu? Bi de arama cevaplama tuşları daha aşağı konumlandırılmış, muhtemelen arayan fotoğrafı daha büyük gözüksün diye.

Build.proptan yapınca fark olmaz ama eminmisin ayarlar > performans sekmesinde "force high end graphics" adında bir seçenek yok mu? (Nasıl olmaz?)

scope_123

Üye
Performans seçeneklerinde de yoksa demek ki son sürüm değil başka bir açıklaması olamaz bence.

Üst Alt