Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
bumu yani ses dosyası atma nerde o gelmişmi ?
Şu anda sistem izin vermiyor ses dosyalarına ve video dosyalarına erişime. Windows Phone 8.1 güncellemesi ile artık uygulamalar daha kullanışlı hale gelecek ve bir çok şeye izin sağlanacaktır. Ses dosyalarını ve videolarını gönderme desteğinin 8.1 güncellemesi sonrası geleceğini tahmin ediyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bumu yani ses dosyası atma nerde o gelmişmi ?

O özellik muhtemelen WP8.1'den sonra üçüncü parti uygulamalara (resimler, müzikler, belgeler, videolar, indirilenler vb) klasörlere erişim izni verildikten sonra gelir. Şimdilik beklemeyin.

PureFood

PureFood

Üye
Görüntüler için teşekkürler @Sensation
Hakikaten çok beklettiler kullanıcıları, gelsin artık şu özellikler :tebessüm:
Özgür abi sen de betadasın sanırım, bakıyorum bir rahatlık var üzerinde, isyan etmiyorsun fazla. İnsan gerçekten hayret ediyor:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür abi sen de betadasın sanırım, bakıyorum bir rahatlık var üzerinde, isyan etmiyorsun fazla. İnsan gerçekten hayret ediyor:)

Yok rahatlığım ondan değil.
WhatsApp'ı günlük hayatta öyle aşırı yoğun kullanan biri değilim o yüzden.
Ama elbette yeni özelliklere bir an önce kavuşmasını istiyorum. :tebessüm:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Beta
Konuşmanın başına ve sonuna hızlıca gidebilme:

Yayın listesi geçmişini silebilme:

• Beğen
Tepkiler: capkino06 ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Ne zaman gelecek acaba ya bizlere? Belli bir tarih varmı sızan falan?

capkino06

Üye
Tek eksiği dosya gönderme kalıyor oda 8.1 den sonra kısa sürede çözülür diye tahmin ediyorum.

turbocore

turbocore

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Tek eksiği dosya gönderme kalıyor oda 8.1 den sonra kısa sürede çözülür diye tahmin ediyorum.
Dosya gönderme belki şöyle olur onedrive a önce yüklettirir sonra oradan sizin adınıza alıp diğer kullanıcıya gönderir ama buda pek hızlı olmayabilir :)Bu iphone da da dosya yöneticisi yok onda nasıl gönderiyor millet?

turbocore

turbocore

Üye
Dosya gönderme belki şöyle olur onedrive a önce yüklettirir sonra oradan sizin adınıza alıp diğer kullanıcıya gönderir ama buda pek hızlı olmayabilir :)Bu iphone da da dosya yöneticisi yok onda nasıl gönderiyor millet?
APPLE KALİTESİ :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

kesinlikle..mağaza'da bazı kullanıcılar whatsapp'ın eski mesajları okuduğunda veya sohbet odasında uygulamadan attığından şikayetçi olmuş..ben henüz böyle bir problem yaşamadım..bu 512 mb ram'li cihazlarda mı boy gösteriyor sadece?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kesinlikle..mağaza'da bazı kullanıcılar whatsapp'ın eski mesajları okuduğunda veya sohbet odasında uygulamadan attığından şikayetçi olmuş..ben henüz böyle bir problem yaşamadım..bu 512 mb ram'li cihazlarda mı boy gösteriyor sadece?

bende resim paylaşınca atıyor

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
PureFood

PureFood

Üye
Güncelleme bu ayın sonunda gelebilir.

dakamon

dakamon

Üye
Ayın sonunda gelmez bence tanıtmadan vermezler yani Developer surumu nisandan sonra gelir