Haber Android için WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Android için WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor
Android için WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor

WhatsApp Beta Android uygulamasından bazı yeni özellikler test edildiği ortaya çıktı. Bu özellikler arasında, bildirim merkezi kısayolu üzerinde okundu olarak işaretleme seçeneği de bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android platformu için sunduğu beta uygulamasında yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Android için WhatsApp uygulaması, bildirim merkezinde kısa bir süre sonra yeni bir "işaretle" seçeneğine sahip olabilir, ancak bu özellik henüz geliştirme aşamasında olduğu için şu anda kullanılamıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Yeni bir WhatsApp mesajı aldığınızda, şu anda sadece "cevapla" kısayolunu görürünüyor, ancak WhatsApp, Bildirim Merkezinize dahil etmek için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor. Kişilerinizden yeni mesajlar aldığınızda, artık "Okundu Olarak işaretle" kısayolu da görünecek ve adından da anlaşılacağı gibi, bu yeni özellik gelen iletiyi doğrudan bildirim merkezinizden, hızlı bir şekilde okundu olarak işaretlemenize olanak tanıyacak.

Bu yeni seçenek, bildirim merkezindeki cevapla kısayolunun yanına eklenecek ancak şu an için kullanılabilir durumda değil. Şirket ayrıca, bildirim merkezine yeni bir sessize alma tuşu getirmeye hazırlanıyor. Bu şekilde, herhangi bir sohbetin bildirimlerini doğrudan bildirim merkezinden kapatmak mümkün olacak. Ancak bu özelliğin lu sn için bir ekran görüntüsü elimizde olmadığı için nasıl göründüğüne dair bir fikrimiz de yok .


Android için WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve BLasTeaR


BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Rahatsız olduğumuz grupları sessize alıp arşive aldığımızda listede gözükmese çok güzel olacak Haber için teşekkür ederim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Hımmm . Yowhatsapp kullanacam yine de
 


Üst Alt