capkino06
Üye
linki bekliyorum o zamanTamam Paylaşırım Bulmam Gerekli YalnızMaalesef Özel İstekte Bulunamıyorum

linki bekliyorum o zamanTamam Paylaşırım Bulmam Gerekli YalnızMaalesef Özel İstekte Bulunamıyorum

Maalesef Bulamadımlinki bekliyorum o zaman![]()

eyvallah sağ olasınMaalesef Bulamadım![]()

Bişey Yapamadımki Ama Whatsapp Beta Yazınca Mailde Çıkar İstersen Bak Bendeki Silinmişeyvallah sağ olasın![]()

söyleMaalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?
Burda görünmüyor mu?Bişey Yapamadımki Ama Whatsapp Beta Yazınca Mailde Çıkar İstersen Bak Bendeki Silinmiş![]()
Bir Dakika BakıyımBurda görünmüyor mu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bende mailleri biriktirmiyorum siliyorum okuduktan sonra.sBişey Yapamadımki Ama Whatsapp Beta Yazınca Mailde Çıkar İstersen Bak Bendeki Silinmiş![]()

Yok Daha Yeni Yükledim Ama Görünmüyor Telefona Geçince Link Atıcam Denersiniz ArkadaşlarBurda görünmüyor mu?

Link Atıcam 10 dk Sonra Denersinizwhatsapp'a mail attım cevap bekliyorum

bende attım mağazadaki uygulamaya yönlendiriyor cevap olarak ben betaya dahil olup uygulamanın beta sürümünü test etmek istediğimi belirtiyorum siz mağazadaki uygulamaya yönlendiriyorsunuz dedim cevap gelmediwhatsapp'a mail attım cevap bekliyorum

Evet Bizim Çocuklar Biraz Kababende attım mağazadaki uygulamaya yönlendiriyor cevap olarak ben betaya dahil olup uygulamanın beta sürümünü test etmek istediğimi belirtiyorum siz mağazadaki uygulamaya yönlendiriyorsunuz dedim cevap gelmedi![]()

çocukları boş ver sen linki paylaş hele arka planın tadına birde biz bakalımEvet Bizim Çocuklar Biraz Kaba![]()

sorun devam edşyorsa cevapla dedi yazdım bakalımbende attım mağazadaki uygulamaya yönlendiriyor cevap olarak ben betaya dahil olup uygulamanın beta sürümünü test etmek istediğimi belirtiyorum siz mağazadaki uygulamaya yönlendiriyorsunuz dedim cevap gelmedi![]()
bu uygulamayı indirmeye izniniz yok dedi .sVe Şok 1 Günümü Aldı Bulmak Deneyin Bakalım Şansınıza Ne Çıkıcam
Maalesef bu uygulamayı indirme izniniz yok.Ve Şok 1 Günümü Aldı Bulmak Deneyin Bakalım Şansınıza Ne Çıkıcam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWhatsapp Bile Vermez Değerimi Bilin Oldumu![]()
malesefGregor Sendede İnmedi Mi Kardeşim![]()