turbocore
Üye
Ne değişmişki????Güncellenen Beta sürümü:
Ne değişmişki????Güncellenen Beta sürümü:
Resimlerde arka plan resimleri eklenilmiş herhaldeNe değişmişki????
bumu yani ses dosyası atma nerde o gelmişmi ?Resimlerde arka plan resimleri eklenilmiş herhalde
Şu anda sistem izin vermiyor ses dosyalarına ve video dosyalarına erişime. Windows Phone 8.1 güncellemesi ile artık uygulamalar daha kullanışlı hale gelecek ve bir çok şeye izin sağlanacaktır. Ses dosyalarını ve videolarını gönderme desteğinin 8.1 güncellemesi sonrası geleceğini tahmin ediyoruz.bumu yani ses dosyası atma nerde o gelmişmi ?
Güncellenen Beta sürümü:

bumu yani ses dosyası atma nerde o gelmişmi ?
Özgür abi sen de betadasın sanırım, bakıyorum bir rahatlık var üzerinde, isyan etmiyorsun fazla. İnsan gerçekten hayret ediyorGörüntüler için teşekkürler @Sensation
Hakikaten çok beklettiler kullanıcıları, gelsin artık şu özellikler![]()

Özgür abi sen de betadasın sanırım, bakıyorum bir rahatlık var üzerinde, isyan etmiyorsun fazla. İnsan gerçekten hayret ediyor![]()

Burda ben varken ingilizce paylaşmak neden hemen türkçesini atıcağım bekleyinBeta
Konuşmanın başına ve sonuna hızlıca gidebilme:
Yayın listesi geçmişini silebilme:

Dosya gönderme belki şöyle olur onedrive a önce yüklettirir sonra oradan sizin adınıza alıp diğer kullanıcıya gönderir ama buda pek hızlı olmayabilirTek eksiği dosya gönderme kalıyor oda 8.1 den sonra kısa sürede çözülür diye tahmin ediyorum.
Bu iphone da da dosya yöneticisi yok onda nasıl gönderiyor millet?APPLE KALİTESİDosya gönderme belki şöyle olur onedrive a önce yüklettirir sonra oradan sizin adınıza alıp diğer kullanıcıya gönderir ama buda pek hızlı olmayabilirBu iphone da da dosya yöneticisi yok onda nasıl gönderiyor millet?

APPLE KALİTESİ![]()
kesinlikle..mağaza'da bazı kullanıcılar whatsapp'ın eski mesajları okuduğunda veya sohbet odasında uygulamadan attığından şikayetçi olmuş..ben henüz böyle bir problem yaşamadım..bu 512 mb ram'li cihazlarda mı boy gösteriyor sadece?
bende resim paylaşınca atıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Güncelleme bu ayın sonunda gelebilir.