Whatsapp Yeniden Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
o biraz uygulamayada baglı, mesela ben facebook mesaj uygulamasını pil tasarufundan kapadığım zaman sadece, yinede titriyordu daha sonra, program içerisinden de ayar varmış onuda kapadım sorun çözüldü, sizde kullandığınız programlar içindeki ayarlarıda kontrol ederseniz çözülür bence
Zil sesleri+Uyarılar ve whatsapp'ın ayarlarındaki titreşimde kapalı ama hala titriyor bildirim geldiğinde

pissed26

pissed26

Üye
Bazen mesajları okumama rağmen live tile da bildirim gözüküyor sizde de böyle oluyor mu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kardeşim internetinin pasif kaldığı durumlarda oluyor o sürekli açık diyeceksin ama avea sürekli açıkken bile bazen kendini kaybediyor :D wi-fi kullanımında karşılaştın mı öyle bir şeyle

flutewoddy

flutewoddy

Üye
kardeşim internetinin pasif kaldığı durumlarda oluyor o sürekli açık diyeceksin ama avea sürekli açıkken bile bazen kendini kaybediyor :D wi-fi kullanımında karşılaştın mı öyle bir şeyle

Hayır sadece mobil veride karşılaştım avea malum binanın üstünde baz istasyonu var hala düzgün çekmiyor ya ben daha ne diyeyim

pissed26

pissed26

Üye
Hayır sadece mobil veride karşılaştım avea malum binanın üstünde baz istasyonu var hala düzgün çekmiyor ya ben daha ne diyeyim

Aynen dediğim gibi kardeşim :D bendede oluyor bazen okuduğum mesaj okunmadı görünüyor girip birine bir şey yazınca 2 3 Dakka sonra gidiyor tamamen şebekesel bir durum :D

Üst Alt