Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Geçmiş mesajlara bakarken de bir süre sonra atıyor, ayrıca paylaşılan resimleri açıp bakarken 4-5 resim sonrada atıyor

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Alla alla..bende hiç olmadı.denerim ama bi ara zorlayıp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

aslanser34

Üye
Selamlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

gözümüz aydın..sızıntıcı bir abimiz sorulan whatsapp güncellemesi için ''çok yakında..neredeyse hazır..son testler uygulanıyor..düzeltilmesi gereken birkaç küçük hatası kaldı'' yorumunu yapmış :)

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
keremunye

keremunye

Üye
Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen

turbocore

turbocore

Üye
Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen

Merhabalar Whatsapp Beta.
Farklı gelen tüm özellikleri kullanıcılar bir kaç ay deniyor yani beta kullanıcıları türkiyede bi ben varım galibaha wp8 de ondan sonra bizim geri bildirimlerimizle uygulamayı düzeltiyorlar ve yeni özellikler ekliyorlar. Mesela şu an whatsapp betada nerdeyse herşey değişti siz indiremezsiniz whatsapp betaya alımlar 2 ay önce kapatıldı ve kullanıcılara indirmeye şu an kapalaı ve kapalı olarak kalıcak yeterli alım yapılmış :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Merhabalar Whatsapp Beta.
Farklı gelen tüm özellikleri kullanıcılar bir kaç ay deniyor yani beta kullanıcıları türkiyede bi ben varım galibaha wp8 de ondan sonra bizim geri bildirimlerimizle uygulamayı düzeltiyorlar ve yeni özellikler ekliyorlar. Mesela şu an whatsapp betada nerdeyse herşey değişti siz indiremezsiniz whatsapp betaya alımlar 2 ay önce kapatıldı ve kullanıcılara indirmeye şu an kapalaı ve kapalı olarak kalıcak yeterli alım yapılmış :D

Beta tek sende olduğu için mutlu oldun galiba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Betaman turbo :P

turbocore

turbocore

Üye
Ooo ama ne yazsak dalga geçiyonuz evet mutlu oldum tek bende var diye arka plan değiştiriyim bari

• Beğen
Tepkiler: n000k
Rainesto

Rainesto

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Kayıtlı olsanız bile eğer daha önceden indirmemişseniz şimdi indiremezmişsiniz :D

dakamon

dakamon

Üye
Millet indirmek istiyordu ama indiremiyordu. Tamam link paylaş bende indireyim. Çünkü ben indirmiştim zamanında betayı kullanmıştım bir süre

turbocore

turbocore

Üye
Millet indirmek istiyordu ama indiremiyordu. Tamam link paylaş bende indireyim. Çünkü ben indirmiştim zamanında betayı kullanmıştım bir süre

bakın konu oyle değil telefon numaranızı mesaj atıp kayıt olmanız gerekliydi yeni bteaya

dakamon

dakamon

Üye
Zaten oyle yapmıştım :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Geçmiş mesajlara bakarken de bir süre sonra atıyor, ayrıca paylaşılan resimleri açıp bakarken 4-5 resim sonrada atıyor
aynı sorun bende var. whatsapp desteğe yazıyorum salladıkları yok. aacaba güncellemeyi ne zaman verecekler merak konusu. android uygulaması gene güncelleme aldı

• Beğen
Tepkiler: skynet
PureFood

PureFood

Üye
Ya Whatsapp tamam adam oldu, Twitter ve 4sq'de yeni ara yüzlerine kavuşsa tamam olacak.. Ayrıca 4sq hâlâ eksik. Evet arayüzü gerçekten çok kullanışlı ama eksikler olmadığı anlamına gelmez..

dakamon

dakamon

Üye
Ya Whatsapp tamam adam oldu, Twitter ve 4sq'de yeni ara yüzlerine kavuşsa tamam olacak.. Ayrıca 4sq hâlâ eksik. Evet arayüzü gerçekten çok kullanışlı ama eksikler olmadığı anlamına gelmez..

4sq gerçekten hatalı. Gelişmiş değil. Mesela bildirimine baktığın halde bildirim gitmiyor bir türlü hep kalıyor orada. Bu hatayı düzeltmeleri lazım

PureFood

PureFood

Üye
4sq gerçekten hatalı. Gelişmiş değil. Mesela bildirimine baktığın halde bildirim gitmiyor bir türlü hep kalıyor orada. Bu hatayı düzeltmeleri lazım

Ya o eskiden yoktu sonradan çıktı. İçine etmeseler olmaz.. Belki 8.1'den sonra farklı bir yapı ile geleceklerdir kim bilir..

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.